חברים

ז י ק ו

New member
חברים ../images/Emo124.gif

כל השירשור המוזר של אליקו ומאמנת כושר פרטית ירד אין מקום לירידות פוגעות מסוג זה שהיה כאן ובטח לא לחיסול חשבונות אישיים. כמו כן הם נחסמו מכתיבה בפורום עד להודעה חדשה.

שלום

לא ראיתי את השירשור הזה אבל באמת אני חושב שפורום נועד לשוחח בכיף בלי ירידות או מריבות ובטח לא שיחות אישיות כמו שהיו עד עכשיו ובגלל זה נעדרתי מהפורום. עכשיו אני מקווה שאחרי שמי שנחסם נחסם לא יהיו יותר שיחות אשכנזיות על הדודות הפולניות.

stefan10

New member
אני נפגע בשם האשכנזים

והפולנים (ואני רומני בעצם)..נכון שפגיעות זה לא טוב ולא צריך שיקרו. אבל גם לסתום פיות לאשכנזים או פולניות או התבדחויות (לא פוגעות) של חברים זה לא מקובל..ההתחיבות שלנו בפורומים אלה היא חופש ביטוי (ללא הגבל) כל עוד אין פגיעה אישית או ציבורית. יום טוב.

ז י ק ו

New member
גברים שלי !

פופקו לא צריך להיעדר מהפורום בגלל חברי פורום אחרים. תמיד תוכל להביע דיעה ולומר את שיש לך לומר. סטפן בלי שום קשר לחופש ביטוי ללא הגבלה או התחייבויות שונות לפורום, יש מקום לירידות ויש מקום לירידות, אפ'חד לא חסם אפ'חד משיחות עדתיות, אבל לפעמים צריך לזכור שזה פורום דובים ולא פורום פולנים ורומנים. העובדה שהקוראים בפורום (שלא פעילים בו אלא רק נכנסים לראות מה חדש) - רואים את השפה שיש בפורום כבר מרתיעה אותם מהשתתפות עתידית. אני בעד הומור, ואני בעד שיחות נפש, אבל לפעמים צריך לדעת מתי וכמה.. וחלקינו כאן שכחו את זה

stefan10

New member
בסדררר.....

נו אז איפה פה כל הגברים...איפה מחפשי הדובים.. מי בראש אליי.

רותם ™

New member
../images/Emo54.gif דודה טולה ! ../images/Emo12.gif

אני בטוח שאם זיקית חסמה, היתה פה הגזמה בשירשור חוצמזה ראיתי כבר בעבר את השפה של אליקו. היא לא מביישת דיבור של מלחים אחרי סערה

stefan10

New member
רותם יקר..

אליקון= "מלח אחרי סערה" ??? הוא מקסימום יכול להיות "מלח שולחן" מתפלא עליך...בשבילי הוא עדיין חבר.

רותם ™

New member
../images/Emo54.gif תראה

עוד לא הכרת לי את הבחור, עוד לא חקרתי אותו לעומק
אני רק מכיר אותו מכאן

למעלה