חברים ‏יקרים ‏!‏

חברים ‏יקרים ‏!‏

מה שלומכם ? בתקופה האחרונה לא הייתי כאן הרבה זמן הייתי טרוד מאוד בעבודה,‏ עבדתי כמו שעון חול,‏ ממש סביב השעון עבודה קשה.‏ עכשיו כבר יומיים שאיני מרגיש טוב ויושב בבית לא יוצא לעבוד,‏ אני מרגיש את זה כעונש,‏ זה מעצבן לשבת בבית כל היום.‏ קיצר אשמח אם תקראו עלי פרקי תהילים כמה שיותר ‏,‏ לרפואתי.‏ אני מקורר,‏ מצונן,‏ צרוד,‏ עם כאבי ראש,‏ ועוד כמה דברים שלא מכבוד הפורום לומר אותם.‏ טוב תודה רבה על העזרה חברים יקרים,‏ אוהב.‏ ואם יש כאן עוד מישהו שלא מרגיש טוב ברצוני לאחל לו רפואה שלמה.‏ בברכת הצלחה.‏ ‏

רפואה שלמה גבר!!!

/tapuzforum/images/Emo193.gifפתח פה גדול. תגיד אהההה... חחחחח. תשתה הרבה תה (עם לימון, עם נענע, עם לואיזה, עם שמיר, עם פטרוזיליה... סתתתם צוחק בחור - אתה בטוח שאתה בחור ועוד אהוב? חחחחחחחח). אז ככה נקרא פרק תהילים לרפואת החולה הצדיק, האהוב, ההומו המתוק, הידיד הנאמן, הגבר ה.חברמן (הב` במקור), החרדי המודרני, מר בחור אהוב בן.. 65... אופסססס בן אמו יולדתו... שהקב"ה ישלח לו ארוכה ומזור למחלתו בכלל כל חולי עמו ישראל, שבת היא מלזעוק ורפואה קרובה לבוא... אההה היום יום שני בשבוע (השייר שהלוויים היו אומרים על הדוכן)... אגב אומרים שהצחוק יפה לבריאות... חחחחחחחח

רפואה שלמה גבר!!!

/tapuzforum/images/Emo193.gifפתח פה גדול. תגיד אהההה... חחחחח. תשתה הרבה תה (עם לימון, עם נענע, עם לואיזה, עם שמיר, עם פטרוזיליה... סתתתם צוחק בחור - אתה בטוח שאתה בחור ועוד אהוב? חחחחחחחח). אז ככה נקרא פרק תהילים לרפואת החולה הצדיק, האהוב, ההומו המתוק, הידיד הנאמן, הגבר ה.חברמן (הב` במקור), החרדי המודרני, מר בחור אהוב בן.. 65... אופסססס בן אמו יולדתו... שהקב"ה ישלח לו ארוכה ומזור למחלתו בכלל כל חולי עמו ישראל, שבת היא מלזעוק ורפואה קרובה לבוא... אההה היום יום שני בשבוע (השייר שהלוויים היו אומרים על הדוכן)... אגב אומרים שהצחוק יפה לבריאות... חחחחחחחח

התגובה קפצה פעמיים,

כי כך רצו משמיים, שתחלים ותעמוד על הרגליים - ותזכה לברכות כפליים.

Nחמן

New member
סגולה טובה ../images/Emo13.gif

בוא לבקר אותי. תראה את מצבי ומיד תדאה כנשר... מצונן... מרורר... צרוד... כאבי ראש... סימפטומים של שפעת קלה. כמה כוסותתהנ חם עם דבש ולימון וזה יעבור עוד לפני החתונה. רגל חצי משותקת מזה למעלה מחצי שנה, 3 ניתוחים (ועוד אחד בדרך...)... ריתוק לבית על כיסא גלגלים... אז מי מאיתנו מסכן יותר? אני מברך אותך בברכת רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל ויותר מכל ממליץ בפניך לקיים מצוות ביקור חולים. זה יעזור לך רבות. בהצלחה גם לך נח

למעלה