חברים, תעזרו לי

Hurakano

New member
חברים, תעזרו לי

אני חולה על רוק ישראלי, ואני מקשיב לכמה אומנים, אבל אני רוצה עוד !!
תנו לי עוד שמות של אומנים טובים חוץ מ : (כי את אלה אני כבר מכיר) משינה, יובל בנאי, כנסיית השכל, מוניקה סקס, ברי סחרוף, היהודים, רמי פורטיס, רוקפור, שייגעצ, חמי רודנר, תיסלם, אביב גפן ומאיר בנאי תודה

Hurakano

New member
חחחח לא...

זה לא זה - זה לא שאת כולם אני אוהב ולכולם אני מקשיב, פשוט את כל אלה אני מכיר, ניסיתי, אבל לא את כולם אהבתי. הייתי שמח לקבל עוד המלצות על להקות / זמרים אחרים....

להקת רוק ישראלי צעירה. מומלץ

חובה לאוהבי רוק ישראלי אז כנסו לאתר ותקשיבו לשירים www.geocities.com/zangvilim זנגוילי החצר :)

מממ... אני לא יודעת מה תאהב ומה לא

אז אני פשוט אזרוק כל מה שעולה לי בראש
אינפקציה איפה הילד כוורת הזבובים שלומי שבן ג'ירפות החברים של נטאשה פוליאנה פראנק נוער שוליים נושאי המגבעת זקני צפת תמוז ירמי קפלן הקליק היורשת גאולה34 פונץ' פורטרט קרח 9 שלום חנוך המכשפות מאיר אריאל פאנקייק שב"ק ס' הפוסי של לוסי עברי לידר שוטי הנבואה (כבר גלשתי מעבר לגבולות הרוק
) תהנה!!!

ZVI Z

New member
אממ יש את..

מס' 1-עברי לידר! (תנסה ולא תתאכזב) אהוד בנאי עופר שריקי(חדש וטוב)

מייקל21

New member
אביתר בנאי!

אומן מחונן, מלנכוליסט מס' 1, פסנתרו ענק, אלבום בכורה שהוא חובה! וגם... אהוד בנאי (אתניות במיטבה) אספ.אמדורסקי (כישרון מלודי עם ניחוח אלקטרוני) מופע הארנבות של דר' קספר (ככה רוק נשמע) עברי לידר (הלו? הפופ הכי פרוורטי שיש, ואילו לחנים) איגי וקסמן (צריך קצת מגזר נשי וחוצמזה היא כלה) החברים של נאטשה (בגלל ארקדי, מיכה, ו-"שברי את הטלוויזה")

שלטו, שולטים, ותמיד ישלטו-....

מוניקה סקס הדיסק הראשון (פצעים ונשיקות) גדול כולו. אין שם שיר אחד שלא אהבתי ואני מוכנה לשמוע את זה ברצף, הרבה הרבה, יום יום, שעה שעה, שנייה שנייה- עד שאני אמות. אם אתה אוהב ורוצה ללכת לדברים שלא נכנסו לדיסקים... pink jacket הסיפור המת ו"למה" של נעליים, שיר גדול, הסולן הוא אח של המתופף של מוניקה. אני

מממממ יש לך טעות קטנה...

הסיפור המת- קוראים לשיר הסיפור המתוק, הסיפור המת זה השם שרץ באינטרנט, אבל לשיר קוראים הסיפור המתוק (כמו בשורה: "שמיים בצבע גלידת אפרסק, הסיפור המתוק התחיל להתרסק....") דבר שני, השיר pink jacket לא נכנס לדיסק מסיבה מאוד פשוטה. השיר הוא לא של מוניקה סקס, אלא של שחר אבן צור והלהקה שהוא הקים בזמנו כשהוא נסע לארה"ב. אחלה שיר דרך אגב!
ולגבי "למה" של נעליים- שיר בהחלט טוב!
~יום נעים~

JaWbreaker15

New member
שני השירים הראשונים

ניתנים להורדה בעמוד החדשות באתר של מוניקה, ד"א. יעל

לשיר קוראים הסיפור המת

והוא רץ בשם הזה גם באתר הרשמי עצמוווווו שחר אבן צור.... אחח...... מלך (ושוב, המעריצה הדפוקה שבי התפרצה. קבלו סליחה)

JaWbreaker15

New member
הסיפור המתוק

גם אני מעריצה דפוקה. " הסיפור המתוק לראשונה באתר! כמו שהובטח. ניתן להוריד שיר של מוניקה. מדובר ב''סיפור המתוק'' שיר שמעולם לא יצא בתקליט, אלא רק כסינגל, חצי שנה אחרי אלבום הבכורה. " יעל

למעלה