חברים תעודות!

Sunshine41

New member
חברים תעודות!

מתי אתם מקבלים תעודות? האם אתם מקבלים בכלל? האם הורידו לכם מקצועות? האם בכלל סיימתם את המבחנים ברבעון? האם היתה לכם אסיפת הורים? מעניין אותי מאוד לדעת

נהנהנהנה../images/Emo110.gif

מתי אתם מקבלים תעודות? אם אני לא טועה סוף חודש הבא?:p האם אתם מקבלים בכלל? מסתבר האם הורידו לכם מקצועות? ירד לנו תנ"ך אבל בגלל הבגרות של י"א.. חודש הבא חוזרים ללמוד גם אתזה:( האם בכלל סיימתם את המבחנים ברבעון? לא!@! יש לי מבחן בהסטוריה מחרתיים ועוד שבועיים מתחיל עוד סבב של כל המבחנים:/ האם היתה לכם אסיפת הורים? לא

../images/Emo182.gif

מתי אתם מקבלים תעודות? המחצית לא מקבלים בגלל השביתה. האם אתם מקבלים בכלל? ^ לא. במקום זה אנחנו מקבלים כזה דף הערכה עם ציונים. האם הורידו לכם מקצועות? יה רייט. האם בכלל סיימתם את המבחנים ברבעון? אין לנו רבעונים, יש לנו מחציות. ולא, עוד לא סיימתי את כל המבחנים ובנוסף למבחנים הרגילים עוד יש לי מועדי ב'
האם היתה לכם אסיפת הורים? הכוונה יום הורים שמדברים על הציונים? אז לא. יהיה לנו בסוף המחצית ואז ייתנו את ההערכות.

linoy61

New member
../images/Emo205.gif

מתי אתם מקבלים תעודות?בסוף חודש הבא נראה לי האם אתם מקבלים בכלל?^יאפ האם הורידו לכם מקצועות?לאא לצערי האם בכלל סיימתם את המבחנים ברבעון?יש לנו מחציות ונשארו עוד מלאא מבחנים... האם היתה לכם אסיפת הורים?לא

shir92

New member
../images/Emo9.gif

מתי אתם מקבלים תעודות?מתישהו באמצע/סוף מרץ האם אתם מקבלים בכלל?כן
האם הורידו לכם מקצועות?לא! }-[ האם בכלל סיימתם את המבחנים ברבעון?רק התחלנו
היה בינתיים רק מבחן בהיסטוריה ובלשון.. כל השאר עוד לפנינו... בואו נגיד את זה ככה.. עד תחילת מרץ אין לנו חיים
האם היתה לכם אסיפת הורים?לא - אין לי מושג מתי תהיה... בטח בסוף פברואר או משהו כזה.

פבלו רוזנברג היה אצלנוD:

[אתם יודעים מי זה בכלל?
] חח הביאו לנו אותו אתמול,להפסקה,שישיר 4 שירים וילך"^^ *הזוי ביותר
עונה,בכל מקרה
- מתי אתם מקבלים תעודות?אינלי מושג
לא דיברנו איתנו על זה בכלל האם אתם מקבלים בכלל?^ האם הורידו לכם מקצועות?נופ האם בכלל סיימתם את המבחנים ברבעון?לא...נשארו עוד איזה 3-4... האם היתה לכם אסיפת הורים?נופ

Y a i r 1 9 9 2

New member
עונת המבחנים...=/

מתי אתם מקבלים תעודות? חודש מהיום(יום שלישי) האם אתם מקבלים בכלל? כו האם הורידו לכם מקצועות? הוסיפו שעות=/ האם בכלל סיימתם את המבחנים ברבעון? מחציות. ורק התחלנו: יש לנו כל שבוע 3 מבחנים(לפני שבוע היו 3, השבוע יש עוד 2, שבוע הבא יש 3, אחרי זה עוד שבוע עם 3, ואז זה יורד למבחן-2 בשבוע ונגמרת המחצית) האם היתה לכם אסיפת הורים? היה רק הורים-מחנכת

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהיום רשמית - תקופת המבחנים החלה

!!! מתי אתם מקבלים תעודות? ב20.3 האם אתם מקבלים בכלל? כה האם הורידו לכם מקצועות? לא, וחבל
האם בכלל סיימתם את המבחנים ברבעון? רק היום התחילו המבחנים! האם היתה לכם אסיפת הורים? כן.. לפני חודש בערך

abs7

New member
תעודות ../images/Emo13.gif

מתי אתם מקבלים תעודות? בפבואר האם אתם מקבלים בכלל? חחח לא אז לא מקבלים.. האם הורידו לכם מקצועות? ממ בתחילת השנה את תעבורה אבל לא אחרי השביתה. האם בכלל סיימתם את המבחנים ברבעון? חחח לא... האם היתה לכם אסיפת הורים? יום שלישי אבאלההההה

למעלה