חברים - שרשור חדש

חברים - שרשור חדש

לרגל סיום הלימודים והבגרויות כל אחד ירשום 1)מה המקצוע שהוא הכי אהב 2) ציטוט שהוא שמע מאחד המורים ואהב תודה על שיתוף הפעולה

אני ראשונה!

המקצוע שהכי אהבתי זה תנ"כ כי המורה הייתה מצחיקה היא תמיד הייתה צועקת כי היא חשבה שאנחנו לא מקשיבים לה
הציטוט שהכי אהבתי זה של המחנכת שלי שבמקרה היא גם המורה להיסטוריה שלי אז ככה :"אתם לגמרי איבדתם את הצפון
"

נזנז

New member
אני שנייה!

המקצוע שהכי אהבתי אזרחות (כן אזרחות תתפלאו) הציטוט שהכי אהבתי שייך למורה לתנ"ך שפלטה בשעת כעס "אתם גועל נפש מרוכז" חחחח לא גדול?!

hai001

New member
אני שלישי

אהבתי את המקצוע ניהול מזכירות ממוחשב כל המורים אהבו אותי זאת הייתה בעיני שנה אחלה.......................

אנייייייי

מקצוע אהוב - פסיכולוגיה ציטוט- היו שניים: 1) מפי המורה למתמטיקה - "זה לא בשמיים" 2) המורה לתנ"ך
- "מי שמציץ - עציץ"

super-cat

New member
הממ...

המקצוע האהוב עלי: מוזיקה ציטוט? של המחנכת שלי: "אני מכירה הרבה ישבנים פה"... אל תשאלו, סיפור ארוך...

shirakl

New member
אממממ

1. ערבית - האמת ששנאתי את כמות שיעורי הבית שקיבלנו תמיד, אבל תכלס היינו קבוצה של 9 אנשים והיה ממש קטעים
2. "כבר מיאלתם לי את האוזניים בפתקים אין מקום יותר".

meital17

New member
אני אני אני אני../images/Emo70.gif

המקצוע שאני הכי אוהבת- אזרחות בגלל המורה המעולה שהיה לי
ציטוט:אין לי ציטוט אבל סיפור יהיה טוב
- בכיתה י' היו לנו סיוריי של"ח. מאוד לא אהבנו את המורה אז פעם לסיור לת"א עשינו לה ת'מוות
היא הלכה בת"א ואז פתאום כל הכיתה נעצרה והיא המשיכה ללכת כמה מטרים טובים- חטפנו על זה על הראש כשהיא גילתה.... ואז "בטעות" היא החטיפה לילד מהכיתה סטירה (אף אחד לא יודע אם זה באמת היה בטעות). ועוד אחד אחרון- בכיתה פעם עשינו לה המון בלגן, אז כמו מורה היא איימה שאם לא נפסיק היא יוצאת מהכיתה והולכת לרכזת- הסתכלנו עלייה והמשכנו לדבר. והיא אשכרה יצאה מהכיתה.... על זה לא ממש חטפנו כי אפילו הרכזת התחילה לגחח

drunky

New member
טוב- עכשיו אני....

המקצוע שהכי אהבתי היה מתמטיקה, גם כי היינו קב' של 10 ילדים ב-5 יח' וגם כי זה היה קשה אבל דיי כייף... ציטוט ששמעתי מהמורה הכי חכמה בתבל שלי לאנגלית: "מעניין אותי כקליפת השום" נקרעתי מצחוק כשהיא אמרה את זה... אבל יש לי עוד מלא ציטוטים שכתבתי כששמעתי את המורה לאזרחות שלי אומרת, דברים ממש מצחיקים כמו למשל היא אמרהכ לאחד מהכיתה שלי "שמעתי שאתה טוב בסקס" וכל מיני דברים כאלה....

Anna Karenina

New member
יששש...תורי!!

המקצוע שהכי אהבתי..אזרחות.
וציטוטים...וואו, יש לי הרבה. אני יכולה לפרט, נכון?! אז ככה...
המורה שלי לתולדות האומנות, שהיא גם המחנכת שלי :"אפשר להכין מזה צימעס!"
המורה לאנגלית : I Feel Like Alice In The Wonderland!
המורה להסטוריה: הגרמנים אמרו: איכס, לא רוצים פאשיזם, מגעיל..
(היא תמיד אהבה "להמחיש" לנו דברים...)
ובטוח יש עוד כמה...אם אני אזכר אני מבטיחה לכתוב. אבל בהחלט היו הרבה ציטוטים מצחיקים...

אוריר

New member
היה לי

איזה מורה לגיאוגרפיה בכיתה י שאהבתי הוא פשוט היה בן אדם טוב. ציטוטים? יש לי מהמורה שלי לאלקטרוניקה לשעבר, (הוא לא ממש אוהב תלמידים) מבחר ציטוטיו: 1. מר אורנשטיין, קום ונראה את זיו פניך!!! 2. אה, אני יודע מה עשית!!! במקום ללמוד לבוחן הלכת למימונה ואכלת מופלטה!!!! 3. אתם יודעים מה ההבדל בין פילם למר אמיתי? פילם אפשר גם לפתח!!! יש גם את הציטוטים הרגילים.. "אני אשרטט לך את הציון על מחוגה" וכאלה... אבל לוקח בענק ציטוט של אחד המורים היו לי לאנגלית שאמר: "סייג לשתיקה - חוכמה!" (יש לקרוא במבטא בריטי)

dream3

New member
../images/Emo3.gifעכשיו אני

המקצוע הכי אהוב פסיכולוגיה (ברור
) המשפט: "אם יש רצון הכל עוד יכול להתגשם......."

shambi

New member
רעיון נחמד לשרשור

אני לא אשכח את המורה לתזונה. גם את המקצוע עצמו אהבתי אבל את המורה הזאת בחיים לא אשכח והיא המורה הכי טובה שהייתה לי ב 12 שנים הנוראיות האלה. היא לימדה אותי במשך כיתה י"א תמיד ידעה איך ללמד וגם עם כל הלחץ של הבגרויות היא ידעה לדבר איתנו על דברים שבכלל לא קשורים ללימודים.. יחסים, משפחה, אהבה הכל! היא מהמורות האלה שבאמת אכפת לה מהתלמידים ולא מהמשכורת החודשים!! רינה שרנצל שמה..

shambi

New member
שכחתי ציטוט, אתם חייבים לקרוא את זה

אבל זאת לא המורה לתזונה, אלא המורה המעופף לביולוגיה היו לו יציאות כמו: "אחותכם הצולעת","כוס אביכם", "אתם לא מפגרים, אתם סתם מטומטמים" ועוד ועוד..

HoNeYyYy

New member
טוב

1.מקצוע שהכי אהבתי-אנגלית,בא לי בקלות 2.ציטוט-"אני מרגישה נפילה!" נאמר ע"י המורה שלי לאזרחות לפני כל מבחן ויום אחר כך כולם הוציאו 80-90

BrownEyedGirl

New member
MOI

אוקיי...המקצוע שהכי אהבתי היה ביולוגיה וציטוטים נחמדים שהעלו חיוך על שפתי לכמה שניות היו: של המורה לאזרחות: "אל תגידו לי סליחה, עוד לא קוראים לי יום-כיפור" של המורה למתימטיקה: "אם כל אחד ידבר בשיעור, ישעמם לי בהפסקה" יש עוד המון של המורה מביולוגיה ולדיני אישות אבל כרגע הם לא עולים לי בראש :)

אני

מקצוע האמת לא סבלתי שום מקצוע אבל אם כבר אז תיירות המגמה שלי ומה שהמורה שלי לאזרחות אמר פעם לילדה מהשכבה שלי קוראים לה רותי והוא אמר לה "רותי שרמוטי" כי כולם צוחקים עליה ככה ובסוף הוא רדף אחריה והתנצל מלא חחח

morethanwords

New member
ועכשיו אני...........

המקצוע שהכי אהבתי הוא כמובן ביולוגיה(רוי אל תסקול אותי בבקשה) ציטוט: מהמורה לאנגלית: "ארז אתה כמו חמור במרק פירות" מורה(פונה לתלמיד): אתה בטלן גלינה(תלמידה): היי אירית זה לא יפה שקראת לו בטלן מורה: שתקי בטלנית מספר 2 אין ספק שציטוטיה יהיו חרוטים בליבי..........מממ..........לא עד יום מותי עד שבוע הבא :)

s t e l l a

New member
עכשיו אני...

המקצוע שהכי אהבתי היה: עיצוב ציטוט מפי המורה שלי לתולדות האומנות לאחר שאני וידיד שלי הגענו לשיעור באיזה 25 דקות איחור בערך: "בסדר..העיקר שהגעתם..."
וזה היה ברצינות! ועכשיו סיפור משיעורי מתמטיקה: היו כמה פעמים שעצבנו את המורה והיא כל כך התעצבנה ונעלבה ולא ידעה מה לעשות עד שהיא פשוט יצאה החוצה ובכתה..
לא יפה מצידנו, אה?

אוקי

מקצוע אהוב: מוזיקה. ציטוט של מורה: בכתה י' היה לנו מורה אחד תימני מוזר למחשבים שכל פעם שהיה צלצול הוא היה אומר "יאללה תעופו לי מבין העיניים"

למעלה