חברים שלי.......

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
חברים שלי.......

מצטערת שאני פה / לא פה בשביל להיות אתכם, הראש שלי שט לו במקום אחר, ולמה? אז ככה, קיבלתי טלפון הבוקר, שהאקס שלי עבר תאונת דרכים מחרידהההההה, הוא יצא לבלות יום שישי ונסע לפנות בוקר לאחיו להחזיר לו את הרכב, הוא נרדם לכמה שניות ונכנס ברכב חונה, הרכב של אחיו והרכב החונה מושבתים. הוא יצא ללא פגע רק מכות יבשות, האסון היותר גדול הוא שהרכב שבו הוא נסע ללא ביטוח, ועכשיו הוא צריך לשלם מכיסו 100,000 אלף שקללללללללל. הוא נכנס בהונדה סיוויק, לא מצא רכב אחר להכנס בו? לא יאומן, הבן אדם בטראומה, בהלם. אני חושבת שזה עונש מלמעלה על מה שהוא גרם לי. איזה רעה אני, אבל מה לעשות זאת המציאות. ממש רע לי בלב. שלכם ריקי

jess ועוד

New member
לא ריקי אסור

אפילו שאת כועסת ולא ממש יכולה לפרגן לא אומרים ככה נכון גם אני במקומך הייתי אומרת מגיע לו אבל אז אני רק מוכיחה לך ולכולם שאסור לנקום ואסור לנטור טינה כי החיים מחזירים ושוב אני אגיד לך שהכל עינין של גורל וכשהגורל קבוע גם אלוהים לא יזיז אותו מה שצריך להיות יהיה אז להיות לידו מתוך אמונה שצריך להיות ואם את לא רוצה להיות איתו אז לא אבל לא להגיד מגיע לא מגיע

shir23

New member
אני מסכימה

עם ג´סי. אסור להגיד מגיע לו. החיים הם גלגל. ולפעמים אנשים לא שמים לב איך הם מתנהגים אבל הזמן עובר וזה חוזר אליהם בבומרנג, ואז הם לא מבינים למה ומאיפה.

@@

New member
מ צ ט ע ר תתתתתתת

סליחה, לוקחת את מילותיי בחזרה, זה סתם היה כנראה מתוך דחף / כעס, אני שוב מתנצלת, בכל אופן אני הולכת אליו היום אני מרגישה צורך להיות איתו ממש כואב לי בלב. למה הכל ככה נופל עליי??????

GALI02

New member
ממש הצטערתי לשמוע...

ריקי, אין לי מילים. לפעמים קורים לאנשים דברים שפשוט גורמים לנו להתחיל לחשוב על החיים שלנו. היה לאקס שלך מזל משמיים(או מאיפה שזה לא יהיה) אני במקומו הייתי הולכת להגיד ברכת הגומל(ושלא תביני לא נכון אני ממש לא אדם מאמין...) . מה שאת מרגישה זה טבעי. מין ערבוב כזה של אולי זה הגיע לו ולמה זה קרה דווקא לו. בכל אופן מה שקרה לא צריך לשנות את מה שכבר החלטת וזה לנתק מגע. ואני לא אומרת שלא תדאגי לו אבל רק שתדעי איפה לשים את הגבול. אז תחזיקי מעמד. אוהבים אותך פה... גילי

@@

New member
תודה, מתוקות שלי

אוהבת אותכן, אני רק כותבת הודעה וכבר כולכם פה בשביל לתת לי ליטוף. חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםםם אוהבת ריקי

ליאור 30

New member
ריקי שחשוב מאוד שתקשיבי רגע

בחיים אבל בחיים על תאחלי אפילו למי ששונא אותך דברים כאילו נכון שיכול להיות שמהשמיים שילמו לו אבל לך אסור להגיד את זה ובטח לא לאחל לו רע אפילו שהוא מתעלל בך כמו שאני טוען מה שאני יכול להגיד לך מנסיון אישי שלי שכל מי שעשה לי רע משהו מלמעלה שילם לו ולא משנה באיזה צורה הוא שילם אז הנה ממך להירגע ומהר בבקשה ולא לאחל לו רע הלו את יודעת מה יקרה בסוף הוא יבוא ויגיד לך בואי נשמה שלי ונחזור להיות ביחד ונתחתן ואת כמו שאני מכיר אותך ישר רצה על הרעיון הזה ואז מי ישלם את ה100.000 ש"ח לנזק ריקייייייייייייייייייייייייייייי הפראיירית תזכירי את מה שאמרתי לך ותעדכני אותי אם צדקתי זאת ההרגשה שלי בכל אופן ליאור

@@

New member
ליאור, חולההההההה עלייךךךךך

נשמה אתה צודק, סתם רגע של חולשה וכעס לוקחת את מילותיי בחזרה! עכשיו, מה נראה לך שאני אשלם בשבילו? מה אמרו לך שאני בנק מהלך?????? אין לי שקל לבזוקה. אבל תכל´ס אם היה לי הייתי מביאה לו, מה לעשות פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים. נראה לך שהוא יציע לי נישואים בגלל שאין לו מי שישלם?????. מה הוא מ פ ג ר ????? ודרך אגב בוא לא נדאג לו, תכל´ס יש לו מאיפה לשלם, רק חבל שהוא חסך את זה לבית. אחחחחחחחחחחח, החיים האלו.
שלך ריקי

ליאור 30

New member
ריקי זה הדדיייי גם אני חולההההההההה

נשמה עכשיו את תקשיבי לי אוקי ,,זאת לא היתה רגע של חולשה אצלך ועל תנסי למכור לי לוקשים כמו שאומרים,, וכן לא רק שנראה לי שתשלמי את תהיי מוכנה להיכנס לחובות בישביל לשלם לו את לא בנק רק דומה לבנק ובקשר לשקל לבזוקה את יודעת את לא צריכה שקל אני אתן לך קרטון בזוקה על חשבוני איך אני??????????ודרך אגב בזוקה עולה כולו 20 אגו´ ויפה שאת מודה בסוף אם היה לי הייתי מביאה לו אני יכול להבטיח לך שהוא לא היה מביא לך אם חס וחלילה היה קורה לך דבר כזה וכן הוא מסוגל גם להציע לך נישואים רק בישביל להכניס אותך איתו לברוךךךךך טוב נשמההההההההההה מה שאני רואה ומבין חבל לנו לטחון מיים כאן את בחיים לא תעזבי אותו ולא משנה מה שהוא יעשהההההההההההההההה וחבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל את הורסת את החיים שלך טוב אני יכול לשאול אותך שאלה אישית?????????????????????. האםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תנשאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ??????????????????????????????????????????????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תני חיוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ועכשיו קחי בישבילךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

@@

New member
ליאור, והתשובההההההה היא

בקשר להצעת הנישואין הכל כך מרגשת אני צריכההההההההההההה לחשובבבבבבבבבבב על זה כמה ימים אבל אני מסכימהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כולכם מוזמנים אין לי תקנה חולה עלייך ריקי

ליאור 30

New member
אוקי עכשיו תשובתי אלייך לא להיכנס

י י יי י י י י י י י י י יי י י י ייי ש ש ש ש ש ש ש ש ש ש ש ש שש ש ש ש ש ש ש ש ש ש ש ש ש ש

@@

New member
ליאור

סחתיין על המקוריות, יש לך את זה. אתה גדול בלהפתיע.
ריקי

היי ריקי, מצטערת שלא הייתי פה...

בשבילך!!! איך את מרגישה? היית אצלו? מרגישה טוב יותר? וואו - אני בהלם!! מה שכן, אסור לנטור טינה ולשמוח בסבלו של אחר יקירתי. למשל, הבחור שאני התאהבתי בו גם כן סובל כרגע. ולי ממש נשבר הלב! אני לא לצידו בגלל מרחק ואני לא יודעת מה לעשות כדי לעזור, חוץ מתמיכה בשלט רחוק. אבל לרגע לא עלה בדעתי שזה בגלל מה שהיה ומה שעשה לי. אני מקווה שאם את מרגישה צורך לעמוד לצידו זה יהיה רק עד הגבול שלא יזיק לך. שימרי על עצמך ושיקרו רק דברים טובים אוהבתתתתתתתתתת

@@

New member
סערה מתוקה שלי......

אני קצת עם כאבי ראש מכל מה שעבק עליי, באמת התחרטתי על מה שאמרתי. הלכתי אליו הרגשתי שאני חייבת להיות לצידו, הוא ממש בדאון וגם אני. באהבה עצומההההההההההה ריקי

ליאור 30

New member
ריקי אני בדאוןןןןןןןןןןן את באה

עכשיו אלייייייייייייייייייייייייייייייייייי??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

@@

New member
ליאור, אני רק.....

מבקשת מהבוס שלי, תוך שעה אני אצלך. איך אני יכולה לסרב לךךךךךךךךךךךךך???????????????? אם היית גר בירושלים, זבל מי שלא הייתה באה עכשיו בשביל להכין לך מרק חם. באהבה ריקי

@@

New member
ביקשתי מהבוס שלי.....

אישור, אז תוך שעה אני אצלך, תכין את
.

למעלה