חברים...שלום.....

Roi D 1

New member
חברים...שלום.....

טוב , יותר מתחיל ממני לא יכול להיות... יש לי את השיר fear of the dark בערך חצי שעה על המחשב.... את השיר הבאתי רק בגלל קטע טראנס חדש ומדובר שבו מסומפל השיר.... לא מכיר את הלהקה (טוב , שמעתי את השם כמה פעמים) לא יודע אם היא עוד פועלת לא יודע כלום... ה"בעיה" היא שהשיר הוא מגניב ביותר....והוא לא מפסיק להתנגן פה רציתי לבקש מכם כמההמלצות על שירים טובים או אפילו על דיסק מומלץ למתחיל.... תודה פיפוליי פורום 860....נזכור את זה..........

The Prisoner

New member
איירון מיידן

קודם כל ברוך הבא,אני אתן לך להתחלה קצת פרטים על הלהקה:היא הוקמה בשנת 1976 וקיימת עד היום יש לה 20 דיסקים 13 מהאולפן והשאר אוספים והופעות בלהקה יש 6 חברים סטיב אריס:באס דייב מורי,אדריאן סמית,וג`ניק גרס:גיטרה חשמלית,ניקו מקביירן:תופים וברוס דיקנסון:שירה , דיסקים מומלצים:THE NOMBER OF THE BEAST,SOMEWHER IN TIME,A REAL LIVE/DEAD ONE שירים מומלצים יש הרבה וזהו פחות או יותר! ג€

נימרודל

New member
ובכן, שלומות!

איירון מיידן אכן עוד פעילים, הדיסקים המומלצים בעיני: seventh son of seventh son a brave new world killers וכמובן אבל, שאני אוהבת, כמעט, את כל הדיסקים שלהם.

Fragget

New member
../images/Emo72.gifברוכים הבאים

תקנה את Number of the beast שלפי דעתי הוא הכי טוב שלהם.. וגם את Powerslave שהוא ממש מצוין..

IM

מיידן וטראנסים לא הולכים ביחד אני לא מבין מאיפה הבאת טראנס.. אניוויס, דיסקים מומלצים:somewhere in time, powerslave, seventh son of aseventh son, brave new world כמה שירים מומלצים:hallowed be thy name, revelations, phantom of the opera, rime of the ancient mariner alexander the great,2 minutes to midnght

Roi D 1

New member
בוא תבין

1200 Mics - High Paradise אחד הטראקים החמים היום בעולם הטראנס הטראק הוא רמיקס לשיר fear of the dark אם אתה רוצה כנס אליי לאיי סי ואני ישלח לך . היום למי שלא יודע , טראנס פסיכדלי כמעט ומבוסס על רוק.גיטרות חשמליות ו-ווקאלז מתכתיים זה כבר דבר שכיח בטראנס. עשרות שירים של מטאליקה ,מגהדת' , פרוד'יגי , לד זפלין , דייר סטרייטס , מוקססו והפכו לקטעים מפורסמים. עכשיו תורה של הלהקה שלכם
ודבר שני תודה על ההמלצות.

למעלה