חברים שלום לכולם!!!

חברים שלום לכולם!!!

שיהיה לכולם חג שמח! יש פה משהו שבנה סוכה? מה קורה עם הפורום הזה נרדם חברים... אני לא מבין למה לא מביאים לפה מנהל רק עם מנהל טוב האתר שוב יזרום... חברים אני מאוד התגעגעתי אליכם קשה לפרוש מפרום כזה...! שיהיה לכם שבת שלום וחג שמח. אני מת על החג הזה זה החג הכי יפה לפי דעתי.

ברק 188

New member
אהל´ן פלסר

שמח לשמוע ממך,אני וגיסי בנינו סוכה גדולה למשפחה אצל חמתי ואני תיכף יוצא לעזור בגמר ההכנות שם. ובאמת שמח לשמוע ממך ומקוה שתשאר איתו לעורר קצת את הפורום, להשתמע וחג שמח לך ומשפחתך,ושקט לכל עם ישראל.

רות 2

New member
פלסרוש ... קבל חיבוק

הייתי שם בתל אביב כשי היא הבום הזה באוטובוס, האוזניים עוד מצלצלות לי ומראות הבעטה.... זה נורא... אבל הנה אני כאן מחייכת בשמחה למראה שמךשהיא חסר כאן בפורום השנה זו השנה הראשונה בחיים שלא בניתי סוכה... אני מאחלת לכל החברים כאן וגם לאורן שנימצא שם וגם "לצופים בנו " שבת שלום חג רגוע

רות.... קבלי ../images/Emo24.gif

מה שלומך חמודה? אני לא מאמינה היית ליד קו 4? איזה פחד
תודה לאל שאת בריאה ושלמה,ומה שקרה ראית מהצד. רות,שטויות חמודה שלא בנית סוכה,אני בטוחה שהחג יעבור 10 בלי הסוכה תשמרי על עצמך

פלסר הייייייי

מה שלומך? איך המרגש? געגענו אליך
אתה צודק קשה להתנתק מהפורום,אם כי לי היתה סיבה שלא נכנסתי לכאן:כל היום קרעתי את התחת על הבית. והגב שלי מה זה כואב
,אני מתכוונת להגיש תקנה 9 על הגב.וזה אחרי שהתיק שלי יחזור מתוספת סעיפים על הרגל(רגל שמאל) אתה צודק נשמה-גם אני חושבת שצריך שיהיה כאן מנהל,ואני לא מבינה למה לא שמים כאן מנהל! "סוכות"- כמו כל החגים המשניים בשבילי,זה חג נחמד! אולי בגלל שאנחנו לא בונים סוכה
, טוב יש לזה תירוץ-אנחנו גרים בקומות
פלסר-אני רוצה לראות אותך יותר כאן.

Matrix1980

New member
שלום חברים!

ממש עומד להכנס החג אז ככה רות ענת וכל החברים ממש התגעגעתי וכשאני רואה את המצב של הפורום הוא צריך יותר חיים ויותר חברים אני רוצה להיות חלק ממנו כמו שהיה עד אז לפחות... חברים אני מבטיח להיות הרבה יותר נוכח אחרי הכל הפרדה מכאן קשה. אני אוהב מאוד את הפורום והחברים שכאן שאני ממש מרגיש כמו משפחה קטנה. חברים שיהיה לכם חג שמח אני יזוז לי להתארגן נפגש במוצ"ש... ביי

פלסר../images/Emo26.gif אני שמחה שאתה לא תעזוב

אותנו,אנחנו הרי משפחה. חג שמח,ושבת שלום

Matrix1980

New member
חג שצח ושבוע טוב!

שבוע טוב וחג שמח לכולם! ענת גם אני התגעגעתי אלייך... איפה כל השאר נרדמו? איפה אורן ברק188 וכל שאר החברים...?

למעלה