חברים... שימו לב...

m i c h a l i

New member
חברים... שימו לב...

גנבתי את הרעיון מפורום אחר אבל המטרה מקדשת... לכל מי שהבקבוקים בצד מפריעים לו... ללחוץ על הקטן ( בצד שמאל למעלה בין הסגירה למיזעור) לזוז עם הגלילה ימינה...עד שהבקבוקים נעלמים... ואז למשוך את הדף לצדדים ( בגרירה) עד לגודל הרצוי... והופה.. קסם... שוב אני רואה ברור... הלכו לי העיניים מהירוק אדום הזה... ומי שעיוור צבעים מה רואה? לילה.....

סנדי32

New member
את והרעיונות שלך.....היית שמה ...

משהו שיעניין אותנו יותר מאשר בקבוקים באדום וירוק שמעלים לי ת´סעיף של העצבים סאאאאאאאאאאמק לא מצליחה להזיז אותם הם נידבקו לי למסך לפחות היית שמה איזה גבר חתיך וחשוף גוף שרירי מה יש לא מגיע לנו לשטוף תעיניים ? ? ?

m i c h a l i

New member
מקפיצה לפני השינה כדי שיהיה לכם טוב

מחר בבוקר.... ולפני שיקומו כל המתחכמים... הכוונה להקטן ולא לקטן... כלומר HAKTEN נסו ותיהנו.... חחחחח לילה טוב

נגה...

New member
והמבין יבין את ההתחכמות..השאלה באמת

של מי היא הייתה במקרה הזה. ולכל המעוניין- 1.מקטינים את החלון (בעזרת לחיצה על שני הריבועים הקטנים שנמצאים בין האיקס ובין מיזעור החלון). 2.בעזרת העכבר (על הפס הכחול למעלה) מזיזים את כל החלון שמאלה עד שלא רואים את הבקבוקים "המתוקים" 3.במשיכת הקווים החיצוניים של החלון(עם העכבר), מגדילים אותו חזרה עד גבול האפשרי כמובן, מה שנקרא הרע במיעוטו במקרה הזה. (מומלץ לכתוב במשפטים קצרים) לילה טוב נגה.

לו רק...

לו רק היינו מקבלים 25 אג´ החזר פקדון כל פעם שהיינו עושים ריפרש... "מאה בקבוקי בירה על הקיר אם יפול בקבוק אחד ישארו 99 בקבוקי בירה על הקיר 99 בקבוקי בירה על הקיר אם יפול בקבוק אחק ישארו 98 בקבוקי בירה על הקיר 98 בקבוקי בירה על הקיר..." היי די היי די היי די היי די היי די היי...

The ofer

New member
מילא...

אם היו שמים לנו את הבקבוקים של זהר... לפחות היה מעניין.

לו רק...

הייתי עושה איתך סייבר איזו פעם... קראתי שאתה טוב בזה...

תגיד....

"המסתכל קדימה לא מביט לאחור"... דומה "למקשיב לך ושומע את ההוא".... "שריטה" שהתעוררה בבוקר בוקר טוב
היידה עבודה..... דרך אגב , לא נעלמו לי הבקבוקים

Oriana40

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif אישה

חלפתי ..... למה.....נפלתי ברישתו של The Ofer

מיכל31

New member
בוקר טוב לכולם

גם אני לא מצליחה להעלים אותם. תמונות של בקבוקי בירה על הבוקר....

tot15

New member
בוקר טוב לכולם

עוד לא התחיל היום כבר בירה נגנבו לגמרי

למעלה