חברים צריך עצה...

d a m a n

New member
חברים צריך עצה...

אהלן שלום לכולם אני די בבלבלות אז חשבתי לכתוב פה (פעם ראשונה) ואולי תוכלו לעזור לי קצת... זה די ארוך, אבל אני אתחיל : אני בן 22 , חי חיים סטרייטים לגמרי, יש בנות, פעם היו בנים אבל כבר שנתיים שזה לא מעניין אותי ולא היה כלום. בכל מקרה, חזרתי לא מזמן מטיול ארוך דרום אמריקה. שם הכרתי אחלה בחור, שהפך לחבר טוב מאוד....טיילנו ביחד 4 חודשים... נורא התקרבנו , והיו שלבים שרציתי אותו בטירווווף. בקיצור, טיילנו ביחד, היו הרבה פעמים שהרגשתי שהוא רוצה קצת, אבל כי אני פחדן לא עשיתי כלום. במשך כל הטיול זה מה שהעסיק אותי ולא עשיתי עם זה כלום. בכל מקרה, חזרנו לארץ לפני 3 שבועות... חשבתי שפה זה יעבור כבר כל הקטע שיש לי איתו, אבל טעיתי !! ממש לא... אני רוצה אותו אפילו יותר. הוא גר בדרום (ליד עומר) ואני במרכז, אז יצא שהוא בא אליי ואני הייתי אצלו, וכל פעם שאמרתי לעצמי היום אני עושה/אומר משהו , לא יצא, מפחדנות נטו...וזה ממש מבאס. הוא אגב סטרייט , לא היה עם בחורים מעולם מן הסתם...אבל הרגשתי המון פעמים שהוא כן היה רוצה, היחסים בינינו קצת מוזרים, לא כמו עם שאר החברים שלי, יש בינינו מתחים כאלה ואחרים... בכל מקרה, הגעתי למסקנה שאני חייייייייייייב כבר להוציא את זה ממני, אלף כי אם יש סיכוי קטנטן איזשהו בעולם שיקרה משהו, אני חייב את זה לעצמי אחרי כל כך הרבה חודשים.ובית כי פשוט זה צריך לצאת לי מהמערכת כבר. אני כמעט בטוח שהתשובה שאני אקבל תהיה שלילית, אבל, זה משהו שאני חייב להוציא כבר לאור, כי אתם יודעים איך זה שזה בפנים זה נוראי, אף אחד לא יודע, הוא לא יודע ואני משתגע מזה, כאילו, אם הוא ידע אני ארגיש לפחות שזה יצא וזה לא יהיה תקוע לי בפנים עוד. הייתי אצלו לפני כמה ימים ושוב השתפנתי, פשוט לא הצלחתי לדבר/לעשות כלום, זה מפחיד, כי אתה יודע שהוא חבר ולא סתם איזה מישהו להזדיין איתו. החלטתי עכשיו לשלוח לו מייל, כן זה נשמע מטומטם, אבל בחו"ל מתקשרים רק במיילים אז גם פה בארץ זה עדיין הולך אצלנו. כמו מכתב בעצם, כי אני פשוט לא יכול להגיד את הדברים האלה בעל פה, אני פוחד לראות את התגובה, אז החלטתי לכתוב. מה אתם חושבים ? לכתוב ? ואם כן מה לכתוב? איך אני יכול כן לספר אבל לא לגמרי COME CLEAN, כאילו שלא יהיה דרמטי מדי ושלא יהרוס מדי, כי הוא חבר יקר שאני לא רוצה לאבד. אני פשוט רוצה שהוא ידע שיש את האופציה ושזה יצא ממני כבר, אבל גם אם לא יבוא לו , לא רוצה שזה יבהיל אותו והוא יתנתק. אני בעצמי לא קולט מה בדיוק אני רוצה, אני לא רוצה שהוא יהיה חברררררר זה בטוח, אבל פשוט לפעמים לידו אני לא יכול להפסיק לחשוב מה הייתי עושה לו....באמת, זה משגע אותי כמה בא לי עליו (כרגע פיזית בעיקר). בקיצור HELP SOS מישהו חחחחחח מקווה שלא חפרתי לכם מדי ואני אשמח אם תגיבו תודההה

לך על זה ,

תראה, לפעמים צריך ללכת פשוט אחרי הלב... כן, זה מפחיד, זה מלחיץ אבל משחרר, ואין כמו להשתחרר... אני בעד מייל, זאת דרך לבטא בדיוק את מה שאתה מרגיש, עם הרבה פחות לחץ ויותר זמן לחשוב... שיהיה בהצלחה
עמרי.

d a m a n

New member
כן כן כן

אהלן קודם כל תודה שאתם מנסים לעזור... יש לציין שהוא סטרייט אבל אני מאמין שיש מעבר לזה....הוא גם יכול להגיד עליי שאני סטרייט ושאני לא ארצה, למרות ששנינו יודעים איפושהו שאין לנו יחסים כאלה נורמליים וסטרייטים אחד עם השני. אבל שנינו "נחשבים" סטרייטים בעיני כולם. האמת לפי התגובות חשבתי לתת לזה צ'אנס של פנים מול פנים אחד אחרון, ואם גם שם אני אפקשש חחח אז אני אשלח מייל או משהו כזה...

cityboy2

New member
תעשה מה שאתה מרגיש

אם אתה חושב שאתה מוכן -> לך על זה ואם לא -> אז לא

Fregelistic

New member
שבת שלום!

דעתי חסרת הניסיון בעניין: אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. לא מדובר בעניין שולי. מדובר במשיכה מינית\רומנטית בין 2 גברים. אני לא חושב שאפשר לנסח מייל בצורה שאתה מבקש. הבחור, במידה והוא סטרייט גמור, ייבהל בכל מקרה (גם אם זה יהיה עדין. ואיך אפשר להגיד משהו כזה בעדינות?!). אמנם יש גם סיכוי שהוא ייקח את זה בסבבה ולא יעשה מזה עניין, אבל ביננו הסיכויים לכך לא גבוהים במיוחד. ותוסיף את כל העניין של המבוכה והמתח שיהיו בינכם. אני לא מנסה להוריד אותך מהעניין הזה. לשמור דברים בבטן זה לא טוב, אבל אתה צריך להבין את ההשלכות. כמובן מצד שני יכול להיות שהוא הומו מוכחש והוא ישמח שעשית את הצעד הראשון. בהצלחה ו.. תעדכן!

On My Own l

New member
לך על זה../images/Emo45.gif

אבל לא בכתב...פשוט תזרום. תיפגשו ,תזרמו...כמובן שתזרום אם אתה רואה שיש מצב. אם יש ביניכם מן מתח כזה שבין חברים סטרייטים רגילים אין - אז הוא בטוח רוצה לנסות. אני בעד

moshe34

New member
לך על זה.....

אין לך מה להפסיד... סביר להניח שתדע מה תהיה התגובה שלו....

G a l 5

New member
לא לא לא.

אני ממש לא מבין מה הולך כאן, שכולם אומרים לך ללכת על זה, "ללכת אחרי הלב שלך". הרי מדובר כאן בעוד מקרה ברור של התאהבות בידיד הסטרייט. נכון, כולם עוברים את זה [אני לא, אולי זה בגלל שאני חי רק עם נשים כל היום? בעיה. צריך למצוא סטרייטים להתאהב בהם!], אבל תחשוב אובייקטיבי ובהיגיון- האם באמת יש סיכוי או שאני אצע פאג עצבני שחם לו על התחת? סך הכל אם אתה עושה את זה, הולך אחרי הלב שלך [כמה מרקו], אתה מסכן כאן חברות ואולי אפילו תאבד את החבר... כי אין מה לעשות- סטרייטים נרתעים כשגברים באים ואומרים להם כאלו דברים, למרות שהיו דברים מעולם. בכל אופן- בהצלחה...

wiseman19

New member
תן לו פשוט לינק להודעה שלך ../images/Emo3.gif

או שתכתוב את מה שכתבת לנו פה, את הפחדים שלך בנושא מול הרצונות ותקווה שהוא יבין אותך. נראה לך שתאבד אותו בגלל דבר כזה?

d a m a n

New member
כן כן כן

אהלן קודם כל תודה שאתם מנסים לעזור... יש לציין שהוא סטרייט אבל אני מאמין שיש מעבר לזה....הוא גם יכול להגיד עליי שאני סטרייט ושאני לא ארצה, למרות ששנינו יודעים איפושהו שאין לנו יחסים כאלה נורמליים וסטרייטים אחד עם השני. אבל שנינו "נחשבים" סטרייטים בעיני כולם. האמת לפי התגובות חשבתי לתת לזה צ'אנס של פנים מול פנים אחד אחרון, ואם גם שם אני אפקשש חחח אז אני אשלח מייל או משהו כזה...

שעטנז

New member
אוחחח, אני מכיר את ההרגשה הזו.

לא כייפית במיוחד... אני הייתי בדיוק באותה סיטואציה. שמרתי הכל בלב, כמה שיכולתי כמובן. לדעתי זו הייתה התקופה הכי עצובה בחיים שלי. בסוף זה התפוצץ... בכל מקרה, לדעתי אתה צריך לאמר לו את זה פנים מול פנים. אני לא יודע כמה בן אדם הוא אמיתי כשהוא נמצא מאחורי מחשב... גם אתה, כמה שתנסה לתאר במילים מה אתה מרגיש, זה לא יהיה נאמן למקור. לדעתי אתה צריך להיות מולו ולהסתכל לו בעיניים. אני למדתי שאין עשן בלי אש. כמה שניסיתי לשכנע את עצמי... אם אתה מרגיש שמשהו ביחסים שלכם מוזר, אולי באמת יש דברים בגו. חוץ מזה, אתה רק נותן לו הזדמנות להשתפן. אם הוא באמת בקטע, יש מצב שהוא פרנואיד רצח... אימייל זה דבר מאוד שקול, חוץ מזה, זו לאו דווקא התגובה הראשונית שלו... רוב הסיכווים שלא. יכול להיות שהוא יתוודע בפניך או שכמו שאמרתי, הוא ישתפן. אתה צריך להיות שם כדי לראות את התגובה שלו... אלא אם כן יש לו נטיות רצחניות ואתה מפחד לחייך.
אולי תתאכזב אחושלוקי ואולי לא...
בקיצור, בהצלחה! תעדכןן!

GrimBoy

New member
תקשיב, תקשיב טוב...

אתה לא יכול לטעון שהחברות ביניכם חשובה לך ואתה לא רוצה לאבד אותו ובאותה נשמה לטעון שאתה לא רוצה אותו כ-"חברררררררר" אלא רק כמשהו פיזי "בעיקר". המשמעות של מה שאתה אומר היא שאתה מוכן לשים את הזין שלך קודם לכל מה שיש בינך לבינו. אתה מוכן לאבד אותו בשביל מש'ו פיזי בעיקר ואם זה פיזי בעיקר ולא מדובר במש'ו שהויתור עליו כרוך מבחינתך בשיברון לב, עכשיו יהיה הזמן להיות פחות הומו ויותר חבר בשבילו. תתגבר על מה שעובר עליך ואם אתה לא מסוגל קח בחשבון, חד משמעית, שהמחיר של ה-"פיזי בעיקר" הזה שאתה מתאר הוא החברות ביניכם לא משנה איזה תשובה תקבל ממנו. בהצלחה איש.

שעטנז

New member
../images/Emo45.gif אוי, לא שמתי לב שהוא הדגיש

את החלק הפיזי כל כך הרבההה! חאמוווווווווווווווד, DAMAN, פיזית לא בבית ספרנו!!! רק אהבת אמיתית.
נשיקת אהבה אמיתיתתתתתתתת. |בת הים הקטנה| סתם סתם, גם פיזית הולך. כמה חבר כבר אפשר להיות לבן אדם שכל מה שאתה רוצה לעשות לו זה לאכול אותו?! זה אפשרי, אני לא אומר שלא - אבל זה קשה - במיוחד אם אתה מיוחם. חחחחח

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif SOS please someone help me

לה לה לה, לה לה לה, לה לה לה לה לה אוווו... או, או
|ריאנה אביבית| ככה: אם הוא חבר ממש טוב אז אולי חבל לסכן את הידידות (וככה זה נשמע - אתם ביליתם המון ביחד. מצד שני עכשיו אתם די רחוקים במילא ובטח לא נפגשים הרבה). ברגע שתגיד לו שאתה רוצה מעבר לידידות, הקשר לא יכול להישאר כמו שהיה למקרה שזה לא מסתדר... כי תהיה קצת הרגשת מבוכה.... אבל אתה אומר שנראה לך שהוא מעוניין אז אולי שווה לנסות. אבל לא באימייל.. נראה לי שעדיף פנים מול פנים. כן, זה יותר מביך ומלחיץ אבל יותר אמיתי... יהיה בסדר. ואם לא אז יש הרבה דגים אחרים בים. באמת!

זה נשמע שאתה די יודע מה אתה עושה

למרות כל סימני השאלה, יש בך בפנים איזה כוח חזק שלוקח אותך למקום הזה שאתה יודע שאתה רוצה להיות בו. אני מאחל לך שהעסק יסתדר על הצד הטוב ביותר

d a m a n

New member
מממ...

כשאני אומר פיזי אני לא מתכוון שזה מה שאני רוצה רק, אני רק אומר, שיש לנו כבר קשר מעולה והכל אחלה וזה רק מה שנשאר, הקטע הפיזי...לזאת הייתה הכוונה.. וזהו שבוע הבא הוא מגיע אליי ואני עושה את זה.... עידכון יגיע

מקמשה

New member
ברור שלהגיד לו

כדברי היוצר האחד והיחד (אני מקווה שאני לא נשמע הומו מידי ... ) עיברי לידר "אף אחד משנינו לא יגיד, אף אחד משנינו לא יודה..." אתה כל כך חייב להגיד לו משהו, ולרוב לפי מה שאני יודע, צריך אחד כדי לזהות אחד, אם הוא לא היה הומו, לא היתה לך את המשיכה המטורפת הזו אליו. וכמה שהוא לא נראה, כל ההומאים בדרום לא נראים ממש בענין, חוץ מזה לנסות זה אף פעם לא רע... מנסיון. אומנם בהתחלה זה יהיה קצת מבאס אבל בתכלס זה יוריד לך אבן ענקית מהלב. מה עוד שאולי הוא גם ישמח לנסות עם בנים, ואם אתה לא רוצה אותו כחבררר, אז סבבה תזרום תראה איך הוא יגיב. אני אומר שתלך על זה. המשך יום נעים ובהצלחה.

למעלה