חברים פורים שמח!!

king kazabubu

New member
חברים פורים שמח!!

למה התחפשתם? משהו מדרגון בול זי?? אם כן תגידו בבקשה שלא התחפשתם למה שמכרו בחנויות.... זה ממש נראה מגוחך.... אגב... סוף שבוע הקרוב מוקדש ל.... מוכנים? פריזה... אז תכינו דברים מיוחדים עליו.

טוב שהגעת

איפה היית?

king kazabubu

New member
האמת כרגע אני לא יכול לבדוק.

השופטים שלחו לי את המנצח לאייסיקיו ויש לי בעיה איתו ואני לא יכול לראות את ההיסטוריה... אז אני לא יכול לדעת. אפשר לעשות משהו אחר. שלושת הראשונים שיצרפו תמונה שקשורה בכל דרך שהיא לפורים ולדרגון בול זי יעמדו לתחרות. שהפורום יצביע להם. התחרות נפתחת עכשיו ותמשיך עד סוף פורים.

Shazamit

New member
אבל זה לא פייר!../images/Emo46.gif

רק שלושת הראשונים?! פעם קודמת אמרת זמן מסוים ואנחנו עמדנו בו! עכשיו אתה לא יכול סתם "להעיף" אנשים מהתחרות בגלל שהם לא הגיעו לפורום בזמן המתאים ולא היו פה במשך היום! אני גם רוצה להיות מועמדת ואני שולחת את התמונה שלי, כי אני חושבת שהיא מקורית מספיק.

Hwoarang

New member
נכון גם לפי דעתי זה לא פייר

אולי תחזור אחורה לשרשור המקורי ותבחר אחד מכל התמונות? אני אישית ראיתי את ההודעה הזאת רק עכשיו

Hwoarang

New member
זה ציפור? זה מטוס? זה סופרמן?מי זה?

אהה זה סך הכל קזבובו מה ההתלהבות...חחח סתם מה קרה נזכרת בקיומנו? התגעגענו

king kazabubu

New member
שלא תחשבו ששכחתי אתכם... ממש לא!

החיים בתור יבניק הם לא הכי פשוטים. אין לי הרבה זמן כמו בעבר, בעיקר עכשיו שאני עומד לסיים ללמוד. ויתחילו הרבה בגרויות ומתכונות. אז אין לי את כל היום להיות פה. חוץ מזה אני גם נוסע לאבא שלי שאין לו מחשב אז אני לא יכול להכנס לפה. אני חושב המון על הפורום ומאז שסיימתי את הסדרה אני חייב להגיד שאני בדיכאון עמוק. זהו... אין יותר די בי זי. הכל נגמר. גם ראיתי את ג'יטי... הכל נגמר... אוף.. כזה דיכאון... לא נורא.... יהיה בסדר...

Piccolo

New member
כל מי שאוהב את הסידרה..

עובר את זה בסוף.. זה כזה עצוב, זה מעלה דמעות שאומרים בסוף - וזהו הסוף של הסיפור של דראגון בול..
ובקשר לפורים, אני התחפשתי לריוגה מראנמה..

Light woman

New member
ממ... אולי....

עם כישורי הציור של הפורום נוכל ליצור פרק אחד שלם! כמובן שזה יקח לנו שעה בערך אבל.... שווה לנסות! ריוקו יהיה בראש! אני אצייר את כל בעלי החיים בסדרה... :)

digiash

New member
בלתי אפשרי...

אבל מנגה! זה כבר דבר אחד... אז מי רוצה לעזור???

למעלה