חברים, עשינו את זה!

• פותח הנושא erkl
  • פורסם בתאריך

erkl

New member
חברים, עשינו את זה!

כן, עשינו את זה!!! ובגדול. אנחנו משתתפים מאוד שקטים בפורום הזה... אבל הפעם אנחנו לא מצליחים פשוט להתאפק וחייבים לחלוק איתכם/ן את השמחה הגדולה שלנו. אחרי 2 הפריות והחזרה אחת. אחרי 31 חודים של נסיונות לא מוצלחים- התבשרנו סוף סוף על בטא חיובית. קיבלנו את ההודעה טלפונית באוטו כשהיינו רחוקים מהבית. אוייי... אנחנו בכינו כמו שני ילדים קטנים. איזו הקלה. אז אתם הראשונים לדעת כי בינתיים אנחנו עוד שומרים הכל בבטן. בכל פעם החזירות לנו שניים (ומסתבר שבשלב זה היה הגיון גדול שלא להחזיר יותר), גם הפעם ישנם שניים, השאלה כמה נקלטו? בבדיקת הדם הראשונה היה 261. לאחר יומיים 512. מה זה אומר? האם יש אפשרות לדעת את מספר העוברים גם ללא אולטראסאונד? אומרים שכן. נשמח אם נקבל תגובה כלשהי מכם. המתרגשים.

אולה *

New member
../images/Emo49.gif

עפ"י הבטא לא ניתן לדעת הרבה. חכו ל-US. בהצלחה רבה!

איזה כייף! הרבה הצלחה בהמשך....

כמה אני שמחה לקרא הודעות כאלה..... ממלאים אותי כל פעם בתקווה - שגם אני אצליח....למרות כל הקשיים...... בהצלחה ענקית,הריון קל,ובריא ענת

קייצית

New member
תתרגשו תתרגשו !! מגיע לכם../images/Emo140.gif

איזה כיף של הודעה, הרבה מזל טוב, הריון קל משעמם ונעים !!!

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולו

מזלטוב erkl שיחקתם אותה בגדול. בדרך כלל נוטים להתייחס אל בטא גבוה כזאת כאל הריון של תאומים, אבל זה ממש לא אומר כלום. אז תנשמו עמוק ותחכו לראות שקי הריון ולבבות פועמים. חיכית שנתיים וחצי, עוד שבועיים שלושה כבר לא ישנו כלום
שישלש ויפעם, ויבעט(ו) לך בבטן תשעה חודשים ארוכים ומשעממים. הריון בריא ולידה קלה

venus13

New member
מזל טוב והריון קל ../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

כדי לדעת מספר עוברים - צריך לעשות US . תוצאת בטא גבוהה. לא יודעת באיזה יום עשית, יכולה להראות גם על השתרשות מוקדמת. גם אחד זה עולם ומלואו שיהיה בהצלחה ונוס

neta2

New member
מזלטובבבב../images/Emo151.gif

איזה כיף לשמוע על עוד כאלו שמצליח להן! שרק יעבור בקלות . מזל-טוב

ronylew

New member
המון מזל טוב../images/Emo141.gif

תמשיכו להתרגש ולהיות מאושרים המון חיבוקים סוף סוף הגשמתם את החלום בהצלחה בהמשך רוני

מזל טוב

ההכפלה נשמעת אחלה בכלל נשמע שהצליח מוקדם מכדי לדעת כמה עוברים ניסיון הפורום מלמד שאין קורלציה מובהקת בין גובה הבטא למספר העוברים גם אחרי הבטא יש את מסכת השבועיימים בהצלחה ליאור

חן123

New member
קודם כל מזל טוב

אני מזמינה אותך לפורום השכן, להריון מוצלח ושקט. לגבי השאלה שלך, נהוג לחשוב שבתאומים יש יותר מהכפלה, אצלך זה ניראה ממש הכפלה, כך שסביר שזה אחד, מצד שני כבר היו הדברים מעולם... שיהיה המון בהצלחה חן

rutwig

New member
../images/Emo57.gifהמון מזל טוב הריון שמח לכם../images/Emo47.gif

טנית

New member
מזל טוב!!../images/Emo85.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

ותשמרו על עצמיכם. עדיף לא לפרסם ברבים עדיין נגד עין הרע... הריון בריא ולידה קלה!! מזל טוב

anatc

New member
מזלטוב ../images/Emo65.gif מזלטוב ../images/Emo65.gif מזלטוב

זוליק

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מחזיקה לכם אצבעות ל-
ומתרגשת איתכם.

למעלה