חברים עזרה.....

אנאבל423

New member
חברים עזרה.....

בעלי לאחר מריבה קשה ואנו נשואים שנה וחצי ויש תינוקת בת 7 חודשים ואני בהריון.............. הלך למעסה ארוטית שעשתה לו ביד לטענתו.... אני תפסתי אותו וממש לא יודעת מה לעשות........אולי להתגרש....מי יכול ליעץ לי.?

לאיזה יעוץ את בדיוק מצפה ?

כל אחד כאן היה מגיב למצב בדרך אחרת. אחד יבליג, שני יפוצץ הכל ושלישי... קחי מרחק וחשבי עם עצמך מה את עושה עם זה. "אולי להתגרש" ? התשובה רק אצלך.

maof

New member
ראבקקקקקקקקקקק

מה את עושה עינין אפילו סקס לא היה שם בסך הכל פורקן גופני גרידא, תחשבי לרגע אחרת לא היתה אפילו נשיקה אז אין בגידה ואם אין בגידה אין סיבה מספקת לגרושים
מעוף

a n a t i 3 3

New member
סליחה????????????

"פורקן גופני גרידא"
כנראה שהכל תלוי בעיני המתבונן או המאונן
הבחורה עשתה לו ביד, לדעתי זה לא פחות מאשר היתה פותחת לו את הרגליים
לגבי התגובה של האישה הנבגדת.. זה באמת תלוי רק בה!!

Rinattt

New member
סליחה? אתה רציני כאילו?

בלי שום קשר למקרה הספציפי, אבל לא קצת הגזמת? אני רוצה לראות איך אתה הייתי מגיב אילו בת זוגתך הייתה הולכת לעיסוי אירוטי וגומרת מכך. וכשאני שואלת על בת זוגתך אני מתכוונת למישהי שאתה אוהב, חי איתה, חולק חיים משותפים, ולא על חברה שאתה רק יוצא איתה. ההיא שלמעלה מדברת על בעלה! לא על חבר מהילדות... רבאק על בעלה!!! איך קל לדבר כשלא חווים מקרה דומה. ירבו גברים כמוך שהם לא קנאים ונותנים מרחב חופשי לאישה שאיתם.

a n a t i 3 3

New member
תיקון קטן...

זה לא חייב להיות פחות כואב אם זה בעלה.. גם עם חברה ש"רק" יוצאים איתה זה יכול לכאוב מאוד.

נכון זה פוגע והורס כל חלקה טובה ...

השאלה הנשאלת האם רק בזה הוא מעד? האם הוא טוב ומעניק ועד כה היה נאמן? רק את יודעת את איכותו וערכו וההחלטה בידך חיזקי ואימצי

שירלי6

New member
פרטים, בבקשה

איך גילית? הוא סיפר לך? איך היחסים בינכם? איך הסקס שלכם? את אוהבת אותו? הוא אוהב אותך? את עלולה לשלם ביוקר, מאד מאד ביוקר בשל טעות אחת. החיפזון מהשטן.

תשמעי ,הוא בגד בך

באבואה בגד בך!!! יכול להיות שיהיו נשמות"טובות"שיגידו לך שסקס זה לא בגידה וישכנעו אותך ואת הסביבה באמירה המוזרה. אבל את תמיד תהיי ותחיי עם ההרגשה הזיפתית הזו,שבגדו בך. זה בלתי נסלח לזוגיות. לדעתי(וניסיוני האישי לצערי)זה נתון שלא ניתן לשיקום,הוא עשה זאת פעם אחת הוא יעשה זאת שוב.דפוס התנהגותי בלתי בוגר,אנוכיות,הפכפכנות,אופי בוגדני. ואת המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק,חחחההה. סקס מכל סוג שהוא זה בגידה! (מדברת רק מהכאב האישי שלי,אז סליחה על המונולוג התוקפני ונקיטת העמדה)

א ני ר

New member
אני יכול לייעץ..

יעוץ ראשוני: תרגעי, תנוחי, תחשבי על הכל אחרי החג. יעוץ שניוני: תנסו להבין מדוע היה צריך ללכת לזונה. אולי תתגברו. תבדקו איך החיים המשותפים נראים מלבד הזונה.

m a y a 69

New member
תיפנו לייעוץ

לא מתגרשים כזה מהר ובטח לא בהריון + תינוקת בת 7 חודשים.

t o t a l

New member
צריך להביט לאמת בעיניים

אפשר לעשות מזה כלום. כולה עשתה לו ביד. ואפשר לראות בזה בגידה לשבור את כל הכלים. הכי חשוב זה להבין נכון את המציאות: המציאות היא שהוא היה צריך יותר ממה שהקשר שלכם נתן לו. נורא קל להעלב. להיפגע. לתפס על בריקדות ולרגום אותו באבנים. המציאות היא שכולם בוגדים. בגידה כזאת או בגידה אחרת. מועדים באופן חד פעמי או שמזיינים על ימין ועל שמאל. ואלו שלא בוגדים, נמנעים כי הם מפחדים ולא כי הם לא באמת רוצים. המציאות היא שכל אחד [ואחת] לא באמת יכולים להסתפק לאורך כל ימי חייהם בבן זוג אחד [או בבת זוג אחת]. מוצלחים, מושכים, חכמים ואהובים ככל שיהיו. זה אף פעם לא מספיק. השאלה המהותית מה מה טיב הקשר שלכם? רק זה צריך לקבוע לך? הוא חבר שלך? הוא אוהב אותך? הוא שם עבורך? הוא מתמסר לך? זה מה שחשוב.

a n a t i 3 3

New member
לך תגיד את זה לכל הנבגדים!../images/Emo18.gif

כדי להביט לאמת בעיניים אתה חייב שתהייה אמת כזאת.. רשמת.. "להבין נכון את המציאות", מציאות של מי
לא חושבת שהמציאות שלי דומה לשלך וכך הלאה.. קבעת שכולם בוגדים - לא ממש מסכימה איתך ומקווה שיש עוד הרבה כמוני
בכל מקרה צרת רבים אינה.. בטח במקרים כאלה! רוצה לשכנע אותה שבני האדם אינם יכולים לחיות עם אותו בן זוג כל חייהם.. אחלה (נושא מעניין) תציע לה לצרף אישה או איש לחדר המיטות שלהם, תציע לה "ללכת" על זוגיות פתוחה.. אל תאמר לה בשעה כל כך כואבת.. "זה מה שיש.. ככה אנחנו בנויים!" לא אוכלת את עניין החבר/אוהב/שם עבורך/מתמסר... גבר שיש לו את כל אלה.. לא בוגד בבת זוגתו

t o t a l

New member
אנחנו לא מסכימים לחלוטין על שום דבר

לא ממש חשוב כמה יסכימו איתי או לא [ברור שגם אם כן, יתקשו להביע זאת כאן], חשוב אם זאת המציאות או לא. אני לא רוצה לשכנע אותה בכלום. אין לי עיניין ואין לי אינטרס. אני לא מסיונר ולא מטיף. האמת... די על הזין שלי מה אחרים חושבים. גם עם עצמי קשה לי להסתדר. זה שהשעה כואבת עבורה, לא גורם לי לומר לה דברים נעימים ויפים ומרגיעים ומשכרים ומשקרים. גם לי היו שעות כואבות. לא צמחתי מהחיבוקים. צמחתי מהמילים הקשות, החודרות, עוצרות הנשימה, הקשות לעיכול. זוגיות פתוחה היא עיצה גרועה למי שנחרדת מהעובדה שלבן זוגה תשוקות שאינן מופנות רק אליה. זוגיות פתוחה לא צריכה לנבועה כפתרון לזוגות במשבר. היא צריכה לצמוח מפרגון הדדי. גברים ונשים שיש להם את "כל אלו" עדיין מוצאים את עצמם [ברבות השנים] בחשקים לאחרים. ענתוש. אהבה זה דבר מקסים. זוגיות מוצלחת היא מעשה מופלא ונשגב. אבל מותק... זה לא אומר שאנחנו חייבים להתעוור מכל הטוב הזה. להתבוסס בנאיביות.

למעלה