חברים - עברתי ל - IPAQ ......

חברים - עברתי ל - IPAQ ......

ויש לי מספר שאלות, האם יש כאן מי ששולט באיפק מעולה? 1 - פונטים לאקפלורר עמ שאוכל לראות עברית תקנית, האם מישהוא מכיר? 2 - סינכרון ה INBOX - יש לי מספר פסריות תחת ה INBOX, האם יש רעיון כיצד מסנכרנים אותם גם כן. תודה.

מזל טוב !!! יש התערבות ש...

התוכנה הראשונה שתחפש היא אמולטור של פאלם לאייפק ?
זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן ... מחכה לשמוע על המכשיר, איך הוא ?, האם נוח להפעלה ?, מהירות ? וכו ... דרך אגב, אם אפשר לשאול איזה דגם וכמה עלה ? The Colonel

alan

New member
הלו... זה פורום פאלם פה?

מה זה ההודעות על האייפק והפוקט פיסי... פשוט בושה. סתם... אבל עם כל הכבוד למכשיר המכובד, זה המתחרה!

תרשה לי לתקן ולהרגיע אותך ...

הפורום בשמו הוא פורום פאלם אך בעיסוקו הוא עוסק בכל מחשבי כף היד. The Colonel

e-magine

New member
אמת גם אני נרגעתי,

עכשיו אני יכול להודות שאני חושק ב - אייפאק, וזאת בגלל האופיס, אני חושב שפאלם לא נותנת לזה עדיין תשובה הולמת.

רועי.ג

New member
תשובה לשאלותיך

1. פונטים לאקספלורר - אני מבין שכבר רכשת את העברית ואתה מנסה לגלוש באקספלורר ורואה הכל הפוך אם כך אז התשובה היא שעדיין אין לזה פתרון
- העברית שפותחה בארץ איננה עברית לוגית ולכן כל הטקסט מופיע הפוך (אתה תתקל במצב דומה גם אם תנסה לשלוח EMAIL באמצעות מודם תראה שאתה מקבל את הדוא"ל בעברית הפוך) למיטב ידיעתי החברה שפיתחה את העברית שוקדת על פתרון אך זה לוקח זמן וזו הסיבה שה IPAQ שלי עדיין בארון. אין לי תשובה לגבי סנכרון הספריות כי לא ניסיתי

אגב, לא כל האתרים מראים עברית

הפוכה. אזהרה קשה מהעברית, מי שרוכש, יש לבצע גיבוי ל OUTLOOK לפני שמסנכרנים פעם ראשונה ולבטח מידי כמה ימים. מזל מזלי הוא שיכולתי לשחזר את כל הנתונים מגיבוי השרת שאחרת...... יש לה לעברית עוד המון מה ללמוד, כמו שהיתה פנטיקון לפני זמן רב, גם כאן אשתדל להעניק סבלנות יתרה לעברית. נכון לעכשו, מאד בעיתי אם כי ניתן לעבוד ואף לא רע. דורון.

alan

New member
יש בזה משהו אבל...

תסתובב קצת בפורומים של אייפק ואתרים תומכי פוקט פיסי - הפאלם מבחינתם זה ערכה נחותה של אורגנייזר מתקדם... במערכת ההפעלה של היום, זה מן הסתם שגוי. זה מזכיר לי את המלחמה שהיתה לאפל עם מייקרוסופט. בפועל ביל ניצח, אבל זה היה בגלל בעיית שיווק, לא המוצר. אני מאמין שכאן, ילמדו את הלקח... לראיה, הרבה מהחברות בכל זאת הולכות על palm OS ולא על pocket PC או CE. רק השנים הבאות יגידו...

רועי.ג

New member
אני חולק עליך

הרבה חברות דווקא מפתחות PDA מבוססי POCKETPC רק בשבוע שעבר עם הכרזת גרסת מערכת ההפעלה החדשה POCKETPC2002 הוכרזו 5 מחשבי כף יד חדשים. ככל הנראה הקרב הולך להיות צמוד מאוד בשנים הקרובות כמובן שמרכיב הגודל משפיע אבל מיקרוסופט משקיעה הרבה בפיתוח היכולות הסלולריות לדוגמא של מחשבי כף היד כך שהם מקווים להחדיר את זה בצורה של PDA משולב טלפון all in one בקיצור עוד לא ראינו את תחילת המאבק

alan

New member
סוני זו חברה מספיק מכובדת בשבילך ../images/Emo35.gif

הם משתמשים וימשיכו להשתמש במערכת ההפעלה palm OS.

e-magine

New member
אני חושב שזה לא עניין של מכובדות.

המגמה של פאלם היתה לקחת יומן אישי אלקטרוני ולפתח אותו כמה שיותר. המגמה של פוקט פי סי היא לקחת מחשב נייד ולמזער אותו למימדים שיאפשרו הכנסתו לכיס. מכונית משפחתית ואופנוע, יש בינהם הרבה משותף וגם הרבה שונה, כך גם לפאלם ולפוקט פי סי.

alan

New member
אבל כמו שאתה אומר...

עוד לא ראינו את תחילת המאבק.
נראה לאן זה יוביל...

alan

New member
דוגמה קלאסית

בנושא ההבדלים/התאמות בין מערכות ההפעלה השונות והתייחסות הקהל לכל אלו אתן לך דוגמה מעניינת שראיתי באחד הפורומים הפעילים לפוקט פיסי בישראל. תוכן ההודעה: שאלה> אני מתלבט בין האייפק לפאלם m505. תגובה מזלזלת> ראשית חשוב להדגיש שאין שום חידוש משמעותי ב-505 למעט הצבע ויכולת הרחבת הזכרון. המעבד הוא אותו מעבד ישן בעל מהירות שעון של 20 מגה הרץ ורק לצורך השוואה, האייפק מגיע עם מעבד בעל מהירות שעון של 206 מגה הרץ, כלומר פי 10 יותר מהיר. נוסף על כך, זיכרון הקיים בפאלם הוא 8 מגה בייט בעוד שבאייפק מגיע 64 מגה. אז מה לא בסדר בסיפור הזה? הכל. ראשית, כולנו יודעים שהמערכת ב-505 היא שונה לגמרי 4 ולא 3.5 שנית, השוואת הנתונים של הפאלם ושל הפוקט פיסי, אינה פשוטה כפי שהיא מוצגת. מדובר במערכות הפעלה שונות לגמרי, שלכל אחת מהן דרישות שונות. כשם שאי אפשר לעשות השוואה בין המקינטוש לפיסי בערכים שווים. ההבדל צריך להתבטא בפונקציונליות, בכמויות התוכנות, אפשרויות ההרחבה וההוספה בעתיד, בגודל הפיזי של המכשירים, ביכולת החיבוריות שלהם, טיב המסך והרזולוציה ועוד מרכיבים שונים. לסיכום, היה צדיק בסדום, שהעיר הערה נכונה שם בפורום... אבל זה ממש סיכה. כנראה שאנשים בכל זאת נדבקים למייקרוסופט. אני לפחות, לא הולך אחרי העדר ונלחם ואמשיך להלחם על המערכת הנגדית לביל.
שלכם, נציג פורום הפאלם הישראלי בקליפורניה אלון

shlomogarbi

New member
../images/Emo4.gif

הטענה שלך נכונה אכך הפרמטרים שונים ולא ניתן לערוך השוואה מהסוג הזה, אבל בינינו, לא היית רוצה לראות סרטים לשמוע MP3 סטריאו משחקים שימיימים אקספלורר מתאים למסך ותוכנות גדולות שהשוק שלהם מתחיל ממש כבר לרוץ קדימה, לא היית רוצה לראות את כל זה על כף ידך? באמת אין חידושים משמעותיים ב 505, אפילו במוצרים נלווים הוא מחוץ לגדר בהשוואה לVISOR ולמלך הקודם VX... אישית אני מאמין שברגע שיהיה לשוק יותר מה להציע בתחום הפוקט והמחירים ירדו, באותו רגע תחל נהירה גדולה שתפיל את הפאלם לא משנה אם זה יהיה 705 או מספרים בסגנון, המערכת מיצתה את עצמה! כמה אפשר לחלוב פרה זקנה? טוב עובר לשדר מהממ"ד

או טו טו אני מצטרך עליך ../images/Emo3.gif

לקאסיופיה (עוד חצי שנה, כיגיע הדגם שאני מחכה לו)

למעלה