חברים.... סקר חדש!!!

DerBleistift

New member
חברים.... סקר חדש!!!

נא להצביע!!! מיוחד מכוון כלפי אלו שלא הצביעו בבחירות... יאללה, מי שמצביע, משפיע.
 

asaf2000

New member
לדעתי

המגדלים כמו שהם עכשיו פשוט מושלמים. עם עוד מגדל אחד זה יהיה צפוף מדי ואם מלכתחילה היו מתכננים רק 2 זה היה יותר טוב. אבל עכשיו שעומד שם שלד מכוער של תחילת בניה כמובן שאני מעדיף שיבנו אותו וישלימו את הפרויקט!
 

fireman

New member
ליאור

תזכיר לי להעביר לך קורס בעריכת סקרים אתה כל הזמן חוזר על אותה טעות, אתה צריך גם לשים תשובות לבחירה שאתה עלול לא כל כך לאהוב, לא רק תשובות שישביעו את רצונך צריכות להיות בסקר אלא כל תשובה אפשרית וביניהן גם אפשרויות שוללות או קיצוניות באופן משמעותי בכדי לכסות את כלל האפשרויות לדעתי לכתוב תשובה "בניית המגדל השלישי תפגע בשלמות הפרוייקט" ואם המצביע בכלל לא חושב שהפרוייקט מושלם? אסור לך ליצור קונפליקטים בין תשובות בסקר ושכולן יהיו חיוביות בסקר יש להכניס גם תשובות שליליות. ההערה אינה רלוונטית לגבי הצבעתי בסקר הנוכחי אלא בגדר הערה כללית לבעיה שחוזרת על עצמה בכל הסקרים בפורום
 

DerBleistift

New member
ואני לא ממש. ../images/Emo13.gif

לשם המחשה... אם אי פעם עניתם על סקר מחקר, בו עליכם לדרג את תחושתכם לגבי מצב מסויים, למשל: "מהי תחושתך כלפי אנשים מעשנים?", בוודאי שמתם לב שאין לכם אפשרות (ע"פ רוב) להצביע 3 (מתוך 5). יש בד"כ רק 1-4 על מנת לגרום למצביע להביע עמדה! מאד קל לתת תשובה "אני נטראלי" או במקרה שלנו "אני שונא את הפרוייקט", אבל כיצד זה רלוונטי?! אני שאלתי לגבי השלמת המגדל השלישי, שכן זה מה שעומד על הפרק. אם מישהו שונא את הפרוייקט, זה לא ממש ישנה לו בין אם יש את המגדל המרובע ובין אם אין, ולכן תשובה כזו אינה הכרחית. האמינו לי (ערן, אסף ואחרים) שאינני כותב את הסקרי סתם כך, אלא מדובר במחשבה מאחורי הרעיון. עם זאת, אשמח לקבל שרשור תגובות להודעה זאת, ואם מרבית חברי הפורום יעדיפו גם תשובות "פחות רלווניות" בסקרים, אעשה זאת להבא במידת האפשר.
 

fireman

New member
מה ז"א אם יעדיפו תשובות פחות

רלוונטיות?!? סקר צריך להקיף את כל האפשרויות כשכתבתי את ההודעה מלכתחילה ציינתי שאתה חוזר על אותו הדבר בכל הסקרים שאתה עורך, אתה מנתב את הסקרים להיות כאלו שבכל מקרה של הצבעה אתה תצא מרוצה זה כמו שתבנה סקר ותשאל מה דעתכם על מגדל שלום ותכתוב 3 תשובות והן יהיו: א. מדהים ב. יפה מאוד ג. נחמד וזהו, מה עם מכוער? מה עם לא יפה? בכל מקרה מי שיבחר אחת מהתשובות שההכנסת לסקר יגיע בתכלס לתשובה אחת שהיא שונה טכנית מאחיותיה בעוד כולן בערך זהות, עובדתית אתה עושה את זה בכל הסקרים שלך וזה לא צריך להיות ככה, בכל סקר יש גם את התשובה שתכסה את אלו שהם ניטרלים ואת אלה ששוללים בצורה מוחלטת אם תיכנס לפורום מתגייסים אתה תראה סקר שנכתב לגבי העידכונים הדו שבועיים שנשלחים לחברי הפורום, אתה לא יכול לייעד סקר לחתך מסויים של אנשים שהם אותם אנשים שמקבלים את העידכון אלא לכולם ולכן אתה צריך להכניס את התשובה שתאפשר לכולם להשתתף בסקר והתשובה ה"נוספת" היא "אינני מקבל את העידכונים בכלל" אתה חייב להכניס בסקר תשובות שיוכלו לתת לכל אחד לתת את הצבעתו ולהשתתף בו בלב שלם ולא לבחור מחוסר ברירה או במצב הכי קיצוני לא להשתתף בו בכלל ואז בכלל אתה מאבד את המטרה של הסקר, לגבי התשובה של "שונא את הפרוייט" זאת הייתה סתם דוגמא שנשלפה מהמותן אבל שוב תשובה כזו צריכה להכנס לתוך הסקר כי את הסקר אתה מייעד לכל חברי הפורום ולא רק "למעריצי" מגדלי עזריאלי. לגבי עניין המחשבה מאחורי הסקר, תסלח לי ליאור אבל אינני מוצא מחשבה מאחורי הסקרים הללו כלל וכלל.
 
למעלה