חברים.....ספרו בדיחה....

yaelosh15

New member
חברים.....ספרו בדיחה....

אממממ בוא נחשוב אם יש לי בדיחה כדי להתחיל בשרשור הבדיחות של השנה..... לא אין לי סתם יש לי אבל צלועת.....חפיףףףףףף איש אחד הולך ברחוב רואה את צביקה פיק.........האאיש בהתלהבות....וואי צביקה אני לא מאמין אני מעריץ שלך...יש לי את כל הדיסקים שלך אני חולה עלייך צביקה!!!!!! צביקה עושה לו....אהה זה אתה? חחחחח סיפרו לי אותה ב-6 בבוקר והייתי מסטולה אז צחקתי.
) עוד אחת..... איש הולך ברחוב רואה את צביקה פיק.....עושה לו צביקההההההה גבררררררר מתי ההופעה הבאה שלך? צביקה שואל אותו....מתי נוח לך? חיח(סיפרו לי אותה באותו ערב
) אחרונה.... הופעה של צביקה פיק התבטלה כי כל מעריציו נהרגו בתעונת אופנוע...חיח שיט נזכרתי בעוד אחת....זו באמת אחרונה (זה גם עם אופנוע) "יום שישי הבא..הופעה של צביקה פיק בפארק הלאומי....הסעות חינם.... האופנוע יצא בשעה 6......" חיח טוב יאללה ביי חברים שרשרו פה בדיחות עשו טובה אני רוצה לצחוק!
אוהבת יעלוש נ.ב מצטערת אם פגעתי במעריציו של צביקה

R-o-i

New member
עכשיו שמעתי משהו שקרע אותי מצחוק

אילם אחד הלך הלך הלך נפל לבור צעק עד שכאבו לו הידיים

yaelosh15

New member
או שזה לא מצחיק או ש......

לא הבנתי
אבל אני עדיין אוהבת אותךךךךךךךך אפרופו אילמם..... (קראו את זה מהר...) חירש שמע שעיוור ראה צולע רץ אחרי קירח ומושך לא בקוקו..... יאאללה חברה שלי באה אליי עם היציאה הזאת בשיעור ערבית לא הפסקתי לצחוק! ועוד אחד פחות מצחיק.... יפה המכוערת אמרה לטובה הרעה ששמחה עצובה כי חיה מתה....חיחיחי לא מצחיק! אחרון... מה אמרה הבננה לפיל?! כלום בננות לא מדברות...

למעלה