חברים סטרייטים

JamesNox

New member
חברים סטרייטים

אז - די לראשונה בחיי - יש לי חבר סטרייט. לא סתם חבר, החבר הכי טוב שלי. ברמה שביליתי את השבועות האחרונים בלטפל במשפחה שלו (אשה בשמירת הריון ותאומים בני ארבע) ורק כשהוא חזר מחו"ל (הוא קצין בקבע) והסביר לי שזה עניין גדול אז הבנתי שלא כולם היו מארחים אצלהם בבית 3 אנשים שצריכים טיפול 24 שעות ביממה. וכשבעלי היה מאושפז הוא היה מדבר איתי כל יום בטלפון - מעירק(!!!) - ומוודא שאני אזכור לאכול ולנשום ולא אהרוג את עצמי מדאגה ועצב. אף פעם לא היו לי חברים סטרייטים. לא, תיקון - מאז שיצאתי מהארון לא היו לי חברים סטרייטים. איכשהו כל החברים שלי מהילדות והצבא התפוגגו בין רגע כשיצאתי. הנחתי אז שזה טבעי. שסטריטים והומואים לא יכולים להיות חברים. שתמיד יהיה מתח ואי נוחות. ומסתבר שלא בהכרח. אני זוכר שבפעם הראשונה שפגשתי אותו חשבתי שהוא מושך להדהים. זו התגובה הרגילה של אנשים אליו. הייתם צריכים לראות את ההתעלפות ההמונית שנרשמה בקרב האוחצ'ות של ניו יורק כשהוא בא פעם לבקר אותי בעבודה ולשבת איתי קצת. במדי שרד. של המרינס. בבר של הומואים. הוא חתיך מהמם והוא יודע את זה. והוא מאוהב באשתו כמו ילד בן שש עשרה, אז לא אכפת לו בכלל. (האמת? אם הייתי סטרייט גם אני הייתי מאוהב באשתו. האמת האמת? היא האשה היחידה שאני מכיר שגורמת לי להבין מה הקטע.) וזהו. ביליתי איתו ערב נהדר, שותים בירה במרפסת אחרי שהילדים הלכו לישון. חברה גברית פשוטה של מישהו שלא מעוניין בשום דרך בתכולת המכנסים שלי. אמרתי לו שהוא החבר הכי טוב שלי, והוא צחק. ואמר שיש לו חברים שהם חברים שלו מגיל שש, ויש לו חברים-לנשק שהוא יודע שהוא יכול לסמוך עליהם בקרב. אבל שרק עלי הוא יכול לסמוך שאני אטפל במשפחה שלו, ולדעת שהם בטוחים כאילו שהוא בבית גם כשהוא לא. אז נראה שאני החבר הכי טוב שלו גם.

חברים סטרייטים שלי

איתם למדתי בבית הספר יש לי בערך חמישה, כולם דתיים, וגרים בשכונת הילדות שלנו שהיא שכונה דתית מובהקת. אני בקשר איתם ורואה אותם כל חצי שנה כשאני מבקר בארץ. הם למדו איתי בגן חובה דתי, בבית ספר יסודי דתי , ובישיבה התיכונית. תמיד היינו חבורה מגובשת מאד וכך נשארנו. בזמנו היו לי פנטזיות עליהם, ועם אחד מהם אפילו קצת מימשתי...אבל היינו ממש ילדים אז. מעולם לא דיברתי אתם על כך שאני הומו, אבל אני יודע שהם "ריכלו" עלי רבות במשך השנים. כל החמישה נשואים לנשים ויש להם ילדים ונכדים. - לפני שנה הבאתי את בן זוגי אל ביתו של אחד מהם, והם קבלו אותו יפה מאד. - ג'יימס, תזהר מסטרייטים מושכים

JamesNox

New member
אני? (מגלגל עיניים בתמימות)

אני את הפדיחות שלי איתו כבר עשיתי. (אזהרת פדיחות!!!) בפעם השניה או השלישית שהייתי אצלם בבית, ישבתי בערסל במרפסת, והוא חזר מהבסיס, שלף בירות לשנינו מהמקרר והתישב איתי. מה איתי - כמעט עלי! למרבה הפדיחה היתה לי תגובה גופנית מאד מובהקת... חשבתי שאני מת מבושה. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. וכל זה כשבעלי (שהיה אז "סתם" החבר שלי) יושב עם אשתו שני מטר מאיתנו. וכשקלטתי שאני לא מצליח להסתיר, ברחתי פנימה. אבל לארוחת הערב הייתי צריך להצטרף. לזכותו יאמר שהוא התאפק לא להגיד כלום עד שהילדה לא היתה בחדר, ואז הוא אמר לי שאני לא צריך להתפדח ממנו, הוא רגיל שזו התגובה שיש לאנשים ממנו, ושזו היתה התגובה הראשונה גם של בעלי בפעם הראשונה שהם נפגשו...

אוי אוי אוי, אני חייב לראות

תמונה של גבר כזה שיש לו השפעה קיצונית כל כך

JamesNox

New member
הממממ...

תחפש תמונה של שחקן שנקרא ניתן פיליון Fillion.הם נורא נורא דומים (כמה פעמים כשג'ק היה בקליפורניה בקשו ממנו חתימה. מזל שפיליון לא כזה מפורסם). ותדמיין כמובן גם את המדים, אחרת זו רק חצי עבודה. הנה, מצאתי לך לינק . אבל אני עברתי כבר את השלב הזה. עכשיו אני פשוט מדלג על החיצוניות ורואה איך הוא מבפנים. הרבה יותר יפה

JamesNox

New member
קולקציה חייננית...

למרות שאני נצמד לגנטלמן המהוקצע שלי. אבל אני בהחלט מבין את המשיכה.

למעלה