חברים!!! סוף סוף!!!!

spirnof ice

New member
חברים!!! סוף סוף!!!!

סוף סוף הגיע הרגע...!!! היום ... בשעה 11:17 הגעתי לחוף השרון בהרצליה... וגלשתי!!!! כן כן .. בפעם הראשונה.... אני וחברה שלי השכרנו גלשנים... וכמה שחשבתי שזה קשה.... זה לא היה! את הדברים הבסיסיים של חתירה וכאלה קלטתי ברגע הראשון... לתפוס גלים היה קצת קשה... בפעמים הראשונות בלעתי "קצת" מים... אבל ברגע שתפסתי את הגל הראשון, אמנם לא בעמידה.... זה היה הדבר הכי טוב בארץ!!! היה ממש כיף! וזהו... רק רציתי לשתף...

spirnof ice

New member
אמממ.. בעיקרון זה עלה 50 שקל לשעה

אבל היינו כמעט שעתיים והם לא אמרו כלום.... שילמנו מראש....

גם אני עשיתי שם...

אבל לעומתך עשיתי כמה שיעורים בהתחלה. הצלחנו להוציא מהם 70 שקל לשעה וחצי לשני אנשים (כלומר שנינו ביחד 140 שקל), ואת מקבלת מדריך צמוד שאומר לך מה לעשות, מזניק אותך לגל וכו. ובנוסף, הם נותנים הנחה למי שעושה את הקורסים שלהם, כך שההשכרה עלתה לי מאז רק 50 שקל במקום 60 (לשעתיים). בכל מקרה, אני ממליץ בחום, אני אישית כבר נעמדתי ותפסתי פינה בשיעור הראשון (כמובן שהמדריך דחף אותי לגל, אבל זה גם משהו).

amitssss

New member
חחחח תפסת פינה בשיעור הראשון

הצחקת אותי ובשיעור השני כבר נכנסת לצינור? בשלישי יצאת לאייר? אני בדרך כלל מפרגן אבל כנראה שאתה לא מבין מה אתה אומר אולי נעמדת וגלשת קצת באלכסון על הקצף אבל בשיעור הראשון המדריך מזניק אותך לגלי קצף ככה שלא יכול להיות שתפסת פינה בשיבל פינה צריך להיות בפיק ולחתור לגל לפני שהוא נשבר ועם השבירה לחתוך לפינה

אז כנראה שלא תפסתי פינה..

אבל תפסתי גל טוב..
המדריך הוא זה שדחף אותי לגל, והוא זה גם שאמר שתפסתי פינה.. אבל אם אתה אומר שאין מצב כנראה הוא סתם אמר כדי שאני ארגיש טוב..

spirnof ice

New member
האמת....

שהתאים לי להשכיר סתם גלשן.... אני וחברה שלי הסתדרנו מצוין לבד.... בעיקרון... חברה שלי בהתחלה אמרה לי מתי להסתובב ולהתחיל לחתור כשהיה גל טוב..... אחרי זה בא לבד... אני מאמינה שאני אסתדר לבד.... זה קשה... אבל זה הכי כיף בארץ

טוב, שיהיה בהצלחה! ../images/Emo13.gif

אולי אני עוד אראה אותך שם.. לבנתיים יצא לי להיות רק בחוף השרון.

spirnof ice

New member
אמממ ביום שגלשתי היו גלים יפים

יחסית... סתם רציתי להגיד....=)

למעלה