חברים ניראה לי ש-...............

חברים ניראה לי ש-...............

יותר לא יקומו גורדי שחקים גבוהים אסון מגדלי התאומים שינה את תפיסת העולם לגביי גורדי שחקים הרבה מגדלים שתוכננו להיות גבוהים במיוחד הורידו מהם הרבה קומות ו-יש כאלה שביטלו אותם ו-בכלל הרבה חברות טיסה פשטו את הרגל ו-חדלו להיתקיים ניראה לי שזה הסוף של עידן גורדי השחקים . עדיין עוד לא מצאו שיטה ש-מטוס לא יוכל להיכנס בתוך בניין בניין גבוהה יוכל להחזיק מעמד רק ל-רעידות אדמה - ו-אגב רעידות אדמה מדענים אמרו שעומדת להיות כאן בארץ רעידת אדמה חזקה מאוד מאוד ו-ייפלו הרבה ביניינים בגלל שאנחנו נימצאים ב-שבר הסורי אפריקאי

mr. man

New member
הגזמת...

חכה עוד כמה שנים שכולם ירגעו מזה. הזכרון של האסון עוד טרי, רק לפני חצי שנה. בגלל שיש לך פיגועים באוטובוסים אז אנשים הפסיקו להשתמש בהם? בגלל שיש לך פיגועים בבתי קפה אנשים מפסיקים ללכת? באמת...

Secular

New member
אני עם מיכאל!!

מי היה מאמין שאירופה תשתקם בצורה כל כך טוובה אחרי מלה"ע ה-2,וכל כך מהר,אז אותו דבר,ככה גם ה-11 בספטמבר,עכשיו זה טרי ווכלם מפחדים אבל עוד שנה שנתיים כבר יתחילו לבנות עוד הפעם
לגובה!!

DrunkGoat

New member
לעולם לא...

עידן גורדי השחקים רק בתחילתו. גורדי שחקים הם חובה בכל איזור שבו ערך הקרקע גבוה. אם קבלן בונה בניין בן 10 קומות על שטח שערכו גבוה הוא לא יכול לכסות את ההוצאות, מכאן - עדיף לו לבנות גורד שחקים. חוצמזה, להזכירך, יש פיצוץ אוכלוסין בעולם (אל תגידו לי עכשיו שחצי מאפריקה או דרום אמריקה ריקה. צריך להשאיר גם קצת ירוק בעולם, לא?), זה בלתי אפשרי להפסיק לבנות לגובה, פשוט ייגמר המקום.

למעלה