חברים,משהו כאן?

המכור4

New member
חברים,משהו כאן?

משהו כאן סוחר באסטרטגית לטווח ארוך.כלומר באסטרטגיה של השקעה למספר שבועות או חודשים? או שכולם סוחרים במסחר תוך יומי?

raanans

New member
אני

אני עובד משרה מלאה, ואין ביכולתי (כרגע) להיות סוחר יום. לכן אני עובד עם אסטרטגיות ארוכות טווח (לפי בארים יומים) בהם אני צרין לבדוק את השוק רק פעם אחת ביום.

אני.

רוב העסקאות שלי הם עסקאות פורווד לחצי שנה, למרות שאני מוציאה לפעמים אחרי יום ולפעמים אחרי חודשיים, והסיבה היא שהם לא לוקחים עמלות על העסקאות האלו, שלא כמו מסחר יומי, וגם שער הכניסה לא משתנה כל עוד אני בפנים.

המכור4

New member
לרונה,זינה ו raanans

שלום לכם! נכון להיום יש לי עיסקה פתוחה של פאונד מול הדולר.עם סטופ לוז של 400 פיפס וטייק פרופיט של 500 פיפס. ההשערה היא שבטווח של השנה הקרובה הפאונד יתחזק עקב העלאת ריבית להבדיל מהדולר שיחלש עקב הורדת ריבית. מה דעתכם בעניין? האם יש לכם טיפים למסחר בטווח ארוך? האם יש לכם פוזיציות פתוחות כרגע שאתם ממליצים עליהם? אני סוחר ב fxuc ומשלם 0.33 פיפס ליום על ההפרש בין ריבית מלוואה לריבית לוואה,האם זה הפרש הוגן? כמה אתם משלמים בחברות שאתם סוחרים בהם?(במידה ולא תהיו מעוניינים לפרסם את שם החברה בפורום,ניתן לשלוח לי את התגובה במסר אישי). סוף שבוע נעים וחג שמח

raanans

New member
תשובה חלקית

אני סוחר לפי סיסטמים המוזנים לתוכנה, שעושה אופטימיזציה על נתוני העבר. האנליזות שאני עובד איתם הם בעיקר ניתוח טכני, או נתונים פנדמנטליסטים הניתנים לכימות (מלשון כמות) - כמו הפרשי ריבית, מחיר הנפט או הזהב. קשה לי לנבא מה יקרה לריבית בארה"ב או בבריטניה, אבל הפילוסופיה שלי היא שהמחיר היום כבר מגלם את הציפיות לשינויים בריבית. בדרך כלל פוזיציה שאני פותח נשארת פתוחה כשבועיים עד חודש. אני מעדיף לעבוד עם הצמד USDJPY יותר מאשר עם GBPJPY בגלל שיותר קל לזהות מגמה מול הדולר. האסטרטגיה שלי היא להיכנס LONG ל- USDJPY בכל פעם שהמגמה חיובית, ואני מחוץ למשחק כשהמגמה שלילית (כשהין מתחזק) ותוך כדי כך גם להנות גם מריבית. (כרגע אני בLONG) GBPJPY יותר תזזיתי, ובנוסף ההפרש בפיפס בין קניה למחירה יותר גבוהה. כרגע אני עדיין לא סוחר עם הצמד הזה. אם כי פיתחתי אסטרטגיה מעניינת גם עליו. (מבוססת על BOLLINGER BANDS) אני לא מעוניין להמליץ על חברה מסחרית פה בפורום, אבל יש לך את הדוא"ל שלי.

David1117

New member
The short & long of it.

" Every long-term position is a ' Short-term' that went bad....." ! Just my 2 cents. David

raanans

New member
הבן אדם הוא סוחר לטווחים קצרים

יש אנשים שסוחרים לטווחים קצרים ש אנשים שסוחרים לטווחים ארוכים יותר. (שמשתמשים באסטרטגית מסחר לטווחים ארוכים) ייש אנשים שרוצים לסחור לטווחים קצרים, אבל כאשר הם פוזיציה מפסידה - הם לא יוצאים ממנה והופכים בעל כורחם מסוחרי יום למשקיעים לטווח ארוך. DAVID1117 כניראה חושב שכל מי שסוחר לטווח ארוך הוא מהסוג השלישי. דרך אגב - באנגלית הביטוי my 2 cents advise אומר שכותב בעצמו אומר שלא צריך לתת יותר מדי משקל לדבריו.

forex analist

New member
אני יכול להעיד על רענן-מומחה לסיסטמ

הבן אדם עשה ניתוח לסיסטם ברמה גבוהה מאוד , כולל אופטימיזציה. אין מה להשוות לMT4 ! סופר מקצועי.

raanans

New member
תודה תודה

תסכים שאני אתרגם את ההמלצה לאנגלית - ואפרסם אותה באתר שלי?

למעלה