חברים מה זה קונג?

mikonww

New member
אממממ עם כל הכבוד קינג לא קונג ../images/Emo13.gif

ומעבר לזה מצטער לא יודע. אני יושע שהיה סרט קונג, ששם זה קוף ענק וכאלה.

Sweet Fantasy

New member
קונג (תריצי חיפוש בפורום)

זהו משחק חלול מגומי קשיח, אפשר לשים שם או למרוח מאכל שגורם לחמוס\חתול\כלב לנסות להוציא וכך מאתגר אותו וגורם להתעסקות של שעות\ימים.. יש קונגים מזויפים ואמיתיים ואיתם מגיע גם מילוי, אפשר גם לנסות להכין בבית.

WTR

New member
קונג

יש לציין שלא כל חמוס יאהב את המשחק, זה תלוי באופי שלו כמובן. לכן אני ממליצה על קונג הכי קטן בגודל, ומזוייף! עלה לי 15 ש"ח.. (זה יכול להגיע למאה+ אם את קונה מקורי, תלוי בגודל של הקונג)

איילת...

מה זאת אומרת מזויף? לא מקורי? לא של חברה? ומאיפה את קנית? ומה שמה לולנטינו וונוס? אוהבים את זה? תודה

Sweet Fantasy

New member
כן, מזוייף זה לא של החברה

בכל חנות חיות יש את הזיופים, אבל הסיכוי שהם יהרסו מהר יותר, גדול יותר

Sweet Fantasy

New member
לא.

הכנתי בעצמי - לקחתי קופסא עם מכסה פלסטיק במכסה, עשיתי חור גדול יחסית, והדבקתי אותו לקופסא עם איזולירבנד (דבק שחור כזה) בקופסא עצה עשיתי גם חורים פחות גדולים, ויש לי קונג
בקופסא אפשר להכניס כל מיני צ'ופרים וחטיפים והחמוסים מנסים להוציא את זה.. בגלל החורים שיש בקופסא, כשאר הם מסובבים אותה על הריצפה כל הזמן יוצא מהחורים חטיף וכו'..
הקונג המאולתר בפעולה

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo4.gif

ג'וזפין
בתמונה זה היה גיזמו בקיץ, הוא הרבה יותר חתיך עכשיו, שונאת את הקיץ

Sweet Fantasy

New member
כי הוא היה רזה יחסית בקיץ

הנה גיזמו עכשיו (בערך) באמת אני צריכה לצלם קצת תמונות חדשות.

Sweet Fantasy

New member
אני לא יודעת לגבי הקצף

ואני חושבת שהוא מיועד לכלבים + הוא מאוד יקר אם אני לא טועה. צ'ופרים - כל הצ'ופרים הרגילים שאנחנו בדר'כ נותנים לחמוסים (מה קרה שכחת הכל?) חטיפים לחתולים, צימוקים, ביצה קשה, בשר, ירקות (לזכור לא הרבה) וכו'..

WTR

New member
אני קניתי ממחסן שמוכר כל דבר בזול

יש שם כמעט כל אוכל יבש שקיים, משחקים, אביזרים לבעלי חיים ועוד. בתמונה זה ולנטינו, הוא אוכל משהו קנוי (זה מגיע בבקבוק כמו של קצף.. שפשוט משפריצים לתוך הקונג) בטעם חמאת בוטנים. נגמר לי הקצף הזה, ולא קנית עוד (לא הצלחתי לברר אם זה נוסה או לא) ולכן ונוס לא זכתה לטעום
ולנטינו בזמנו מאוד אהב את זה.. וגם הכלב שלי

למעלה