חברים מהצבא

שבוז 04

New member
חברים מהצבא

תגידו, אפשרי לשמור על קשר עם אנשים מהצבא? מה אתם אומרים להם? זאת אומרת, הפחד שלי הוא שיהיה ניתוק מאחר והם בצבא ואני השתחררתי... איך אפשר להתגבר על זה?

אני לפי דעתי

לא מרצון כמובן אתנתק מכל החברים שלי בצבא.. אני משתחררת עוד 3 חודש , החברות שלי גרות ממש רחוק ממני ולדעתי לשמור על קשר יהיה ממש בעייתי ולא נראה לי שזה יצליח ... מקווה שזה לא יהיה ככה =\

Jan22

New member
הכל תלוי בך

החברים שבאמת חברים ,איתם אתה תמשיך לדבר כל הזמן. בדוק !

שבוז 04

New member
כן אבל

תראו זה נראה בעיה, כי עם החברים מהתיכון הקשר הוא לא כמו פעם, ודווקא עם האנשים בצבא, האנשים שאיתם היית בקשר טוב, אני מפחד להתנתק כי באמת היה טוב איתם, ואני שובר את הראש איך לשמור על היחסים קרובים...

ReiKo

New member
אז תתקשר כל יום מה אתה רוצה

מה כל כך מפחיד בזה... מזה אתה שבוז יאבנזונה?? לך לך תכין קפה, ואיזה עגל ........למה אני מת מרעב כוסאמאמאק לילה שני ברציפות שאני הולך לישון רעב

Jan22

New member
2 אפשרויות

*תחזור לקבע! *תשמור איתם על קשר ,פשוטו כמשמעו. אם אתם חברים טובים ,אתם תשמרו על קשר. אתה יכול לבדוק יפה מאוד מי הם החברים שלך מתי שאתה לא נמצא ליד אותם ''חברים'' 24/7 ,באופן כזה שאם אתם באמת חברים ואתם באמת מעריכים אחד אחד השני - אתם תעשו מה שצריך. או שתחזור לקבע לכל החיים בנשקייה !

BenisaaC

New member
מה זאת אומרת מה אומרים להם?

אם הם חברים שלך אז תשארו בקשר אנחנו מארגנים כל איזה חודש מפגשון בתל אביב

IrIsH BaBe

New member
אצלי החברות מהצבא

הן החברות הכי טובות. שומרות על קשר, נפגשות לפעמים, הולכות לישון אחת אצל השניה, מדברות בטלפון [ואל תתקמצן, אפשר גם מהבית] וזה לא קל כשהרבה מהן גרות רחוק מאוד. ויש גם את הגורל (אל תצחקו): כבר קרה כמה פעמים שהייתי באיזה מקום מונפץ כמו טיול או עבודה וראיתי חברות מהטירונות שלא ראיתי הרבה זמן. אז כן, הכל אפשרי אם רוצים.

IrIsH BaBe

New member
חחחח לא.

תאמת ראיתי חברה משותפת שלנו מהקורס. כשאני אהיה באילת, אני אקפוץ לחן.

למעלה