חברים מבקש ייעוץ

זיקן

New member
מנהל
חברים מבקש ייעוץ

את המיכתב הזה כתבתי גם בפרום פלילי אך שמתי לב שאין שם ביכלל נוכחות. אקצר במידת האפשר אז ככה התחיל הבלגן.. יום שלישי שבוע זה טלפון מיסתורי ממערכת בית משפט(בנתניה) אדם בשם "שאול" היתקשר בשעות אחה"צ לבת שלי (לא יודע איך הגיע אליה) טען שיש בשבילי מכתב מבית משפט וביקש לקבוע פגישה למחרת (יום רביעי) בין 8 ל 10 בבוקר למסור לי את המיכתב סמוך לשעה 8 היתקשר שהוא בדרך וכבר מגיע יצאתי מביתי (בגשם שוטף) המתנתי קרוב לשעתיים וכשכבר היתייאשתי הוא היתקשר שחלה טעות והמכתב אצל השליח השני?? והוא יגיע רק בין 3 ל4 אחה"צ "השליח"לא הגיע ולא היתקשר ניסיתי עשרות פעמים !!! להיתקשר בחזרה (יש לי את המיספר) אך רק מזכירה עונה. לא נירדמתי בלילה מרוב מתח ודאגות (גם בערב שלישי) יום חמישי קמתי טרוט עיניים מחוסר שינה ודאגות ואין כלום רק בשעות הצהריים יום חמישי טרח הבחור להיתקשר והיתנצל שחלה טעות בשם וזה בכלל לא אני וכי הפקידה בבית משפט (נתניה)היטעתה אותו.. כולי פקעת של עצבים ורוגז כעט איך מערכת בית מישפט מיתעללת כך באזרח הקטן ואין מי שיתן את הדין על כך שאלתי מה עושים ואיך מגיבים ? אציין שאני אדם ללא עבר פלילי ואין לי שום עימות משפטי עם אף אחד ואין לי תביעות לגבי אף אחד בתודה מראש "אזרח כעוס"

אתה לא אדם ללא עבר פלילי

אתה אזרח ללא עבר פלילי, ואני מציע שתברר מה ההבדל אין יותר בני אדם, כולנו אזרחים

זיקן

New member
מנהל
אתה טועה אנחנו לא אזרחים אנחנו סתם מס ת.ז

בני אדם יש רק בגן חיות ובמיפלגת ש"ס..

אני כבר הרבה זמן מנסה להבין איך זה ש...

כולם כועסים שבשואה היו לאנשים מספרי זהות על היד, אבל המספרי זהות שבכיס שלהם לא מפריע להם כאילו מה ההבדל לעזעזל ?

זיקן

New member
מנהל
בשואה רצו לחסוך בנייר כיום המדינה "קצת" יותר

מיתקדמת אז מספקים נייר כדי לחסוך דיו..

הום אנחנו משלמים על הכל

אז למה לא , מצידם שזה יהיה כתוב על עור של צבי עוד מעט הג'ננה תעלה לי ואני אפתח שירשור להסביר לכולכם על העולם שאתם חיים בו תיהיו מוכנים לשמוע סודות שבחיים שלכם לא דימיינתם

פנומן 72

New member
עוד פעם התחלנו עם השטויות, לא נמאס לך ?

יש הבדל בין לשתות קצת אלכוהול בשביל ההרגשה הטובה לבין לשתות עד שמאבדים את ההכרה, והשתיה שלך את משקה הקונספירציה כבר גרמה לך לאבד את ההכרה, ולא שהיית בהכרה מי יודע מה לפני זה ...

זיקן

New member
מנהל
היתרגלתי. זאת פעם שניה שהוא מבטיח לחזור

ונעלם בניבכי עולם הסוטול. ככה זה אצל התימנים זורקים פצצה ושוכחים להפעיל את המרעום ואחכ עוד באים בטענות ליצרן למה הפצצה לא היתפוצצה

כן אני יודע, אבל פשוט שאבו ממני ים כוחות

בזמן האחרון , ולהתחיל את זה פה מצריך המון כוחות כהתחלה, כי אתם עוד בשלב של האוטיסטים (מבלי להעליב) אז להסביר לכם דברים כמו שהרעידות אדמה והסופות וכו' שיש בשנים האחרונות זה בזדון, ושתפנימו מי מה ולמה זה קורה, זה בעיה ועוד עם פנומן פה שזה גדול האוטיסטים לדורותם...... אני צריך הרבה כוחות בשביל זה אבל אל דאגה, כשאני אתפוצץ עליכם אתם תהנו

פנומן 72

New member
אתה כמו סרט זר בלי כתוביות

גם המפגרים מסתכלים על האנושות וחושבים שמשהו איתם לא בסדר. תמשיך עם הפיגור שלך, מה אכפת לי ...

ינקניק

מעטים בארץ יודעים את הקונספירציה לעומק כמו שאני יודע אותה אז עדיף לך לפרגן, כי גם אתה טעמת

פנומן 72

New member
טריק מסוכן

מערכת בתי המשפט לא מטרטרת אזרחים כדי להיפגש באיזה מקום כדי למסור מכתב אלא מגיעה עד לביתו. מה שאני כן יכול לחשוב עליו הוא על מישהו ש-שם עין על הדירה שלך ומצא דרך קלה להוציא אותך משם כדי לנסות ולרוקן אותה. והיו דברים מעולם. להבא תהיה יותר חכם. מי שרוצה אותך שיבוא אליך. אל תצא לשום מקום רק כי מישהו אמר לך ואל תמסור שום פרט מזהה לאף אחד רק בגלל שהוא ביקש !!!!!!

זיקן

New member
מנהל
ענית לעניין אך

אני גר בבית פרטי יש כלב נשכן וגם לשכנים יש כלבים זה מקום מסוכן לחורשי מזימות וברוך השמן לא היתה אצלנו ברחוב אף פריצה לאחרנה בנוסף טני קבעתי איתו פגיש ברחוב הרחק מהבית של ידע איפה הבית ולא דיברתי איתו הבת ואישתי דיברו מסיבה פשוטה לקוי שמיעה את כל הטריקים שלהם אני מכיר אני מיתנדב משא"ז וזהיר מאוד אני לא מיתכוון לשתוק וכבר ביום ראשון אסע לנתניה להיתלונן וגם תלונה במישטרה על היתחזות והטרדה כמו כן אישתי היתקשרה אליו לטלפון בפקודתי ואמרה לו שאם לא אקבל היתנצלות רשמית אפנה למבקר שלהם כמו כן יש לי מס הטלפון ואני אברר למי הוא שייך אני אחפור ואחפור עד שאגלה מי הוא . כנס לפורום 50 פלוס תראה איזה שלל תגובות קיבלתי חלקם הגיוניות וחלקם הזויות

goldy

New member
נשמע כמו ניסיון הטרדה של משרד חקירות

חובבני למדיי.

למעלה