חברים .... מאתמול

shoshyyy

New member
חברים .... מאתמול

יש לי אוטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש אני כל כך שמחה. מעכשיו חיים ללא תלות רק עצמאות. לנסוע לאן שבא לי , מתי שבא לי!!! איזה כייף!!!!!!!!!!1111

תטפלי טוב ברכב

בהתחלה זה מאד משמח אחרי זמן מה מגלים שהאוטו אוכל המון דלק המיסים בשמיים וכל הזמן הרכב במוסך.

המון מזל טוב

אוטו ללא ספק זאת עצמאות בלתי רגילה אני לפני שבועיים וחצי הוצאתי רשיון וכבר הספקתי לדפוק א האוטו של אמא מקוווה שתהני מהאוטו ובאמת תסעי לאן שבא לך ומתי שבא לך

stkachov

New member
תתחדשי

עכשיו תוכלי לקרוע את חיפה בלילות

barba

New member
תתחדשי

שושי תתחדשי תיסעי בזהירות שמחתי לשמוע ביוםרביעי יש ערב אמבי עם אלי אברהמי בתל אביב תוכלי לבא עם האוטו

shuky63

New member
מאחל לך רומן מוצלח עם המכונית כמו

שלי יש כבר 11 שנים עם המכונית שלי

אורןן22

New member
תתחדשי ........................

למרות שאני לא מכיר אותך תשתדלי לדרוס כמה שפחות חתולים ;)

R O N Y1

New member
כן דיהו רייסר אני זוכר

לי גם היתה דיהו סופר רייסר זה היה ב95 .בוא נומר אני והמוסכניק היינו חברים טובים זה רכב קוריאני שכבר נעלם מהכביש עדיין מיסתובבים פה ושם שרידים. אני זוכר שלא היצלחנו למכור אותו בסוף מכרתי אותו במכיר הפסד למיגרש שגם הצטער שקנה אותו . ממש זיכרונות לא נעימים תתארו לכם בבוקר שמתניעים צריך גם להתפלל. היום ניראה שיש לי שרירים בזכות אותם דחיפות של הגרוטאה כל בוקר רוני

תגידו מה שתגידו והעובדות הן>>>>>

peugeot 205 שעו סקר איזה אוטו הולך פחות למוסכים והרכב שלי במקום ראשון. עובדה שמנוע peugeot מנוע חזק מאד וזה לא רק אני אומר אלא מומחים. אני כבר עשיתי 154000 קמ וכנראה שאגיע ל 200000 נקווה לטוב,

שכחתי להוסיף

מנוע שלי קטן מאד וכל זאת שורד כמובן שאם היה לי 1400 היה שורד עוד הרבה

a9981

New member
ואוו...אתם ממש לא יודעים לפרגן..

תגידו מזל טוב וזהו..

מזל טוב מזל טוב אבל מכונית זה לא

בדיוק אושר ,בהתחלה הכל נראה יפה אבל אחרי כמה זמן אתה מגלה שמכונת המוות הזאת היא רק מזיקה לך.

למעלה