חברים מאכזבים

filmmaker82

New member
חברים מאכזבים

מתי הפעם האחרונה שחברים אכזבו אתכם? וכמובן - למה? בשבילי אלה שני חברות טובות שהיו\יש לי...שפשוט נעלמו...לא היו ריבים גדולים, לא היו ויכוחים או חיכוכים ולמרות הכל...פשוט נעלמו...

ניקולי

New member
אויי זה קורה

לי זה קרה עם חברה הכי טובה שהיתה לי אי פעם קראו לנו אחיות אבל הלכה נעלמה.. אני מקווה שאלוקים איתה.. כי רק הוא יכול לעזור לה

filmmaker82

New member
כן, זה בהחלט קורה...

מצחיק שזה קרה לי דווקא עם מישהי שבאמת הייתה חברה קרובה, היא שקראה לנו Soul mates מיוזמתה ומסתבר שהיה לה מאוד קל פשוט לשכוח את קיומי... פעם שעברה שהיה נתק כזה לשבועיים שלושה היא אמרה שהיא רצתה להתקשר אבל הייתה עסוקה ואחרי שעבר כל כך הרבה זמן היא חשבה שאני כל כך כועס עליה שלא כדאי שהיא תתקשר...ואני שואל - אם זאת הגישה, אם כל כך קל לוותר, אם היא בוחרת בדרך הקלה במקום בדרך הנכונה...האם עכשיו, אחרי שעברו מספר חודשים ארוכים...האם עליי לנסות לחדש את הקשר או לא? סך הכל לא הייתה מריבה או סיבה לניתוק...זה פשוט...קרה.

taltoolit

New member
אני חושבת שאני בדילמה ממש דומה,

אותו העניין של האי התקשרות בגלל שאין זמן והכל, וקשר שעד לפני שנה היה הכי שמח וכייפי מתחיל להיות רדוד ולאט להעלם. ההבעיה היא שאני לא חושבת שאני עושה מספיק, אולי הציפיות שלי יותר מידי גבוהות, אני לא יכולה להגיד שאני הקתשרתי בלי סוף כדי לנסות לקבוע להפגש או משהו, מצד שני בפעמים שכן הייתי מתקשרת היו כמה כאלה שהרגשתי שזה זמן לא טוב. ועכשיו שמידי פעם כן מדברים אני אומרת שאני מבינה שיש לחץ האמת היא שאני באמת מבינה כי לכולם יש תקופות כאלה, אבל חשבתי שאם קשר כביכול הוא כזה טוב וחזק מוצאים זמן לדבר בלי שום קשר להכל. אז אני לא יודעת ממש מה לעשות גם כאן אל היה ריב או משהו רק ניתוק, מצד שני זה קורה כל פעם אחת לכמה זמן אז אולי זה באמת לא מה שחשבתי שזה? לא יודעת מה לעשות =\

filmmaker82

New member
כן, זה מצב דומה בהחלט

הייתי אתמול בישיבה בעבודה וכל כך השתעממתי שהחלטתי לשלוח להן SMS, שיחה טקסטואלית קצרה וזהו...עכשיו נראה מה הן יעשו... כשזה נהיה סינדרום זה כבר ממש מייאש ומוציא ממני את כל הסימפטיה...גם אני עמוס, גם לי אין זמן, אבל אני מוצא את הזמן אז למה שהן לא? בכל אופן...נחיה ונראה, מקווה שדברים יסתדרו גם לך על הצד הטוב ביותר...

LoveRo

New member
כמה שאני מבינה אותך...

גם אצלי העניין דומה... החברות שכביכול היו לי, היו איתי רק כשהיה להן נוח או משעמם... אבל עכשיו החלטתי לעצמי פשוט לנתק את הקשר... כי הבנתי שפשוט לא שווה לי להתעצבן בגללן כל פעם מחדש...

למעלה