חברים! לפני שאני ממריא להופעה בפראג

donatello

New member
חברים! לפני שאני ממריא להופעה בפראג

של פרל ג'אם :) (זה פשוט לא נתפס...) אני מבטיח לחזור עם תמונות וחוויות רק לכם פורום פרל ג'אם בתפוז. בנוסף.. לפני שאני ממריא אני מופיע עם להקתי בבלום בר בת"א, ומאוד חשוב לי שתבואו. אני מצרף קומיוניקט. מצטער אם לא שירשרתי במקום הנכון. FeelAbouT - הופעת רוק גראנג' מיוחד ולא מתפשר! FeelAbouT היא להקת גראנג' עם אלבום EP חדש (ניתן למצוא גם בהופעות - למעלה מ-6000 השמעות בחודש האחרון ב MySpace), לקראת סיבוב הופעות בארה"ב מתחממת הלהקה על הבמות הכי טובות ואיכותיות בארץ!! סולנית שלא מתפשרת, גיטרות צועקות וסאונד מדהים! FeelAbouT - יום שבת, 16.9 בלום-בר ת"א (קינג ג'ורג' 1 פינת שינקין) בשעה 21:45 הכניסה חינם! WWW.FEELABOUT.COM ניתן לשמוע 3 שירים מהאלבום באתר. שירה: רוני וינשטוק גיטרות: גיא פישר בס: אבירן רותם תופים: דרור רוסטמי בוקינג: שטיינר מקווה לראות אותכם! :) ונדבר אחרי ה-22.9 (פרל ג'אם בפראג) פישר

SecondFace

New member
וואי מניאק! תהנה המון!!!:]]

פשוט חלום ללכת להופעה שלהם.. בהצלחה בהופעה וזה..

donatello

New member
המממממ

תבואו להופעה! :) ואם לא לפחות תשמעו אותנו באתר תגידו לי מה אתם חושבים אחרת לא יהיה תמונות של פרל ג'אם

SecondFace

New member
אני אשתדל לשמוע..

מקודם נכנסתי לאתר ולא הצלחתי לשמוע משומה..ואני בספק שיכניסו אותי אני אומנם נראית טיפה גדולה מגילי אבל לא בת 18.. בכ"ז בהצלחה! ותהנה המון! סיקור ותמונות הכל לפורום!

הוד11

New member
אני יקשיב ללהקה על תדאג

ואתה תעשה חיים משוגעים ותביא תמונות וסיקור הופעה לפורום

donatello

New member
סבבה רק ש...

אני מאוד מפחד לקחת איתי מצלמה לשם.. מבחינת זה שאולי לא יתנו לי להכנס איתה וייקחו לי אותה, יש מצב כזה? מה אתם אומרים יש הצעות \ רעיונות?

Wine

New member
אני בעצמי מתלבטת

הבנתי שאפשר להכניס מצלמות קטנות. אבל זו מדיניות של המקום בו נערכת ההופעה, שווה לברר לפני כן באינטרנט, לשלוח מייל או משהו (טוב שהזכרת לי, אני גם צריכה לבדוק)

Jagged chaos

New member
מותר מצלמות!...

לפניי כמה ימים הבאתי ת'דברים שמותר להביא להופעות לפי סיבוב הופעות 2006, מותר לך מצלמה, אסור לך פלאש אם אתה ב-20 שורות הראשונות.... שנגיד ככה...אם שומר יראה אותך בשורה 15 מצלם הוא לא יעשה את כל הדרך בין המעריצים שקופצים שם בשביל להחרים לך ת'מצלמה....

Wine

New member
מותר מצלמה קטנה

אבל מה זה קטנה? אמנם אין לי מצלמה מקצועית או משהו כזה, אבל היא לא כ"כ קטנה. אני מקווה שיתנו לי להכניס אותה (אני חייבת! יש לה זום X12 והמקומות שלנו רחוקים, כך שאין בעית פלאש בכל מקרה) שלחתי עכשיו מייל לאיצטדיון, מקווה שיענו לי.

donatello

New member
בלום בר 18+ למרות ש..

הם לא בודקים ת.ז ככה שאם הבנאדם נראה בוגר לגילו אז...

cold metal ass

New member
תהנה תהנה תהנה

תהנה . אם הרמקולים שלי במחשב יחליטו לעבוד אני אשמע באתר , עד אז אני אאחל לך שפשוט תהנה ותצלם המון , ותראה לנו :p ובטח שאפשר להביא מצלמות , ממתי אסור ?

nothingman1

New member
אבירן הוא אחד האנשים הכי מלכים

בלי להכיר אותי הוא עזר לי למצוא מגבר לבס ושני הדברים הכי הכי: הוא פירסם מודעה על מגבר שהוא מוכר ופניתי אליו, אז הוא שאל למה אני צריך אותו אחרי שדיברמו קצת הוא אמר לי שהוא לא יתאים לי ובמקום למכור לי אותו הוא עוד עזר לי למצוא מגבר אחר... והוא גם הציע להשאיל לי מהבסים שלו... ואני יודע מפורום בסיסטים בהייד פארק איזה בסים יקרות יש לו... ואתם אחלה להקה

Wine

New member
אחלה, תהנה ../images/Emo45.gif

(אני אהיה בהופעה לפניך......ההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Jagged chaos

New member
דונטלו, אל תשכח!

שבהופעות של פרל ג'ם מותר לך להביא מכשיר הקלטה קטן (בניגוד לרוב ההופעות היום).....

Jagged chaos

New member
בקשה:

Camera and Recording Policies For 2006 Tour זה מתוך אתר רישמי שלהם בשם pearljamonline.it Cameras Small, handheld cameras welcome.
No flash in the first 20 rows. שים לב... No detachable lenses. No professional still or recording cameras וגם, נגיד תביא מצלמה דיגיטלית....מי יודע מתי אתה מצלם ומתי אתה מקליט? No sticks. No video cameras. Binoculars No Binoculars Audio Recording Small, handheld recording devices welcome.
מכשיר הקלטה...אפשר למצוא ב-50 שקל כל מקום... No feed from soundboard. No large, professional audio equipment. No boom mics. מי יביא בום להופעה??... No external mics.

למעלה