חברים לפי דעתי

חברים לפי דעתי

כל אחד צריך לתת טיפה כסף.. למועדון האודים.. למשל אנחנו בבציפר מקיף א' כל אחד נתן כסף ועשינו איזה 100 שקל לפני המשחק נגד מכבי.. ותראו איזה יוםי היה כל האבוקות והדפים.. זה אני ועוד כמה חברים הבאנו הכול..!! אז מה אתם אומרים???????

RED OR DEAD BS

New member
גם במשחקים וגם בבתי הספר

אבל עזוב למי אכפת? הרוב המוחלט מעניין לו ת'תחת מה קורה עם ב"ש, והחלק הקטן אוהד מכבי חיפה, צריך לגדל פה דור אוהדים ככה לא נגיע רחוק, חייבים למכור בבצפר כרטיסים מוזלים, 10 שקל לכל תלמיד, ותראה את וסרמיל מפוצץ, חייבים ליחצן את זה כמו שכל מסיבה מפרסמים גם משחק כדורגל צריך לפרסם, אבל במצב הזה של הקבוצה-לאף אחד לא אכפת.

zuli4

New member
אני בעד הרעיון..

כמו שיש יחצנים למסיבות שמוכרים ומפרסים מסיבות ככה לדעתי צריך להיות בבתי ספר.. השאלה אם זה יהיה אפשרי למכור כרטיס ב-10 שקל...

RED OR DEAD BS

New member
חשיבת לטווח ארוך-רק כך בונים

אימפריות. ומכרו כבר ב10 שקל בבתי הספר ו-וסרמיל היה מפוצץ ! בסופו של דבר בעלי הקבוצה ירוויחו, זה למכור 7 אלף משמע 70.000 הכנסה- לעומת הכנסה של 60.000 מהמשחק מול מכבי, הקבוצה רק תרוויח ולאט לאט יצמח בעיר דור שכולו אדום, זה המפתח לבניית אימפריה-תומכים!

מוצארט

New member
כבר ביקשתי

שלא לעודד קנייה ושימוש באמצעים שאינם חוקיים. אני מוכן להגיע ולגזור ניירות, אם זה מה שכ"כ קשה לכם

RED OR DEAD BS

New member
זה לא העיקר- מה לעשות

אנחנו קהל מודרני (או לפחות מנסים להיות כזה), וככל הקהלים גם אנחנו רוצים לתת תצוגת קהל, גם בשבילנו והעיקר בשביל קבוצתנו, ותאמין לי שזה עושה משהו לשחקנים שעולים על כר הדשא ורואים את האלפים מדליקים לכבודם רימונים ואבוקות, ושרים למענם. ושוב זה לא הבעיה פחות קונפטי יותר קונפטי, צריך לפתח תרבות בעיר הזאת, שכל שבת יש את ההצגה הטובה בעיר, כמובן שלא כיום אבל אם וכאשר !

iT DiS

New member
אז כאן החוכמה היא למעשה...

לא להדליק אבוקות ולעודד בדרכים שלא בגדר המותר בחוק, ולא משנה כמה שזה יפה ונחמד הרי בסוף כל הקהל יכנס לאט לאט למעצרים ויורחק מהמגרשים.. ואנחנו לא רוצים את זה... מה שכן, צריך כן לתת תצוגות עידוד אדירות, כי זה מדרבן את כל הקבוצה לתת מעבר ל100% בכל רגע נתון, וככה הקבוצה תטפס למעלה... אבל(וזה אבל גדול) שוב, חייבים לעשות את זה בצורה חוקית, ואפילו אפשר לעשות דברים שבאף מקום עדיין לא עשו כי בתכל'ס - וואו!!אבוקות אדומות... צריך לתת תצוגות של יותר קונפטי, יותר גלילי נייר, יותר אפקטים שלא כרוכים באבוקות(כאן יש הרבה מקום ליצירתיות ובלעדיות!!!), ובעיקר, לעודד בלי לעצור אחרי כל 2 שירים, להגדיל את מאגר השירים(ובינינו..גם את המנגינות..) להביא יותר תופים, לעשות יותר רעש, לא לקלל, לא לצאת נגד הקבוצה השנייה-אלא לבוא בעד הקבוצה שלך... יש לנו קהל גדול, וצריך למשוך אותו לאיצטדיון, וכאן נכנסת ההסכמה המלאה שלי לרעיון החזרת הכרטיסים ב-10 שקלים, ויח"צון המשחקים יותר טוב כי הפועל באר-שבע היא אימפריה, ולא משנה מה הטבלה אומרת, כולנו יודעים שבאר-שבע אדומה ואת זה אף אחד לא יכול לקחת... אם הדברים ישתפרו אז כל המדינה תהיה אדומה, בגוון באר-שבעי!!

RED OR DEAD BS

New member
אדומה בגוון באר שבעי- אמן ../images/Emo9.gif

מה לעשות אבוקות תורמות, בדיוק כמו קונפטי וכמו גלילים, דיי להתחסדות הזאת, שנינו יודעים שהקהל לא יכנס למעצרים, האבוקות רק יתרמו, ולשירים, אתה לא במצב יותר גרוע משאר קבוצות הליגה, הייתי במשחק של מכבי חיפה ביציע ג' מול מכבי ת"א, שיר אחד אין להם, מנטרה אחת של שלוש שורות.

מוצארט

New member
לא חוקי, נקודה

זה שכולם עושים זה לא אומר כלום. אני בעצמי מוכן להתנדב, ולהגדיל (ואפילו משמעותית) את רפרטואר שירי האוהדים.

RED OR DEAD BS

New member
שירים זה לא הפקטור היחיד בעידוד

וככל שיהיה יותר כך יהיה יותר טוב, אבל צריך להבין את האנדרנלין שזה נותן לנו, ולא רק האוזניים שומעות גם העניים רואות

iT DiS

New member
יש עוד הרבה

דברים שהעיניים יכולות לראות שכן חוקיים. משחקי שלטים, דגלים בלי הפסקה, משחקי צעיפים לפי קצב של שירי עידוד.. ופשוט צריך לחשוב על דבר מקורי משלנו.. לא חוכמה לעשות כמו כולם... צריכים להיות מיוחדים...

RED OR DEAD BS

New member
כל מה שאמרת עושים

ומוסיפים קצת פילפל בדמות האבוקות, לא כדאי להמשיך את הדיון אני לא חושב שתשתכנעו שאבוקות זה עוד אמצעי עידוד, שהוא לגיטימי לגמרי, ואם הוא מחוץ לחוק תאשימו את המשטרה, לא את האוהדים, הרי אפשר להכניס את זה לחוק בצורה מבוקרת אבל הטיפשות היא של המשטרה.

iT DiS

New member
זה ברור שהטיפשות היא

של המשטרה ושאפשרק לעגן את האבוקות בחוק, אבל כל עוד זה לא ככה, אין לעשות בזה שימוש לדעתי, כמה שזה יפה ומפלפל...

iT DiS

New member
תראה

אני לא בא להתחסד.. אולי לא למעצרים, אבל בעניין הזה לא נתווכח כי אנחנו יודעים שהאפשרות של הרחקה מהמגרש יכולה לקרות, ואפילו קרתה העונה. ואני גם אמרתי שזה באמת יפה כל העסק של האבוקות, אבל תסביר לי איך קהלים של אימריות אמיתיות כמו מנצ'סטר נגיד, משיגים עידוד יפה גם בלי כל זה? אפשר לתת עידוד לא פחות טוב גם בלי האבוקות, ולכן כדאי לנסות את זה...

iT DiS

New member
זה לא קשור...

גם כמויות קטנות יכולות לתת תצוגות כאלה.. הרי לא כל ה-67000 צופים באולד טראפורד שרים ומעודדים... אז צריך פשוט שה-2000-3000 שבוסרמיל ישירו ותאמין לי זה יהיה מדהים.. ולא כמו שעכשיו שאיזה 200 שרים ולפעמים עוד 200 מצטרפים...

תאמין לי זה מאוד מאוד מאוד

קשה לגזור ניירותתת.......! ראית כמה היה במשחק נגד מכבי אני לא צריך לספר לך... כל זה אנחנו עשינו את זה..! ואנחנו רוצים לעושת את זה גם נגד ביתר..!

D a n n y b o y

New member
לגבי האבוקות.

נכון שזה יפה, נכון שזה מוסיף המון לאוירה. אבל זה מסוכן. כל עוד זה לא נעשה בצורה מבוקרת ומפוקחת (פיקוח של אוהדים לא נחשב), זה יכול להגמר באסון. המשטרה לא סתם אוסרת על זה כדי שיהיה להם את מי להכניס למעצר. מה הבעיה לעגן את זה בחוק? אני לא יודע. חוגי האוהדים בכלל פנו לגורמים רשמיים בנידון?

למעלה