"חברים לעבודה"

"חברים לעבודה"

תמיד תהיתי אם ה"חברים" לעבודה יכולים להיות באמת חברים או שהם סתם מנומסים.. או שאלה בעצם האוייבים שלנו.... עד אתמול חשבתי שהכל פנאן בעבודה ( אנוכי עובדת כימעט חודש- מלצרית בבאולינג... ויש עוד עבודה אבל היא לא חשובה כרגע... ) ואתמול האחראי משמרת אמר שמלצריות התלוננו עלי.... *שכשמבקשים ממני להחליף מישהי אני אף פעם לא מסכימה... *שהפסקות הסיגריה שלי הן מעל ל-15 דק' גג 20 דק'... *שאני לא משתפת פעולה בעבודת צוות.... עכשיו.. אולי אתמול בגלל שהיה ממש מלא לחץ לא הצלחתי לעזור והכל .. אבל תכלס- פעם אחת לא יצא שמלצרית באה וביקשה שאני אחליף אותה !!! אולי פעם כשהתחלתי לעבוד וממש ממש לא יכולתי- פעם אחת - ופיטרו אותה כבר..... ולעזור ? ניראה לי אני בין היחידות שכשאין לה מה לעשות מסתובבת ומחפשת למי לעזור !... אה והפסקות סיגריה- מה יש לי לעזאזל לעשות בחוץ 20 דק' !? סיגריה אני מעשנת בלחץ 10 דק'.... אם אני עושה שיחה חשובה באמצע... ( שלא קורה תמיד... ) סססעמק !
זהו רק רציתי לשתף אתכם בעבודה עם העובדים המעפנים...
..... שבוע טוב...

הצעירן

New member
אוי בנות בנות

גם במקום שאני נמצא בו יש חיכוכים בלתי פוסקים בין בנות לא ברור לי מה הקטע הזה.. אם יש להן בעיות שידברו איתך אני חושב שהן סתם זו***

ואולי... לא היו דברים מעולם?

אולי האחמ"ש סתם משועמם ומנפח דברים שנראים לו? אני יודעת שהבוסית שלי לשעבר, שכבר סיפרתי כמה שהיא מזעזעת, באה אלי ביציאה מוזרה שזה לא בסדר שאני "מתערבת למלצרים האחרים בשיחות", וטענה שהיא שמה לב שאני נכנסת לאנשים לשיחות אישיות ושאני צריכה לקחת בחשבון שיש מלצריות שהן יותר חברות ורוצות לדבר על דברים אישיים בלי שאני אתערב. אני ממש לא הבנתי מה היא רוצה ממני (זה גם לא הגיוני שבזמן העבודה 2 מלצריות יחליטו לנהל שיחת נפש מה גם שבאמת לא זכור לי שום דבר שמזכיר את מה שהיא טענה), וכששיתפתי בזה את העובדים האחרים הם גם נכנסו להלם ולא הבינו מה היא רוצה ממני. בקיצור - אל תקחי את זה קשה, אם באמת היו מביאים תלונות כל כך קשות עלייך והיו דברים בגו', הוא פשוט היה מפטר אותך.

kerend

New member
ואם זה באמת היה מפריע להן

הטענות האלה - הם היו בטוח אומרות לך משהו ולא הולכות ישר למנהל.. בטח האחמ"ש סתם קלט משהו שיושב לו על הלב והוריד את זה עלייך.. לא צריך לקחת כל דבר יותר מידי כי לפעמים באמת שסתם נאמרים דברים. ואם באמת לא היית בסדר ולא היו מרוצים ממך - לא היית שם.נקודה.

Sandstorm

New member
ואולי?

אולי את צריכה להתחיל להציע להחליף כל אחד ואחת מהעובדים ולא לנשום? אולי את צריכה לארגן ערבי גיבוש לעבודה קבוצתית ואירגונית? ובעצם, אולי את צריכה להפסיק לעשן? מה הוא מצפה ממך? סתם... הכל בהומור..

למעלה