חברים ללא מין

יעוץ זוגי מיני

זה הרבה יותר מלהגיד לך לקבוע ערב רומנטי. חבל שאת פוסלת אפשרות טובה מראש.
&nbsp
יש לי עוד שאלה אליך:
את מאוננת? הוא מאונן?

מריוס זכריה

Member
מנהל
ויש לי שאלה אליך

נראה לך שבחורה שיש לה מחסומים בנושא מיניות תענה לך על שאלה כזאת? נו באמת...
השאלה, אגב, נכונה וחשובה. מי שיכול לענות עליה בקלות, זה כי הוא משוחרר יותר. מי שלא משוחרר - איך יענה על זה?
חוץ מזה, אני בהחלט מצטרף להערתך החשובה על טיפול מיני. זה לגמרי לא מה שהשואלת חושבת.

היא בעילום שם

ואנשים ביישנים/עצורים/עם מחסומים מרגישים יותר פתוחים במדיה הזו. אף אחד לא יודע מי היא!
&nbsp
אתה יודע מה? גם אם היא תשאל את השאלה הזו את עצמה או את בן זוגה וזה יגרום להם להבין עוד משהו- כבר עשיתי משהו טוב.
&nbsp
&nbsp

כמה נקודות למחשבה, לאחר שקראתי הכל עד עתה

מאחורי השגרה לכאורה, השעמום, ההרגלים, יתכן שמסתתרים כעסים גדולים שאין להם מקום להתבטא במערכת היחסים.
נראה לי שאתם מפחדים מאי הסכמות, מויכוחים. נמנעים מביטוי אמיתי וכן של מה שאתם רוצים ומרגישים באמת. העיקר לא לטלטל את הספינה חזק מדי. הפחד הזה מביטוי אישי של כל אחד מכם בתוך הביחד, הוא זה שגם מייבש את המין ואת כל השאר.
אתם רוצים סקס? תתחילו ללמוד איך להיות ביחד בלי להיות תלותיים. איך כל אחד יכול להיות הוא בלי לפחד לאבד את הקשר מחד, ואיך אתם יכולים להיות ביחד בלי שכל אחד יאבד את עצמו בתוך הקשר הזה, מאידך.
גם קצת ריחוק לא יזיק. להתנהג כמו שהיית מתנהגת עם בן זוג חדש. ולבקש ממנו להתנהג באותו האופן.
לא פחות חשוב: להכניס דברים חדשים לחיים האישיים של כל אחד מכם, ודברים חדשים לעשות ביחד. אולי ערב שכרות וסרטי פורנו, אולי להחליט על ערב חיבוק בעירום, לאחר שכולם דואגים להיות מאוד מטופחים אפילו שאתם כבר נורא מכירים טוב. בלי מין. רק לשתוק מחובקים ביחד.
בקיצור, מישהו צריך להכניס רוח חדשה לחיים האישיים שלו, כדי להניע תהליך זוגי. המישהו הזה יכול להיות גם את. תתחילי לאהוב את עצמך שוב, לעשות דברים שגורמים לך לשמוח עם החיים שלך. למלא את עצמך באנרגיות טובות. ללא תלות בו. כי התלות היא חלק ממה שהורג אתכם לאט אבל בטוח.

28Emma

New member
תיאוריה יפה

יש הרגלים והם חמים ונעימים וללא ספק שאנחנו במקום הכי בטוח שיכול להיות
אבל לא נראה לי בר ביצוע להצית את האש שכבר כבתה לפני שנים רבות
"ריחוק לא יזיק" נראה לי שקצת ריחוק יעשה טוב כדי להבין אם הוא הבן אדם שאני צריכה להתחתן או לא
כלומר, ריחוק על מנת להתקרב או שלא
אני נמצאת עמוק בתוך זה ככה שקשה לי לזהות אם זה הרגל ונוחות או אהבה וזוגיות חיי.
אבל אני לא יכולה שלא לשאול את השאלה האם אם בן זוג חדש יהיה ניצוצות בהתחלה ואחרי 10 שנים אהיה באותה נקודה
&nbsp
&nbsp

תיפרדי מהמסכן. לשכב לצדו

ולחשוב על מה שאת מפסידה בחוץ זה לעשות לו עוול. אם הוא כל כך קרוב ללבך, את כנראה מבינה שמגיעה לו יותר מזה.

למעלה