חברים - לא תאמינו:

תמיר1991

New member
חברים - לא תאמינו:

היום קניתי בדואר את הגיליון המדהים של אילן רמון במארז יחדיו עם מעטפת היום הראשון. ממליץ בחום, גם למי שאינו אספן. תמיר.

גם אני!

ולא רק שקניתי, גם ביקשתי מהפקידה בדואר לשים חותמת עם התאריך של היום על גב מעטפת היום הראשון, שכידוע נושאת תאריך ההנפקה של מחר... וכך יש לי מעטפת יום ראשון עם חותמת היום שלפני היום הראשון... כולם זוכרים את התחרות??

זו בעיה ידועה

למעשה, עד אמצע שנות התשעים הייתי מקבל את בולי השרות הבולאי ביום ההופעה או יום אחד לאחר מכן. לעולם לא הייתי מקבל אותם לפני יום ההופעה. החל מאמצע שנות התשעים התחלתי לקבל אותם עוד לפני יום ההופעה הרישמי. אם הייתי היחיד שמקבל אותם לפני יום ההופעה, אז ניחא, אבל הבעיה היא שכל המנויים, סוחרים ובתי דאר מקבלים אותם לפני כן. מסיבה זו הפסיק קטלוג Bale לתמחר את מעטפות יום ההופעה החל משנת 2000 בנימוק (הנכון, לדעתי) שכבר לא מדובר באמת ביום הופעה אלא ביום אקראי מספר ימים לאחר תחילת השימוש בבולים.

doroni10

New member
לדעתי יש להפיץ בין המנויים עצומה

הקוראת לראשות הדאר שלא להוציא חותמות ו/או בולים לפני יום ההופעה הרשמי. הרי כך או כך הדאר בארץ, כיום, די מהיר, ולכן אם ישלחו בבוקר ההופעה (נניח בשעה 7:00) כל החבילות למנויים, הרי שלכל המאוחר יגיעו למקום יעדם ביום המחרת. דורון, נ.ב. אריק- אני לא מצליח למצא את הבול שדיברת עליו- הוא מופיע בקטלוג של 89? אם כן, תוכל לסרוק או להגיד תחת איזה ערך הוא מופיע?

doroni10

New member
אני אקנה את הפריטים מחר...

ואבקש מהפקידה להוסיף בגב המעטפה את החותמת המיוחדת של דאר מקמפוס גבעת רם
(לא שזה מיוחד או משהו- אבל שיהיה
) דורון,

למעלה