חברים! כנס ניצנה!

חברים! כנס ניצנה!

אתמול, בסימן החזרת שלושת החטופים לחיק משפחותיהם, נסגר כנס ניצנה תשס"ח. בתור אחד שהיה שם, אני אעיד שהיה סמינר אדיר ונדיר, יחיד במינו כמו שרק סמינר שמתקיים כל שנה יכול להיות
אשמח לראות אם עוד חברים בפורום היו בסמינר השנה, או בכל שנה אחרת, ולהחליף חוויות. לסיום, נאום שנאמתי אני בשם המועצה שלי, חבל-אילות, בהדלקת הנר השמיני: מחזור י"ב תשס"ח, חברים יקרים. עוד לפני שירותנו השמעותי בצה"ל בתור מיטב הנוער, אנו כבר שותפים במלחמה, מאבק הולך ומחריף. אך כפי שאמר יצחק רבין אי-אז - ואמר יפה - זוהי מלחמה שתענוג להשתתף בה. זוהי מלחמה בעלת חזיתות רבות ושזורת מאבקים: המאבק לחברה צודקת וחזקה, המאבק להבטחת עתיד מדינתנו וכמו כן - המאבק הנעלה, אם כי המתמשך להחזרת אודי, אלדד וגלעד לחיק משפחותיהם ומדינתם. אינני מבין דבר בנומרולוגיה, אך הנר האחרון מסמל את התקווה שמחר, כשנחזור הביתה מהמלחמה הזו שאנו שותפים לה, נחזור מנצחים. מחר בערב, כשיכבו נרות החנוכה בחלונות, החנוכייה שלנו תמשיך להאיר והאש תמשיך לבעור. נס פח השמן אמנם בא על סיומו, אך לא הנס שאנו, בני הקיבוצים והמושבים מהווים. (11.12.07) יום טוב, עודד =] נ.ב
מי שרוצה לראות תמונות מהכנס, מוזמן להרשם לאתר "קליקות" בלינק הבא: http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=44885 חפשו את הדף שלי, עודד ויס, שם באלבומים ישנן 190 תמונות מניצנה.

למעלה