חברים כנסו שניייה...

Oshri siso

New member
חברים כנסו שניייה...

זוכרים שתמיד רצינו שהגיימבויז יתארחו גם בתפוז?! אוק'י.. אז אני חושב שלא עשינו מספיק מאמצים בשביל זה... חברי פורום הגיימבויז עשו והנה ביום ראשון יש אירוח של הדיימונדז בתפוז!!!!!! אז קודם לאלו שגם אוהבים ת'דיימונדז אז הם יתארחו ביום ראשון הקרב 23.4.06, להקת הדיימנדז תתארח כאן בתפוז[בבלוג TV,כמו שנה שעברה.] ותענה לשאלות הגולשים. האירוח ייתקיים בשעה 19:30. וכמובן שאתם מוזמנים כבר עכשיו לחשוב על שאלות לשרשור מיוחד שייפתח! חברים? בואו נעשה משהו שכל אחד יציע מה אפשר לעשות כדי שגם תפוז יביאו בשבילנו את הגיימבויז!!!

יאללההה...

צריך לעשות המון מאמציםם.. אנחנו לא נוותר [מה עובר עליי'?@?#@!#?] צריך להתאמץ המון..
חבורת עצלניות בטלניות ולבנים עצלנים בטלנים..
רגע..מה צריך לעשות?!?חחח

Oshri siso

New member
חחחחחחחח מישהו יודע איך אפשר

לשלוח מכתב או מייל למנהלי תפוז?! נשלח להם מכתב עם הבקשה שלנו! אני חושב שזה לפחות קצת יעזור.. ויתן להם דחיפה...והם יעשו קצת יותר מאמצים להביא אותם! באמת חוצפנים!

כןן היה את זה בהודעה של האירוח

של הגיים בויזז את האימייל של הנהלת הפורום כאילו...ואני שלחתי והם החזירו לי את זה: שלום ירדן, לצערנו הנושא מתעכב. כפי שכתבנו כבר בעבר- אנו מחכים לקביעת תאריך לאירוח מול הסוכנים של הלהקה, אנו עושים את כל המאמצים על מנת לזרז את התהליך. בברכה...חח ושמו פה איזה פרח כזה..

Oshri siso

New member
../images/Emo6.gif לא ראיתיייי... חח אל תייחסו אל

תייחסו..חחחח פדיחות

זה לא מצחיק....זה עצוב\= חח סתם

כפרעלייךךךךךך לא קרה כלוםםם גמאני מג'נונה[= חחעחחעחעחעח לא מצחיק|:

טוולי

New member
יאלהה להפציצ את תפוזזז

במכתביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה