חברים יש משחק!!

ANGELIKIKI

New member
חברים יש משחק!!

7 שאלות כולם מגיבים. 1. השיר שהייתם רוצים שישמיעו בהלויה שלכם? 2. הצבע הכי יפה? 3. קרמבו וניל או שוקולד? 4. חורף או קיץ? 5. מה הדבר הראשון שאלוהים יגיד לכם אחרי שתמותו? 6. חיה אהובה? 7. עבודה מועדפת: קוטף תותים בנורווגיה או מוכר אוטו גלידה בארה"ב? שלי: 1. PIXIES-Where Is My Mind 2. שחור, אפור. 3. וניל. 4. חורף גשום במיוחד. 5. "אני ממש ממש ממש מצטער, זה לא היה בכוונה פעם הבאה את תגיעי לפה הרבה יותר מוקדם..." 6. חתול, כלב, פיל, סנאי...וכו' וכו'.. 7.קטיף תותים, אנשים לא נחמדים בארה"ב.

FireoaK

New member
בעהמ...

1.אני מת ואף אחד לא אוהב ת'מוזיקה שלי... 2.כל הזמן אומרים לי ששחור זה לא צבע... 3.הא? בשביל מה? שיהיה שוקולד... 4.חורף. מי יתן ויהיה חורף נצחי. 5.אני לא מאמין בדבר הזה... איך שלא קראת לו... 6.Bitch 7.למה לדחוף עוד שאלה מפגרת אם כבר יש אחת? שיהיה נורווגיה...

נימרודל

New member
אהההה...

1) death is not the end של ניק קייב. טחחח... 2)סגול כהה 3)קרמבו- טעים בכל מקרה. אני אישית אוהבת בננה
4)חורף. 5)מה הוא יגיד לי? אלוהים? המ... "פשוט סירבת למות הא? עקשנית..." 6)חיה אהובה? אמ, חתולי קטני שעושה "שווווו" (סורי בדיחה אישית) 7)תותים!!! תותים פדם-פם-פם!

matt hensley

New member
השיר שלך מזה לא מסתדר לי

להלוויה חח אבל חפיף. 1.a-ha-take on me הסולו קלידים שם כזה מדהים. 2.אוהב את כולם..אבל הכי שחור כי זה תוחם כזה.. 3.וניל 4.חורף. 5.אני סתם בנאדם וה' לא ידבר איתי. 6.כלב,סמור. 7.מוכר אוטו גלידה!!למי יש כוח להתחיל לקטוף תותים...

itaikuskus

New member
אני אענה

1.אל מלא רחמים (מושר מפי אלכס פודגור) 2.ירוק עולה 3.וניל 4.קיץ 5.אין אלוהים יש רק שטן (לוציפר פנטגרם גהנום 7 מדורים 666 וכו' וכו' ועוד שטויות של פריקים שטניסטים). 6.בלונדינית 7.נווד מנגן ברכבות ברחבי ארגנטינה (אה זו לא הייתה אופציה? זין עלייך השאלון הזה שווה לתחת גם ככה). פיקסיז זה חתיכת צואה...מה את עושה בפורום מיידן אם את שומעת פיקסיז?!

matt hensley

New member
ילד

ת'מעפן וקוק. לא מוצא חן בעיניך השאלון על תענה... ולא מוצא חן בעיניך מה שבן אדם שומע אז אל תגיב גם כן יא קשוח. ומה שבעיניך נראה צואה יכול לאחרים להיראות כאחלה מוסיקה אז תפסיק להיות טאמבל.

matt hensley

New member
סלחו לי על רצינות

הפורומים.. תגיב מה שבא לך אני אגיב בחזרה :] סתם אני דוגל בכבוד הדדי שאין לך כל כך...חפיף

itaikuskus

New member
אני דוגל בתעופה

תפסיק להיות נקבה נעלבת ואחר כך לפצות את זה ב"סלח לי על הרצינות" יצאת אפס

ANGELIKIKI

New member
מותק

אני שומעת אירון מיידן עוד מלפני שהספקת להגות את השם שלהם, אז אל תכנס לפה בפוזה של פריק מאגניב סוגד שטן, ואל תשחק אותה מבין במוזיקה, סבבה? לא נאה לך אל תכנס, תמשיך ככה ולא תכנס בכלל.

itaikuskus

New member
כן...הכניסה לי

היא גם לקחה ברצינות את מה שאמרתי... והכי מצחיק היא קראה לי פריק...

itaikuskus

New member
אהבתי את השורה הזאת

"אני שומעת אירון מיידן עוד מלפני שהספקת להגות את השם שלהם" לא היה לך איזו כניסה יותר טובה?

GOTN

New member
שלי:

1. Guns 'n' roses- November rain 2. שחור 3. וניל 4. חורף חמים 5. "לא נורא, עשית כמיטב יכולתך" או "פשוט הרגת אותי מצחוק..." 6. כלב 7. קוטף תותים חפשן בנורווגיה

the rainmaker

New member
שלי...

1. IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK 2. שחור 3. מוקה 4. חורף 5. וואו 6. פמלה 7. קוטף תותים בנורווגיה

למעלה