חברים יקרים!!!

TheIllustrator

New member
חברים יקרים!!!

פיירמן היקר(והאיטריה), סיפר לי על רעיון: מנהל ליום! אני מצידי מאד התלהבתי והחלטתי לאמץ את הנושא. אי-לכך, מאד בקרוב נתחיל במבצע מנהל\ת פורום גורדי שחקים היומי - תפקיד שאומר יוזמת רעיונות, העלאת תמונות ולינקים לפורום(בתיאום איתי, אני אשים את הלינקים המבוקשים בשורת הקשר), העלאת סקר שאותו מנהל יומי יחפוץ בו, ותחומים נוספים עליהם אני אתן את הדעת. כל שבוע, יהיה מנהל יומי אחד ביום הנוח לאותו אדם, ומראש אני אומר שאתם מוזמנים לאסוף חומר כבר מהיום ע"מ שלא יהיה חסר שום דבר כאשר מגיע היום הגדול.
מה אתם אומרים על היוזמה? מוצא חן בעניכם? אשמח לשמוח תגובות לרעיון ואם אתם מעוניינים, נתחיל בקרוב.

stan_southpark

New member
זה

זה בסדר עם פוטין(מאכל מגעיל של צ´יפס ורוטב[מאכל שאוכלים בקובק קנדה])
סתם זה בסדר איתי
נ.ב מחר אני בסן פרנסיסקו 25/3

mishmesh

New member
נשמע רעיון די נחמד...

אבל מה זה אומר, שכל יום תיתן למישהו אחר אתץ הסיסמה לאדמין

Secular

New member
האא,אני בעד שאתה תהיה ה-1

וגם רציתי להציע את זה לליאור
היידה רשף

Secular

New member
אין בעד מה../images/Emo13.gif!

דוקא יש,אני דורש צ´ק לחשבון שלי על סה"כ 456,545,987,434,545 דינרים ירדנים

fireman

New member
הבהרה

החוליגן שמנהל את הפורום הזה קרא על זה בפורום מתגייסים וגנב את זה ממני למרות שלא כל הזכויות על הרעיון שמורות לי אני חושב שהחוליגן שכח להבהיר כאן משהו עניין המנהל ליום אחד מתאפשר ע"י הנהלת הפואומים בתפוז אך ורק אם קוד האדמין של הפורום לא יועבר ולכן אותו מנהל לא יקבל את ססימת ניהול הפורום שמו ייצבע בכחול כמו מנהל בפורום ותפקידו יהיה הניהול השוטף של הפורום מבחינת הפעלת דיונים כתיבת הודעות תגובות הצעת סקרים מאמרים וכדומה על אותו מנהל כמובן יפקח המנהל האמיתי של הפורום שיהווה את הקשר בין המנהל היומי לגישת האדמין. התערבות המנהל הרשמי של הפורום תהיה מינימליסטית עד כדי אפסית. ליאור יא חוליגן בגלל זה התחננת אליי שאני אנהל את הפורום שלך?.....אתה מתכוון לברוח מהמדינה? חוצפן אחד! ועוד הבהרה....רק לליאור אני מרשה לקרוא לי ארטיה למרות שברגע שהוא נופל לי ביידים הוא יחטוף על זה כהוגן אז....לרסן!

TheIllustrator

New member
../images/Emo127.gifוהרי דברי!!!../images/Emo127.gif

נתחיל בהתחלה. אז ככה... א. אף אחד לא "גנב" רעיון משום איטריה!
זה שחלק מהאיטריות סירבו לענות לי באותה השיחה, לא הופך את רעיוני לגניבה, אלא השאלה!
(מה גם שבאמת, את הרעיון מצאתי בפורום של האיטריה) ב. מעולם לא טענתי שאני אומר את קוד האדמין. הכוונה למנהל ליום אחד היא כדלקמן. - בתיאום איתי(דרך תא המסרים בתפוז), אקבע עם אותו משתתף הפורום יום בו אותו משתתף(לצורך העניין אני משתמש בלשון זכר, כמובן שהדבר תקף גם למשתתפות הפורום המעטות מדי!), יוכרז כמנהל הפורום, אני אדאג לעדכן את "השורה החמה" בלינקים של אותו מנהל יומי, וכן, אעלה סקר שאותו מנהל מעוניין לשאול. כמו-כן, אני אהיה כאן ע"מ לבצע כל בקשה אחרת של אותו מנהל יומי - וכמובן, התערבותי במעשי המנהל תהיה כדברי האטריה: "מינימליסטית עד אפסית". ג. לא אני עדיין לא בורח מהמדינה... אולי עוד שבוע, אבל לא כעת.
ד. רק לי מותר לקרוא לאיטריה בשמו החדש!!!(מאחר ואני עומד לחטוף על כך בקרוב! LOL
)

למעלה