חברים יקרים,

חברים יקרים,

אני מזכירה לכם, שסיכמנו בעבר שנמנע מהפיכת האתר לאתר פירסומי למטפלים אלו ואחרים. לכן, אני נורא מבקשת שלא לפרסם באתר שמות של מטפלים - באופן ישיר או באופן עקיף. מי שמעוניין בשמות מטפלים, מוזמן לפנות אלינו, ולקבל תשובה במייל אישי, או להיכנס לאתר של איט"ם (מצ"ב קישור), שבו קיימת רשימת כל המטפלים הסקסולוגיים/הזוגיים/מיניים/משפחתיים, שיש להם הסמכה, השכלה, הכרה ןהכשרה לעסוק בתחום לא-פשוט זה. ניתן לפנות לכל אחד מהמופיעים ברשימה, בהתאם לאופי הבעיה (פיזיולוגית, פסיכולוגית, זוגית, משפחתית, אישית וכו´) תודה. חוצמזה, איפה אחותו ??? היא דופקת כבר נפקדות ארוכה למדיי... אם מישהו יודע, ראה, שמע - שרק יגיד לה שאנחנו מתגעגעים... ביי זיו

אז ככה, לפני שאני מוחקת - אני

מעדיפה לוודא שכולם מבינים את ההוראות שסוכמו. ורק אחר-כך.....לגלות יותר קשיחות ולמחוק.

פלסטיק

New member
תסתכלי בפורום של פאלם

יש שם הודעה בראש הדף שאומרת שהודעות מסוג מסויים ימחקו מיידית אולי שווה לך להתעניין שם באופציה

כן. בהחלט ייתכן שזה ייכתב במכתב

הפתיחה....כשיהיה לי זמן לכתוב אותו. תודה על הרעיון, בכל מקרה.

ירדן2

New member
בכל זאת .... המלצות

המאמר --- מקווה שיסייע בידכם כפי שסייע לי.

מאמר ממוקד וענייני-מאד שמחתי לקרוא

ןדרכו להגיע אל אתר שלא היה מוכר לי בכלל. אני חושבת שברמה הזאת, אין שום ויכוח על המלצות הן לא שמיות, או פרסומיות. אלא עקרונות לבחירת מטפל.

מצטרפת לדעתה של אחותו,

אכן, לא היו כל המלצות למטפל ספציפי. ועושה רושם שיש באתר בהחלט המלצות טובות וחכמות, באופן כללי. המלצות למטפל ספציפי - לא יפורסמו באתר הזה. המלצות כלליות לטיפול, למטפל, לחיים וכד´ - בהחלט רצויות כאן. תודה שהבאת את האתר הזה לידיעתנו, חג שמח, זיו

למעלה