חברים יקרים!

חברים יקרים!

נכון שאנחנו באמצע החגיגות של המנגה אבל איה ביקשה ממני להזכיר לכם את מבצע הכרזות נגד סחר בנשים, אם יש מביניכם שמעוניינים לעשות עבודה בנושא אנא שרשרו תגובה להודעה זו. בינתיים אני מעלה את העבודה שאני עשיתי לנושא, עבודה נוספת בשיתוף בן שלנו תועלה גם היא בקרוב! אפרת

הכרזה השניה!! בביצוע בן באור

הכרזה השניה בוצעה על ידי ועל ידי בן שלנו FREE FEELING האהוב - מחיאות כפיים על הציור הנפלא שהוא יצר ועל הדרך שהוא לכד את תחושת ההשפלה. אפרת ולבנצ´יק: הפתעה!!!!!!!! אמרתי לך שזה יהיה היום!

איה@

New member
בן-בן ואפרת - עבודות מדהימות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בן - מאד התרגשתי - הציור שלך ממש מעביר את המסר - ללא מילים, כמעט ובא להושיט יד ולחלץ את האישה......... אפרת - הטאש´ שלך השלים את היצירה
וגם הכרזה הראשונה שלך - מצמררת - כמה שהיא חזקה! תודה לשניכם על ההשתתפות - אשמח מאד אם עוד משתתפי הפורום יעצבו כרזות עד יום שבת הקרוב יש זמן. כמו שכתבתי - הכרזות הנבחרות יודפסו - ויוצגו במיני תערוכה בחלון המשביר לצרכן בירושלים - ביום העצרת. וכל העבודות יאוגדו בגלריה שתוקרן על מסך גדול - בערב ההתרמה שייתקיים באותו היום בתאטרון ג´רר (משהו....שכחתי) בירושלים. שני משפטים בכללי - נתרתמתי למשימה בהתנדבות את הארוע מארגנת הילה קרנר מהמרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית בירושלים. גם אני נפגעת ושורדת בעצמי........ ואני יודעת כמה חשוב וכמה זה "מחבק" כאשר החברה נרתמת למאבק ונותנת לנפגעות את התחושה שהן לא לבד......... ודווקא באומנות אפשר להמחיש זאת יותר מכל!! תודה לכם.
איה.

SC

New member
אפרת ובן !!!!

עבודות משגעות של שניכם, פצצה יפה ממש. בן, אהבתי מאוד מאוד את הטקסט שלך ! כרזות יפהפיות של שניכם !!!!!!!!!!!!!

שולי החמוד!

תודה על המחמאות! אני רוצה שאתה תצייר גם משהו לנושא, עם הכישרון שלך זה בטח יהיה מדהים! אפרת

SC

New member
חן חן

מהרגע הראשון בו פורסמה הבקשה בנושא כבר הכנתי מספר סקיצות. נראה אם אספיק להגיש משהו בנושא שיהיה לשביעות רצוני.

אפרת הבטחתי ואני מקיימת 8 -{

להלן דרוג העבודות שלך בסולם הירוקת הראשונה לדעתי מעולה הן מבחינת האימג´ הצילומי החד והברור שבחרת וגם העבודה עצמה מינימליסטית וחזקה מאוד מבחינת המסר והקונספט הרעיון מקורי הציון: 9 נקודות מלאות בסולם הירוקת
העבודה השניה גם היא טובה והציור של בן יפה מאוד אבל אני אהבתי את הראשונה יותר וזו יותר "רגילה" בעיני קבלו שניכם יחד 7.5 בסולם הקציפה

למעלה