חברים יקרים

חברים יקרים

בשל חזרתי לאוניברסיטה לא נכחתי בפורום מספר רב של שעות כפי שנהגתי לעשות בשבועות הקודמים. למרבה הצער, בעקבות כך נמחקו באיחור הודעות מטרידות ולא ענייניות. ממה שראיתי, חברי הפורום הגיבו באופן ענייני ביותר, וזה מאוד משמח אותי. לעומת זאת, דבר אחד מאוד מפריע לי. זה מובן שלא כל הכותבים בפורום הם וותיקים ומכירים את נהלי תפוז ואת כללי השרשור, ולכן אני לא מתרגשת מאותם מקרים בהם נפתחות הודעות חדשות ולא משורשרות לשרשורים הרלוונטיים, ומשרשרת אותן בעצמי. הפעולה הזאת שלי גרמה לכמה גולשים לחשוב בטעות שמחקתי את ההודעות ונפגעו. אם נוצר מצב כזה, אני מבקשת שתפעלו כפי שפעלו בודדים מאותם גולשים ותשלחו אלי מסר; אם אינכם מוצאים את ההודעה שלכם באף שרשור, ואני אענה לכם בשמחה. בבקשה אל תניחו ישר שאני שונאת אתכם באופן אישי ולכן מחקתי את ההודעה שלכם, זה ממש לא ככה. למען הסר ספק: כאשר מצטברות מספר הודעות בסגנון: "מהם תנאי הקבלה לאורנג'" "מה הן אופציות הקידום בהוט", אני נוהגת לשרשר אותן לשרשור אחד של "ייעוץ לעמיתים", ואודה לכם אם תשרשרו שאלות נוספות לאותו שרשור. תודה ויום טוב.

omri120

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

איזה חמודה מנהלת הפורום. נעים מאוד. ערן
עומרי....איך שתרצי..

singular

New member
כל הכבוד פני בובה

שיהיה המצון הצלחה בלימודים, מקווה שלמרות שאנחנו סטודנטים נוכל למצוא לעצמנו קצת זמן פנוי :)

למעלה