חברים יקרים.

תומקלה

New member
חברים יקרים.

מזה זמן רב אני מסתובבת בתחושת מועקה קשה שאין מרטיט וחדש בעולם המוזיקלי שלי. כיוון שהפורום הזה מקבץ בעלי ידע אינסופי כמעט, חשבתי שאתם תהיו מסוגלים להפנות אותי למקום הנכון. הנה ההגדרה הלוקה בחסר, אם תתאמצו קצת, תקלעו לבקשה הספיציפית שלי- מוזיקה חמה, עוטפת, עשירה, הרבה צ'לו, כינור, אפשרי עמוסה בכלי מיתר, משהו קצת אורבני, מתקתק, מרגש, מסתורי. בקיצור משהו להתעטף בו. בכיוון של mazzy star (הופ סנדובל, בווריאן פרוט בראד), אולי קצת מזכיר את הרצועה הראשונה מהדיסק הלבן של ann clarck. על מנת לתת לכם איזה שהוא מושג לגבי טעמי -ג'ף באקלי, טורי איימוס, ערן צור ורביעיית מסנר (דיסק משובח, אגב), פיונה אפל, סיגר רוס, ג'וני מיטשל וניק דרייק הינם בין אהוביי הגדולים. בכל מקרה יקירי, תפתיעו אותי. גם אם יש לכם המלצה שלא כ"כ פוגעת בבקשה המגושמת שלי, תרגישו נוח לשתף בפיסה מוזיקלית ששבתה אתכם לאחרונה. אני כאן.

Springy

New member
אני לא לגמרי יודעת למה, אבל כשאני

קוראת את כל זה, מתנגן לי שיר אחד בראש, והוא Sea Song של Robert Wyatt... מה אתכם?

תומקלה

New member
את יכולה לספר עוד

על הרוברט המדובר? חיפשתי על הבחור קצת, הצלחתי לחלץ 30 שניות מאיזה שיר נידח. היה בו משהו מעניין. הוא הזכיר לי קצת שילוב בין המלנכוליה המלטפת של ניק דרייק והקול המתערסל והמעוות בשיר "you and whose army" מהדיסק אמניז'יה של רדיוהד. מה מלבדו? רוצה לשתף אותי בעוד אוצרות?

Springy

New member
האמת היא שאין לי יותר מדי מושג...

קיבלתי פעם במתנה מהאקס את הדיסק Rock Bottom, שיצא בשנת 74, ואני אוהבת מאוד. אבל אף פעם לא מצאתי עוד דיסקים, וגם לא חקרתי על הבחור עצמו. אני יודעת רק שהוא אנגלי, וממה שסיפר לי האקס הוא היה משותק בגפיים התחתונות כתוצאה מתאונה כלשהי... וכנראה שעשה עוד מוסיקה מצוינת שלא זכיתי מעולם לשמוע...

שלום לך

תנסי לשמוע את maplebee - hello eve המקסים מקסים מקסים. למרות שאני בספק אם יש מאיפה להוריד אותו, אם יש לך אימייל עם נפח גדול את יכולה לכתוב לי את הכתובת ואני אשמח לשלוח לך. אם תאהבי את הכיוון אני אנסה לחשוב על עוד כמה דברים.

תומקלה

New member
וואו. זאת היתה קליעה מעולה.

בדיוק. תודה לך יקירי. ניתן לקנות את הדיסק שלהם בארץ? בבקשה,אני סומכת עליך עכשיו שתוביל אותי נכון, אם יש לך עוד מובחרים וכמוסים שתף אותי.

Springy

New member
ניסית פעם לשמוע את Sparklehorse?

להקה מצוינת, נראה לי שהמוסיקה תתאים לך לפי התיאורים לעיל...

JaneGrey

New member
קיי.טי טאנסטל!

בלונדון יצא לי להתוודע לזמרת מדהימה באמת שבארץ לא כ"כ מכירים אבל שם היא צוברת תאוצה ולא סתם. אפשר להשיג את הדיסק הראשון שלה בארץ קוראים לו eye to the telescope והשם שלה באנגלית k.t. tunstall היא באמת טובה! היא היתה מועמדת מובילה במרקיורי אוורדס אבל לא זכתה... אם תרצי יותר פרטים אתן בשימחה אבל באמת שווה לגלות אותה.

למעלה