חברים יקרים

חשוב מאד לדעת ש...

המופע "הארדקור לפנים" מה8.8עכשיו ברשת להורדה חינם בwww.rap4life.co.ilבאמנים ישראלים\הורדות\אלבומים.אורחים פריסטיילים ועוד.נא להוריד משם בלבד כדי שנמנה את מס` ההורדות ואנא הגיבו כאן על ההקלטה תודה. א.בן לביא-פישי הגדול

חברים יקרים

תודה על הפרגון לכולם חיממתם לי את הלב.תגובה לבושם:מה שהיה היה ומה שיהיה שלום.ברוך השם היחסים ביני לבין קובי ויניב טובים ובטח בע"ה עוד נשתף פעולה מתישהו. וכן אם יזמינו אותי לבסיס שלכם אופיע בחפץ לב כל עוד זה לא בשבת.ופאנקי אני לא חזרתי בתשובה אני מתחזק.שיהיה חודש סליחות טוב לכולנו אמן

טיפקסית

New member
פיש אחויה

קודם כל בשורה לא משו-אני ביום ראשון מתחילה שירות סדיר ומצפינה צפונה אי שם לגדוד 371 של חיל הקשר,שדרך אגב נכלל בפיקוד צפון כן,פיקוד צפון זה אנחנו. קיצר פיש שומע אחי? אני אהיה מיום ראשון הקרוב ליד צפת,וכמו שאתה עכשיו נראה לי שתשמח לבוא לעיר המקובלים לא ככה? וואי היה לי מה זה מזל היום ת'לא מאמין הגעתי לרציף בדיוק הרכבת נכנסה סופסופ אחרי שבוע מעפן משו בבסיס אני שוב בבית לעוד חמשוש כן אני חייל ואל תבכי ילדה מה המצב אח של אח של אח של אח שלו?

טיפקסית

New member
אהה כן פיש אם כבר שאלה לי

ידוע לך אם תהיה עונה שנייה לתוכנית "דיבור צפוף" של רוי [רויאל]? ואם יש אתה מתכוון להמשיך ולהיות השופט של "הזירה" איך אהבתי רק בשביל זה היה שווה לחכות. אגב הראו בזמנו בתוכנית "צרבת" בערוץ את מי שהיה מורה שלך לאומנות לחימה האביר והוא דיבר עליך וואלאק אתההה קיצר יש עונה שנייה?

טיפקסית יקירתי

מדברים שם על עוד עונה רק שאני סירבתי לקחת חלק בביזיון-זה לא בא לי בטוב התכנית

טיפקסית יקירתי

מדברים שם על עוד עונה רק שאני סירבתי לקחת חלק בביזיון-זה לא בא לי בטוב התכנית

טיפקסית

New member
למה ביזיון סופסופ בית להיפ הופ

היפ הופ כחול לבן תוצרת הארץ,אש בעיניים,אש בנשמממממה ד"א היו שמועות שקובי החתים את רוי בלבנטיני אין לי מושג אם זה נכון ואגב אנחנו חייבים לך הרבה בפורום טיפקס על המצאת הכינוי ביסלי לגל פרמן אם ת'לא מבין למה אני מתכוונת התכוונתי לזה

טיפקסית חביבתי

את דעתי בנושא היפהופ ישראלי ודיבור צפוף טחנו כבר בפורום מוזיקה שחורה-פאנקי ג`ירף יסביר לך אם בא לו. וגל קיבל את הכינוי ביסלי מאיזה אוהד ביתר ירושלים שהרעמת תלתלים שהיתה לגל בזמנו הסתירה לו תמשחק וכך הומצא השם ביסלי

טיפקסית

New member
חחח תלתלים שלך ביסלי זה מקורי

אבל ביסלי בכלל לא בצורה דומה לתלתלים של גל. אגב תדע לך שלאחרונה השיר שלך דיסקו וסקס נטחן אצלי הרבה שיר חזק . אהה ובדיסק של בויאקה אני חולה על הבית בשיר "תהודת זהות" [מס' 16 בדיסק] במיוחד שאתה אומר "והאיש שמו קוואמי בא מתל אביב משכונת מכבי סבבי" יא ענק שתהיה לך שבת שלום אח שלי תמשיך לכתוב הרבה,אתה אחלה בנאדם אתה ענק אתה

בע"ה בלי נדר 12 מופעים

שיכללו בין 75-85שירים מכל הזמנים+חדשים כל מופע בנושא אחר עם שירים שונים והמופעים יוקלטו לאינטרנט ויצולמו לדי.וי.די- לקראת האביב הבא מתוכנן להעלות עם הרכב נגנים חיים בע"ה

בע"ה בלי נדר 12 מופעים

שיכללו בין 75-85שירים מכל הזמנים+חדשים כל מופע בנושא אחר עם שירים שונים והמופעים יוקלטו לאינטרנט ויצולמו לדי.וי.די- לקראת האביב הבא מתוכנן להעלות עם הרכב נגנים חיים בע"ה

למעלה