חברים יקרים

BlogTV Police48

New member
חברים יקרים

אני מתכנן מפגש לסופ"ש הבא שבוא כולנו ניפגש באיזה מסעדה או משהו בסיגנון נרים כוסית לכבוד החגיגות האחרונות שהיו איתי עם שי עמרי וכ"ו על כן ובהתאם לזאת אצטרך רעיונות אך מכיוון ששעות הפעילות של העסק שלי בין השעות 9:30 ל-21:00 (בהתחלה לפחות) האלץ לעשות את המפגש ביום שישי כמו כן עקב זה שאני יצטרך לתת את כל התשומת לב לעסק (לפחות בשנה הראשונה) ככל הנראה אני יאלץ לפנות את מקומי בתור פוליס ולצערי יתכן שזו הפעם האחרונה שאני יראה את חלקכם. אבקש מכם עזרה ורעיון למפגש ומקווה שזה יהיה אפשרי לרובכם למרות היום הלא כ"כ נוח לבעלי המשפחות שבנינו אוהב אותכם מושיקו 48

BlogTV Police9

New member
מושיקו מושיקו../images/Emo140.gif

ראשית כל המון בהצלחה בעסק החדש שיהיה לך כל טוב והמון פרנסה. יהיה חבל אם תעזוב אתה עדיין יכול לשלב עבודה ופוליס יחד אך זה לשיקולך כמובן. לגביי מפגש ביום שישי זה מאוד בעייתי

BlogTV Police20

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה בעסק... ../images/Emo140.gif

מקווה שהכל יסתדר לטובה.. לגבי המפגש ביום שישי... זו באמת בעיה... אפשר יום אחר בשעה 21.30 להיפגש..

BlogTV Police12

New member
../images/Emo65.gifבהצלחה מושיקו

שתצליח ותפריח את העסק מושיקו ,ושיהיה לך רק טוב . לגבי המפגש , מה דעתך על מוצ"ש ? אולי זה פחות בעייתי ?

BlogTV Police30

New member
../images/Emo50.gif

צרור ברכות ואיחולים לרגל פתיחת העסק מי ייתן ותדע בו הצלחה שגשוג ופריחה!

BlogTV Police48

New member
תודה רבה

אז זהו אחרי יום קשה שבו אחרי שפנינו את הסחורה של קודמי בחנות ומלאתי בה סחורה שלי עשיתי עת הבילתי יאמן בסופו של דבר אני ער למעלה מ-40 שעות אבל זה כיף לדעת שזה אני שזה שלי ושאני צריך לנהל את העסק קיצר כיף אבל מעייף

למעלה