חברים יקרים

TheBursar

New member
חברים יקרים

למה אני צריך לעבור על הטגליינס השונים ולראות שעדיין יש דברים שחסרים או שלפעמים לא ממש מדוייקים? אני יודע שזה טיפה חצוף אבל ציפיתי שלפחות יעירו על זה... ואני משאר שאנשים כבר דיברו על מה שאני אומר ושזה סתם עוד הודעה שתעלם בסופו של דבר מהתודעה הפורמית.... אבל זה עזר לשחרר לחצים
אז יצא ממנה משהו טוב בסוף

python 4

New member
המממ.. עברתי על כל הטאגליינס..

אתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי מה שלא עובד? יכול להיות שהקישורים שהפנו למאמרים לא עבדו כי הכתובות של המאמרים שונו לאחרונה. עדכנתי את כל אלה.

TheBursar

New member
זה לא שהקישורים לא עובדים

זה עובדות שונות שמצויינות שם שלפעמים לא ממש מדוייקות או חסרות הגבתי איפה שמצאתי לנכון שם.

python 4

New member
בקשר לתגובה שלך למאמר על סדר הקריאה

"הטרילוגיה של הילדים של הגיבורים וטרילוגיית הדרקונים שמשמשים הכנה למלחמת הנשמות" - מה זה הטרילוגיה של הילדים של הגיבורים? וטרילוגיית הדרקונים?

TheBursar

New member
שתיי טריולוגיות שלא תורגמו לעברית

ואני די בספק שיתורגמו אי פעם. הראשונה מספרת על הילדים של קרמון וטיקה, תניס ולאורנה, פורתיוס ואלהנה ומה קורה איתם. הסםרים האלה ספציפית מגיעים אפילו לפני דרקונים של קיץ בגלל שהספר מתחיל בזה שאבירי טקיזיס מוצאים את פאלין והאחים שלו כשהם פולשים. סדרת הדרקונים מספרת איך הגיעו כל הדרקונים הגדולים לקרין ומה הם עשו ואיך נוצר המצב הקיים שמופיע במלחמת הנשמות.

-הכנס כותרת-

אתה יודע שיכולת פשוט לכתוב את השמות של הסדרות..רובנו מכירים אותן גם אם לא קראנו אותן..

python 4

New member
בלבלת אותי קצת..

לא מוכרת לי שום טרילוגיה שעוסקת בילדים של קרמון וטיקה, תניס ולאורנה וכו' - יכול להיות שאתה מתכוון לספר "the second generation", שכולל 5 סיפורים קצרים? זו לא טרילוגיה. הספר הזה מוזכר במאמר בצמוד ל- "דרקונים של להבת קיץ". לגבי הטרילוגיה השניה - אני מניח שאתה מתכוון ל- "דרקונים של עידן חדש" של ג'יין רייב - וגם לטרילוגיה זו הוקדש חלק באותו מאמר. אלו אכן הספרים היחידים שלא תורגמו שהתייחסתי אליהם במאמר, כי אני רואה אותם כחלק מציר העלילה הראשי של הסדרה.

TheBursar

New member
יכול להיות. אני זכרתי שזה היה

טרילוגיה אבל יכול להיות שהתבלבלתי אני. בנוגע לדרקונים, אני לא זוכר את השמות של הספרים אבל אני יכול לחפש ולכתוב אותם אם זה קריטי. בעיקרון הסיפור שם לא קריטי בשביל מלחמת הנשמות אבל היא משלימה חורים כמו מה קרה בקרין והמאורעות שהביאו למצב של הסטטוס קוו הקיים בין הדרקונים הגדולים בעולם ואבירי טקיזיס שהשתלטו על רוב היבשת.

strahd

New member
כמו שאמרתי

יש שלושה ספרים בטרילוגייה "דרקוני העידן החדש" מאת ג'ין רייב (לסקול! לסקול!) והם: 1. שחר של עידן חדש 2. יום הסערה 3. ערב הסופה הספרים האלו הם דרעק, מכיוון שאין לי מילה אחרת לתאר אותם. ג'ין רייב היא סופרת גרועה, וגרועה זאת לא מילה. אני ממש לא יכולתי לסבול אותם והכרחתי את עצמי לצלוח אותם וזה היה קשה יותר מלברוח מאל-אקצא אחרי ששרתי שם את התקווה. בנוגע לבנים של גיבורי הרומח, פייתון צודק בהחלט כאשר הוא אומר שאין טרילוגייה, אבל יכול להיות שהתבלבלת עם סדרת ה-TALES. זוהי סדרה של סיפורים קצרים, ובאמת בשלישייה הראשונה היו סיפורים על בני הגיבורים: "המורשת", "רוצה להתערב?" ו"הבת של רייסטלין". האם זאת הטרילוגייה, שלפני זמן לא רב יצאה בהוצאה מחודשת? כל הסיפורים הקצרים נאספו אחר כך לאנתלוגיה אחת שנקראה "הדור הבא" והיוותה בעצם מעבר לדרקונים של להבת קיץ והכילה עוד שני סיפורים, הראשון הנקרא "בנה של קיטיארה", המתאר את פלד ואבירי טאקיזיס ומכין את הקרקע לקראת מלחמת הכאוס ו"הקורבן", המספר על בנם של תניס ולאורנה, גילתאס, המופיע בתפקיד הרבה יותר ראשי בסדרת מלחמת הנשמות.

TheBursar

New member
ההסבר במלחמת הנשמות

הוא טוב אבל מאוד יבש. בלי כל התוכן. מתומצת מה שנקרא

נו,כן...

ולפי מה שהבנתי מהחבר'ה פה עדיף להסתפק בהסבר היבש והמתומצת של מלחמת הנשמות מאשר לקרוא את ספריה של ג'ין רייב.

TheBursar

New member
לא קראתי אותם אבל באמת שהסיפור

שם לא משהו לפי קטעים שונים שמצאתי פה ושם ברשת

../images/Emo82.gif אז יבש

לפחות זה מידע רישמי. אני ממש לא אוהבת את כל הטקע שנוצר סביב ספרי הרומח, שבגלל שחסרים קטעים פה ושם צריך שאנשים אחרים ימציאו אותם. פיקים הם דבר מתקבלת על הדעת שאי אפשר לא ליצור אותו, זה טבעם של מעריצים, אבל מכאן ועד הוצאת ספרים שלמים שנכתבו על ידי מחברים שהם לא מרגרט או טרייסי, יחי ההבדל. תמיד שנאתי את הרעיון שמישהו ממציא חלקים מהעולם שמישהו אחר המציא. ומה עם פתאום יחליטו מרגרט או טרייסי לכתוב על זה בדיוק והופ, זה סותר לגמרי את מה שנכתב? לדעתי זה מה שטוב בסדרה הזאת, לא חייבים להגיד לך הכל, אתה יכול לבנות חלק מהדברים בדמיון.

למעלה