חברים יקרים

ifatd1

New member
חברים יקרים

רציתי לומר שאני נורא מתלהבת לראות אתר שכזה- סוף סוף יש לי שותפים להרכבת הפאזלים(אני לא מרגישה במחלה לבד) אם מישהו מכיר איזשהוא מקור שאפשר לפנות אליו ולהשיג פאזל עם המוןן המון חלקים 5000 ומעלה בתמונות ששווה להרכיב- בבקשה!!! תפנו אותי למקום- כי אני לא מוצאת כזה

Puzzluna

New member
היי... ../images/Emo187.gif

כולנו "משוגעים" על פאזלים ושמחים לקבל חברים נוספים.... לדעתי יש בעיה עם התמונות של הפאזלים הגדולים, בד"כ גם אני לא מתלהבת מהם. חוץ מאחד שהוא בריאת האדם ב- 12000 חלקים שכבר לא מייצרים לצערי ואני הכי רוצה אותו!!!

MEGA GAME

New member
דבר ראשון

ברוכה הבאה. ודבר שני, יש שני פאזלים של 18,000 בדיזינגוף סנטר (לא נראה לי שקנו אותם עד עכשיו) וגם כמה פאזלים של 5000+.

ifatd1

New member
השאלה היא

השאלה היא אילו תמונות... את מבינה??? אני אשמח להרככיב כאלה אבל עם תמונות יפות, אבל אני בכל אופן אקפוץ לחנות בסנטר, תודה לך.

ifatd1

New member
בעיהה אהה..

חוץ מפאזל של 5000 שהרכבתי תמונה מדהימה!!! של הפנטזיה והחד קרן, בתוך היער, לא היה שום דבר שמשך אותי. אני חושבת שצריך לעשות משהו בנידון, לפנות למישהו, שאולי יצור פאזלים מיוחדים בשבילנו :) סתם פנטזיה..

yarden090

New member
תראי את הפאזלים האלה

צירפתי לך קישור. את מזמינה והפאזל אצלך תוך שלושה ימים. www.puzzles.co.il יש גם בטויס אר אס בכפר סבא אבל במבחר יותר קטן.

ifatd1

New member
תודה לך,

אני עקבית אחר האתר כל יום אני בודקת אם ויש משהו חדש את פנטזיה כבר הרכבתי ואני רוצה אתגר חדש, אבל אין שם פאזלים מעניינים, ראיתי שצירפו חדש את ג'וזפין אבל יש לי כבר תמונה שלה והנ"ל לא כזו מעניינת. אבל תודה לך

MEGA GAME

New member
קודם כל

אני בן. שנית יש בדיזינגוף סנטר את הפאזלים וכמובן אפשר לקנות אותם גם באתר.

ifatd1

New member
ייאאוווו

תשמע, הסתכלתי תמיד על פאזל הציפורים ולא ידעתי שהוא כזה יפה, עד עכשיו!!!! עכשיו אני בסרט, אני מאמינה שאני אקבל את הקריז ואקנה אותו, אין לי מושג איפה אני ארכיב, סרט אה.... יאוווו איזה פאזל יפה, איך מרכיבים דבר כזה

solitaryshell

New member
גם אני חושבת שהוא מדהים

אבל יקר מאוד

ifatd1

New member
צודקת

הוא באמת יקר מאוד, אבל הוא שווה כל אגורה, זה ממש פרוייקט חיים שלם, אין וויכוחים.... אני אחכה לזמן המתאים ואני אקנה אותו, בטח זה יהיה אחרי הטיול שלי להודו :)

MEGA GAME

New member
גם אני...

גם אני ממליץ על הציפורים. למרות מי שעשה את הפאזל של ה-5000 שגם הוא ביער (יש לי אותו אבל עדיין לא התחלתי אותו- אז אם אני יגיע לגדלים כאלה אני אקנה כבר את הגלובוס).

ifatd1

New member
גם אני

גם אני הרכבתי כבר את הפנטזיה, אחלה פאזל אבל הציפורים- תשמע מי שמרכיב אותו צריך לקבל צל"ש רציני אני מאמינה שאני ארכיב אותו בבו הזמן

*רק אני*

New member
אפרופו תמונות יפות...

לפני כמה שנים נתקלתי בטויס אר אס בפאזל מדהים של 12000 חלקים התמונה היתה של גשר סן פרנסיסקו (אם אני לא טועה) בלילה, בגוונים של ירוק שחור ומעל הגשר היה ירח ירוק. פאזל מדהים שבזמנו לא היה לי איפה לבנות אותו, אבל אם מישהו נתקל בתמונה כזאת, אני אשמח לדעת.

*רק אני*

New member
לא ממש

דומה מאוד לתמונה הראשונה, אבל היה ירח גדול וירוק ברקע הסלון בבית של ההורים שלי ירוק-שחור, וחשבתי שזה ממש יתאים לשם, אבל, כמובן, שלא נראה להם מספיק מכובד לתלות פאזל בסלון

Kניבל

New member
ניסיון אחרון

זה אחד שמצאתי באתר של החנות בארץ http://www.puzzles.co.il/ הוא באמת יפה..עם מסגרת מתאימה הוא יכול לשכנע אותם אולי
__________________________________________________ איך אפשר לאסוף כח איך אפשר את הזמן לשכוח רק לעוף ברוח איך אפשר לברוח אל ארץ חלומות

למעלה