חברים יקרים,

• פותח הנושא EO117
  • פורסם בתאריך

EO117

New member
חברים יקרים,

בשעה זאת סיימתי שיחה עם יושב ראש הנוער החדש,ליאור לבד. לא אתייחס לתוכנה ולדברים הקשיים שנאמרו {מקווה שליאור לא ידבר בעצמו} אלא להחלטה: מאחר ואנוכי אינו חלק מן הנוער, החלטנו שאפסיק כל פעילות הקשורה לנוער שינוי. החלטה זאת נעשה ברוח טוב ובלי כעס מאף אחד מן הצדדים. ואני אמשיך להיות פעיל במפלגה ומקווה לראותכם,כולכם בעתיד כחברים מן המניין. מאחל לכולכם בהצלחה בהמשך הדרך ולדור-בהצלחה בקורס הקדם צבאי ובשירות הצבאי ובהמשך החיים בכלל. בתקווה שתזכרו אותי לטובה

wizibusy

New member
i dont agree

Eliran I think you should stay in shinui youth, I don’t know what happened and what has been said but I think you can contribute to shinui youth. Please stay; when I will come from the USA I will have a talk with you. p.s How is that lior is the new chairman? He was supposed to start in saptamber, right? Well it doesn’t matter now…so lior good luck and I am sure you will be a good chairman.

אלירן

ראשית כל, אני לא יו"ר נוער שינוי. כפי שים אמר, ובצדק, אני אחל את תפקידי כמ"מ יו"ר הנוער רק מספטמבר, וגם ככה זה לא רלוונטי. נשיאת טייטלים זה לא האינטרס שלי. אני חושב שראוי לציין כי את ההחלטה לפרוש אתה קיבלת בעצמך לאור העובדות שהוצגו בפניך, מה גם שהסיבה העקרית להצגת העובדות הללו לא הייתה אי חברותך בנוער. תאמין לי שאני, וכל נוער שינוי היינו מקבלים בזרועות פתוחות גם אדם זר לחלוטין, שהיה רוצה לעזור לנוער שינוי ולתרום מזמנו וממרצו לקידום הנוער והמפלגה. גם אם שינוי היא לא "כל עולמו". בכל אופן אלירן, שיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך, ואני משוכנע כי נפגש בפעילות המפלגתיות הבאות. ליאור.

למעלה