חברים יקרים

s a l a l a

New member
חברים יקרים

אני חושבת שצריך שניה לעצור את שטף ההודעות והתגובות , לדקה אחת , על מנת להודות בפורום רחב זה , לכולכם , בהקשבתכם , ואהבתכם ורצונכם הרב להביא אנשים לשינוי מהותי בחייהם בעזרה הנפשית , התמיכה , ההקשבה , נתינת התשובות , המעקב אחר כל אחד ואחד אתם עושים מצווה גדולה . שליחות אמיתי וכנה . אתם מקסימים ... ומהודעותיכם מוקרנת אהבה עצומה , דאגה , חמלה אתם גורמים להרגשה כול כך טובה , חמה , מגוננת כל אחד מביא לכאן את חוכמתו , נסיון חייו , את המודעות הפנימית שהוא רכש עם השנים , את הידע , את האהבה ... אתם נמצאים פה יום יום ועונים ומגיבים ותומכים ללא תמורה באחר , אתם מעיין רשת בטוחה שאפשר ליפול בה ולהרגיש מוגן ובטוח . אני לא מכירה אף אחד מכם אישית - פנים אל פנים. אבל אתם עצומים , מלאי אהבה , תודה לכם על הכול . אני מאחלת לכולכם חיים מספקים , תיהיו אמייתים עם עצמכם , תזינו את נפשכם , תמלאו את ליבכם באהבה , תסלחו לעצמכם ולאחרים , אל תשמרו בליבכם כעס , אל תתעסקו בעברכם , תחשבו איך אתם משפרים את עתידכם. אהבה וסליחה הן מילים עצמות. תשתמשו בהם בתבונה . אוהבת מאוד מאוד , S A L A L A

S A L A L A -תודה, ונראה

שאת עצמך נמנית על אותם אנשים נפלאים....

ליאלוש1

New member
salala את צודקת במאת האחוזים....

אני חדשה בפורום זה ובכלל לא ידעתי על קיומו עד שחיפשתי פורום על הנפש וכל מיני ואז ראיתי... פורום מקסים קיבלו אותי לכאן בברכה בחום ובאהבה ועזרו לי מאוד עם חום ואהבה... אתם מקסימים ואת כל האהבה והחום שאתם נותנים תקבלו בחזרה בכל המובנים בכל דבר... תודה על הכל ממש תודה... המון המון אושר בריאות ואהבה ושהשמש תקרין עליכם אור של שמחה אהבה... שתרגישו הכי טוב שבעולם... שתרגישו שלמים עם עצמכם ותאהבו את עצמכם עם לא אתם אז מי?! וכמובן ביטחון עצום בעצמכם כי זה חשוב בכל תהליך בחייכם...(בלי ביטחון אתה נוטה לעמוד באותו מקום וחושש לזוז הלאה קדימה.. קדימה לחיים...) אז יאאלה אנשים תעשו חיים ותאהבו... אוהבת אותכם מאוד

למעלה