חברים יקרים!

broadaxe

New member
תמונה נהדרת של השעון!

כל אספני השעונים מכירים היטב את "השעון הראשון על הירח", הלא הוא האומגה ספידמאסטר פרופשיונל המהולל, שנבחר כשעון משימות החלל הרשמי של נאס"א והיה בשירות מתכנית אפולו (ואולי לפני?) ועד ימי מעבורות החלל. מה שפחות ידוע, הוא שעון החלל הרוסי. יורי גגרין יצא לטיסתו ההיסטורית חמוש בשעון "פוליוט" פשוט ללא פונקציות. מאוחר יותר הקוסמונאוטים קיבלו "פוליוט שטורמאנסקי", כרונוגרף דו-רגיסטרי ששימש גם את טייסי חיל האוויר הסובייטי. בשנות השבעים כנראה שניסו שעונים שונים כי בדרך כלל משווקים את חברת "פורטיס" בתור "שעון הקוסמונאוטים". מאמר שקראתי לפני זמן מה גרס כי אלכסיי ליאונוב, בטיסתו השנייה, השתמש באופן יוצא מן הכלל ב"אומגה פלייטמאסטר" והיתה שם תמונה קטנה, פחות ברורה מזו. אם רוצים, אוסיף תמונות ומידע אקטואלי על השעונים הללו.

יום 'ני עובד יום 'ני נח,

היום אני נח
מכיר את זה
אצלנו יום מעשנים ויום לא, היום לא. - סתם זה הזכיר לי

אני זוכר

שכאשר המצב הביטחוני לפני שנתיים בערך היה ממש ירוד ובקנטים, והיו פיגועים במסעדות ובתי קפה הם עשו שלט דומה של "אצלנו יש פיגוע, יום כן יום לא, אתמול היה"

תמיר1991

New member
נורא נחמד!

אני כבר מחכה בקוצר רוח לראות את התצוגה של יורם! תמיר.

lubia

New member
ארוחת הצהרים באמת היתה מצויינת

בפרט שעלותה היתה ממש אפסית (כלומר, אריק הזמין). אריק - תודה, ובפעם הבאה אני מזמין!

עכשיו כשאתה אומר את זה,

שמעתי ש"מקסים" בפאריז עומדת לקבל תעודת כשרות, אז אפשר יהיה לצאת לשם לארוחת צהריים...

lubia

New member
מצויין!

מבחינתי זה בסדר גמור - אני מוכן לאכול גם אוכל כשר. אז קדימה - תרתום את הכלבים למזחלת ונצא לדרך...

זה פיתוח חדש של מכון וולקן:

צפרדעים מעלות גירה, שוסעות שסע פרסה ובעלות קשקשים (זה הכרחי, כי הצפרדע הרי היא דו-חי, ולכן כדי שתהיה כשרה צריכה גם וגם.)

למעלה