חברים יקרים....

שרית114

New member
חברים יקרים....

מרגישה כלכך נח בפורום הזה,מזל שגיליתי אתכם. חג שמח רגוע ושלוו לכולכם.

ברוכה הבאה אבל...

ברוכה הבאה לך שרית. הפלטפורמה הזו היא כאותם דוכני ירקות בשוק, כאן לכל אחד מאיתנו יש "דוכן של דיעות", ולפי שידוע, איש חדש צריך לעבור תהליכי קבלה לפני שהוא מקבע את הדוכן שלו באותו מקום אשר היו"ר של "מועצת המערה" אישר. אז קדימה, חדדי מחשבתך, חדדי לשונך ושחררי חרצובותיך. הוכיחי שאת ראויה "למכור " גם את בשוק זה של מחשבות ודיעות. בהצלחה

s h o o s h a

New member
היופי שב'שוק' הזה

שכל דוכן והמרכולת שיש בו ייחודית היא גם אם אינה נושאת חן בעיני העוברים והשבים יש כאלו ש'יקנו' ויש כאלו שיעברו לדוכן הבא ממש אין צורך באישורי הקמה ואין צורך להוכיח דבר פשוט להיות ולומר את דברך יופי של מערה יש לנו כאן והיא של כולנו וזו, כמובן, דעתי בלבד יום נעים לקראת סופ"ש מקסים

שרית114

New member
שושה

תודה חמודה,זו בדיוק התשובה שרציתי לקרוא... יום טוב לך שרית

שרית114

New member
בוקר טוב מיתבונן

כמו שאמרתי מרגישה מאוד נוח כאן,קוראת ומגיבה בד"כ כשאני חושבת שיש לי מה לומר...עם המון אבל באמת המון כוונות לעזור.. לגביי ועל המצוקות שלי קשה לי לדבר או שבכלל אני חושבת שהקושי הוא בלנסח את הסיפור שלי להתאמת ולהתעמת מולו... למרות שלפעמים יש לי תחושה שאפשר לקרוא המון בין השורות בתגובות שלי כאן... בכל אופן יום טוב לך, מקווה שבכ"ז אני עוברת את מבחן הקבלה...(מחייכת). שרית

blilmilim

New member
הקונסיליום בפורום-התכנסות במערה

הנה אני מכריז על קונסיליום במערת איש המערות, על המדוכה- קבלתה או אי קבלתה של שרית. נא לבוא בלבוש הולם, מסורתי, גוויל עור על גופכם, ולפיד (בוער מן הבית) בידכם. אני כבר מודיע שארים את המבוט שלי - בעד!!!! השתתפות חובה!!

למעלה