חברים יקרים...

ketty

New member
חברים יקרים...

אני מודיע לכם חגיגית שכולכם כל כך מוכשרים והסיפורים נשמעים כל כך אמיתים אני מרגישה ממש לא לעיניין לא יודעת מה אתם עושים למילים... אז ככה... לא עוברת את מבחן התאוריה אולי אעבור את המעשי אני מוכנה לתרום את גופי..לניסוי ארוטי... זהו.......אמרתי את זה... אני מחכה להצעות מפתות....... סתםםםםםםםםם }{די לחרמן אותי כבר!!!

ketty

New member
גם יין...וגם

בלונים....נחגוג יום הולדת ליקום

חתלתולה

חתלתולה חביבה אך בזה הרגע הזכרת את העשה חתלתולה ממסיבת הפורים האחרונה מעשה שהיה כך היה. היה זה ערב פורים נפלא מוסיקה ריקודים שתיה באחת מהוילות לחוף ימה של הרצליה.הדי גי ניגן את שירו של סנטנה מריה מריה ואני בתחפושת זמר הרוק נסחפתי לריקוד סוער וארוטי עם חתלתולה במגפיים גבוהות.ירכיי התחכחו בירכיה עיניה ננעצו בעיניי מבעד למסכה ולשונה השתרבבה בנון שאלנטיות מבעד לשפתותיה האדומות כמואש. גופי קרב אליה נוגע א נוגע בפיטמותיה הזקורות מבעד למעטה החייקרה שעטה את גופה.היא הצמידה את ירכיה לאברי המתקשח מבעד למכנסיי הסאן טרופז הכתומות.לפתע קרבה את פיה לאוזני ושאלה בקולה הלוחש ``הנסיר את המסכות`` עניתי לה י עוד כמה כיסויים מיותרים . היא חייכהולשונה עברה על שפתיה החושניות.היא אחזה בידי והובילה אותי אל הםינה החשוכה ``כאן לא נבלוט בעייני בני זוגיינו `` לחשה והעבירה ידה על התפיחה שבחזית שנענתה למגעה ברטט ארוך.אני רוצה אותך כאן ועכשיו לחשה בעוד ודה אוחזת במוט האוהל.לחשתי לה חכי לי בשער אמרתי לאשתי שאני קופץ לקנות סיגריות.היא חיכתה בשער ועלתה למכונית וללא היסוס פרמה את כפתורי המכנס שעה שהתרחקתי כברת דרךמהוילה הומה לנקודת מפגש האוהבים ליד המרינה

sunset

New member
חוטאת יקרה!

אני מוכנה להעביר לך שעורי עזר ... רק תעברי כבר ת`טסט!! אגב, לאיזה ניסוי התכוונת??? SUNSET

למעלה