חברים יקרים.

21להי

New member
חברים יקרים.

מעולם לא חשבתי שזו תהיה התגובה.אז אני אענה לפי הסדר.. 1. אני לא "מתלהבת" מהקשר עם עברי אני פשוט מכירה אותו בגלל ידיד וזהו. 2. שגיא אם אין לך זמן לנהל פורום תן למישהו אחר. לא, אני לא מתכוונת אלי.. אלא למישהו שהוא כבר הרבה זמן פה.. אבל לפחות שיכנס לפורום ויגיד דברים כי אתה לא ממש פה...ויש אנשים שפי 8 יותצר מגיע להם פה לנהל. 3. אני בת 22 ולא 21 וזה לא קטע אפילו . אני פה כי יש אחלה אנשים חמודים ומגניבים וכיף לי לקרוא אותם.. ולדבר איתם על הכל... ולא משנה לי הגיל בכלל 4. שגיא- אין קשר בין זה שאתה אמרת לי שאין אפשרות לנהל, סה"כ ביררתי.. חשבתי על על זה בתור רעיון חביב ואחרי שאמרת שלא אז קיבלתי את המילה שלך.. אני לא ילדה קטנה ש"מחזירה" לך... יש גבול עד כמה אתה יכול להוריד אותי ברמה. זהו, ידידי כולכם אחלה. ותעשו טובה. תחשבו חיובי!!! אף אחד לא נגדכם.. כן זה מכוון גם אליך תומר...:) ה.

צפירת הרגעה

לכל חברי הפורום המקסימים. אני יושב לי פה בצבא ואני קורא כל אתמול והיום את מה שכותבים בפורום, וזה עושה לי נורא עצוב. בנוסף, עד כמה שזה נחמד להיות מסוגל להגיב דרך הפלאפון, זו פעולה שלוקחת המון זמן (תחשבו לכתוב הודעת טקסט מאוד ארוכה ותבינו את כאב האצבעות). ובכל זאת הרגשתי שאני חייב להגיב. עושה רושם כאילו אנחנו מחפשים על מה לריב. זה התחיל בשרשורי האופ הארוכים והמיותרים, שעוד בכתיבתם, ידעו כותביהם, שפעולה זו תגרום למרמור מסויים בקרב חברי הפורום ואף ציינו זאת תוך כדי כתיבה. (ולכן תהיתי ביני לבין עצמי, מדוע המשכתם), אח"כ היה את נושא המפגש, שעלה פתאום מחדש, כאילו תומר לא מנסה לארגן אותו כבר בערך חודש. המשיך בסוף סוף הודעה חיובית אחת על סינגל חדש, שעדיין לא הבנתי, מה זה משנה איפה זה פורסם לראשונה, ומשם שוב חזרנו לנושא האהוב על כולנו, שהוא תיפקודו ומקומו של שגיא, כמה פעמים ביום הוא נכנס לפורום וכמה פעמים הוא הולך לשירותים.

המשך

אנשים יקרים, באמת עצוב לי לראות את כל זה ואני רוצה שנפסיק. נתחיל עם זה ששגיא הוא כרגע המנהל האחד והיחיד של הפורום, הוא לוקח את ההחלטות, אם זה נראה לכם ועם לא. זה בכלל לא משנה כמה פעמים ביום הוא נכנס לפורום ולמה הוא מגיב ולמה הוא לא. ובואו נגיד שאם אני הייתי הוא, לאחר כל "המחמאות" שהוא מקבל פה, מהרבה אנשים, המוטיבציה שלי להיכנס ולהגיב לא היתה מדהימה. ובכל זאת הוא עושה את זה, וחברים, אתם אף פעם לא יודעים, מה הולך מאחורי הקלעים. ומההכרות שלי עם שגיא, ושלכם, בואו נגיד שהפורום לא ממש מוזנח. בעיקר זה כואב לי שההערות האילו מגיעות מאנשים שלא נמצאים פה הרבה זמן, ולכן לא יודעים. הייתי ממשיך אבל האצבע כואבת והעין נעצמת. בואו נחזור לעצמנו, נתמקד בלהחמיא לאנשים ולא בלהוציא להם את הרוח מהמפרשים, נתחשב ברצונות האחד של השני וננסה להיות הbigger person. מקווה שעזרתי ולא רק תרמתי לסכסוך, אוהב, האיש יקר (והרחוק) של ככככולכם

Ez sLeeP

New member
כרגיל, אב יקר שלי, מנסה להשקיט את

הרוחות בפורום, כולי מלא תקווה שיצליח. אנשים יקרים, הודעות ממורמרות בנוגע להופעה או אי-הופעה של שגיא בפורום (שנשים מונה-כניסות, ונעשה חישובים בתום היום?..), לבטח לא יגרמו לו להופיע יותר. ועל-מה בדיוק אתם רוצים שיגיב? על שרשורי אוף מנופחים? אני לא מבין מאיפה מגיע כל הכעס, ויש לי תחושה שמדובר בטינה אישית, שלבטח לא צריכה לגדול לעוינות פורומית. בואו נעשה שולם, טוב?

איש יקר וטוב שלי

מה היינו עושים בלעדיך???? תאמת אני אנצל את ההזדמנות הזאת להגיד שאני לא כעסתי על אף אחד ולא התכוונתי לפגוע(אם פגעתי) פשוט אני חושב שמה שנעשה לא היה יפה והבעתי את דעתי אני מציע בהשראת האיש הכי יקר בפורום שכולנו נפתח דף חדש ונקי תומר

ZVI Z

New member
חברה יקרה

1.את לא ממש מתלהבת אבל את גם לא מסתירה את הקשר וזה טבעי ביותר.אני זוכר שמישהו פה 'התלהב' שהוא מדבר עם האמרגנית..וואו.. 2.אוך אני כל כך מסכים איתך..הלואי הלואי הלואי. 3.באמת לא משמנ הגיל,אנחנו פה כי זה פורום עברי לידר ולא פורום נוער או 20 פלוס. זהו,אני מסכים עם כל מה שכתבת וטוב שאת לא מחזירה באופן אישי..

21להי

New member
צבי יקר

תודה על התמיכה..:) ולכולם... אני מבקשת סליחה אם אי פעם נפגעת.. לא התכוונתי.. "לי זה טוב שיש לי מישהו לריב איתו..." אבל אני מעדיפה שלא...!!!!!!!

אתם יודעים משהו?!

אני דווקא לא שמתי לב שמתעוררת בפורום עוינות או משהו... כן,שמתי לב להצפת הפםורום בהודעות אוף...אבל אין עוינות,ככה אני מרגישה לפחות... נראה לי שכולם הבינו את המסר.יהיה טוב,הרי אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד....לא?!

למעלה