חברים יקרים

_חוצי_

New member
חברים יקרים

אני החלטתי לפרוש מהצאט לצמיתות מקווה שתמשיכו להנות מהחיים הוירטואלים אני לא מוצאת את מקומי פה יותר ולכן אני הולכת לי לדרכי לכל החברים והאנשים שאני אוהבת -- תודה על הכל הינעמתם את זמני בימים שמחים ובימים קשים בהצלחה לכולם ביי יעל

חוצחוצחוצחוצחוצחוצי

חוצנית יקרה. את חלק אינטגרלי מהצאט, לפחות בעיניים הסובייקטיביות שלי, הצאט לא יהייה אותו הדבר בלעדיך. את חברה נהדרת על כול המשתמע מזה. את תחסרי לי ( שאלה: אם אתרפס ואעמוד על 4 ובנוסף לזה העשה קולות של כלב האו האו..זה יעזור להחזיר אותך?) בכל מקרה שתדעי שאת אהובה ובאמת ותמים את תחסרי! אשמח לקבל תשובה על השאלה חחח. יקירתי באשר תפני (ואני מקווה שזה יהייה אלינו) שאי ברכה והצלחי...אם תצטרכי אותי אהייה שם תמיד עבורך!! שהאור, האהבה והאושר ילוו את חייך. אוהבת }{

אגדה

New member
חוצי,בקבוקית

באשר תלכי רק טוב תראי, הצט הוא משחק,שמדמה את האמת, כשהמשחק מסתיים לוקחים את הכילים ולקופסא אותם אוספים. באשר תלכי אשמח לשמוע שרק על ראשך בא. תהני,תבלי והעיקר תמשיכי לשמור על המורל. יעלי כמו שאמרתי לך כבר בעבר: את מקסימה קסומה מלאכית של הנשמה. אז רק טוב ממני בחברות מגובה בהמון אהבה א-ג-ד-ה

*LIHI 007

New member
חוצי יעלית יקרה

חבל. ממש חבל. אבל אני יודעת - יש שיקולים לכל דבר אני באופן אישי שמחתי להכיר אותך נעמת לי מאוד ארשה לעצמי להיות איתך בקשר גם מעבר למסך הזה בכל אופן, אני מאחלת לך רק אושר ןהצלחה ואת יודעת - אני תמיד כאן בשבילך אוהבת אותך מלאן ת`אלפים. 007 - ליהי

אילתי 52

New member
חוצנית - עד שחיברתי ............

היי חוצנית ! עד שחיברתי אותך מ חוצ נית ל חוצנית ועכשיו הולכת.......... שאי ברכה באשר תלכי. אילתי 52 אשר

למעלה