חברים יקרים!

Trozkiy

New member
חברים יקרים!

אמנם יש היענות יפה אבל אני צריך עוד אנשים שיוכלו להרים את הועידה הכלל ארצית של נוער מרצ. כל מי שרוצה לעזור מהקמת והפקת האירוע שיצור איתי קשר בפלאפון 054-617314 פיליפ זונדלוביץ´

Carl Freeborne

New member
מה?

פיליפ אתה יכול להסביר לי מה אתה עושה? ולמה אתה לא מדבר איתי קודם?

למה הוא חייב לדבראיתך קודם?

היה רעיון, רעיון מצויין לדעתי, לכנס את כל הנוער ולדון בנושאים החשובים. מעבר למז"א, להביא את כל הנוער.

Carl Freeborne

New member
למה?

כי זה התפקיד שלי לארגן ועידת נוער, ומאיפה היה לי לדעת שהוא לא מדבר על ועידת נוער?

Carl Freeborne

New member
לפי הבנתי עם השיחה עם פיליפ

הוא לא רוצה ועידת נוער, כזו הבוחרת תפקידים לפי המקובל. אלא מפגש של נציגי הנוער מכל הארץ. בכל מקרה, ועידת נוער תהיה בפורים - בפורימון.

lulla b

New member
היענות

פיליפ אנחנו מקימים את הועידה ביחד נכון? אז מי שרוצה להצטרף יכול לצלצל גם אליי 053-442611 ענת פכט.

Carl Freeborne

New member
רגע רגע ../images/Emo70.gif

לפני שאתם עושים ועידה או כל דבר אחר רבותי. ביום שלישי, עוד שבוע וחצי יש לנוער מזכירות, אז כדי שהנוער ידע מה אתם מתכננים אני מבקש בכל לשון של בקשה לחכות על למזכירות ולהעלות את זה שם. אני לא מבין למה לארגן דברים בצורה עקומה. אגב, ועידה זה כלל הנוער שמתכנס כל חצי שנה, והיא תתכנס בפורים, אז למה לכנס עוד אחת? ואם זה לא ועידה אז אל תקראו לזה ועידה. אתם מוזמנים להעלות את זה במזכירות

lulla b

New member
פיליפ יקירי...

לצערי הרב האנשים בנוער שלנו לא מבינים את מהות האסיפה שלנו... נקיים אותה רק במתכונת המקורית שדיברנו עליה... שלך ענת....

למעלה